- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Yaaaa gaza getirme len beniGerekirse yemeee yap mücverlerini yeee pirasa,ispanak,kabak
Bende gircem iste korkum oyuzdenYaaaa gaza getirme len benigene elim ayağım,titrerse die korkuom,yoksa yardırsam 3 kilo bile veririm dur bakalımmm cumaya sıfır kaçamak+2 gün spor koydum şu an.Belki bi mucize olur
Cumaya da sadece 5 gün kalmışşşşşşşşYaaaa gaza getirme len benigene elim ayağım,titrerse die korkuom,yoksa yardırsam 3 kilo bile veririm dur bakalımmm cumaya sıfır kaçamak+2 gün spor koydum şu an.Belki bi mucize olur
Sende de spor çok olamıcak,ben de tırsıom vitamin/mineral şeysineBende gircem iste korkum oyuzden
Yapabiliriz bence heralde yani belkiSende de spor çok olamıcak,ben de tırsıom vitamin/mineral şeysineacaba liste için çok yanlıs 2 insan olabilir müyük
Bize ne kadar da çok güveniosun yaa,aradığım destek de buydu lolYapabiliriz bence heralde yani belki
Aranan kan bende vardir merak etmeBize ne kadar da çok güveniosun yaa,aradığım destek de buydu lol
Listede ben kendime guveniyom çok uyumluyumdurŞimdi oldu
Ben de listede irademe daha rahat sahip çıkıyorum kimseyi utandırmamak adınaListede ben kendime guveniyom çok uyumluyumdur
Sen kendini daha iyi bilirsin canim cumaya kadar bak daha sonra düşünürsünBen de listede irademe daha rahat sahip çıkıyorum kimseyi utandırmamak adınaamaa takıma zarar vererek girmek istemem,önce bi kendimi toplayayım
Guzel menu ve spor afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar kızlar
2 Ocak menüm
Sabah 9.30
Aç karnına 1 bardak Dukan birası 1 bardak su ve sade kahve
bol maydonoz domates salatalık
1 yumurta 3 dilim Etimek cay
Yemekten sonra dibek kahve
15.00
Haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran 2 kaşık pilav
Dibek kahve
2.5 litre su
Adım 10.306Zipzip- N Nidsalii Eki Görüntüle 2752495
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
2 Ocak menüm
Sabah 9.30
Aç karnına 1 bardak Dukan birası 1 bardak su ve sade kahve
bol maydonoz domates salatalık
1 yumurta 3 dilim Etimek cay
Yemekten sonra dibek kahve
15.00
Haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran 2 kaşık pilav
Dibek kahve
2.5 litre su
Adım 10.306Zipzip- N Nidsalii Eki Görüntüle 2752495
Teşekkür ederim kaptanımGuzel menu ve spor afiyet olsun canim ❤
Bugun sitede bir sıkıntı var canim ondandırNe oldu anlamıyorum alıntı yapamadım. Profil resmimi de değiştirmedim. Bugünlük beni affedin. Hepinize afiyet olsun Canlar
Ben şu sevimsiz tezime sabaha kadar bir yumulayım bakayım.. dua edin kızlar bu aralar duaya çok ihtiyacım var
Allah zihin açıklığı versin canım,çok kolay gelsinNe oldu anlamıyorum alıntı yapamadım. Profil resmimi de değiştirmedim. Bugünlük beni affedin. Hepinize afiyet olsun Canlar
Ben şu sevimsiz tezime sabaha kadar bir yumulayım bakayım.. dua edin kızlar bu aralar duaya çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?