Allah sağlıklı ömür versin kızına. Amin kuzum herkese hayırlı evlatlar versin.Bir kızımız var çok şükür. Yaşım 34 ama olsun çok şükür.Geçen sene aralık doğumlu :) Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Slm hoşgeldiniz uğrayın tabi burda muhabbet uzun vallaMerhaba 6. takim
Sizi cok seviyorum,ugramadan edemiyorum : ))
Ben kaçırmışım ne zaman koydunuz önce sonra gibi bişeymiydiHoşgeldin canım bizde seni seviyoruz ❤
Ben foto koydugumda baskin yaparsin dedim de kacirdin galiba
Selam sanada canimNeyse icsel kavgam bittigine gore slm verebilirim
Slm kizlar
Hi evetYaaaa tabikiii beni çok seviyosun oyle degilmi
Bu ara yine takımın maşallahı var Grup ismine birde nazar boncuğu eklesin40 sayfa yaaa
Tamm 40 sayfa
Ayakta alkışlıyorum sizi
O nasil evetti hayir deseydin bukadar gücüme gitmezdiHi evet-))
Tamam dünürüm.Hay masallah seninkiilerede canim pespese doguranlar 2 de kalmis :)) hayırlı evlat olsunlar
Hahahha senin 19luk kızmıydı benim kız 21 olan 19luğum erkek. anneye düşkün olan senin kıza kaldi sansiniza
O işi hallettik dünür büyük bendebdv iyiydi yalniz :)))))
Benimkilerde hic bir şey secmez cok rahatnoluyo büyütmek. bende tam tersine ellerinden aliodum onlar küçükken :)))
Bende ertesi gün iş yoksa sabah mutfaktan cikmadan yemegimi yapip cikmaliyim. Ama Ertesi gün iş varsa zaten 1 gece önceden yapiyorum eve girer girmez yemekle uğraşmamak için yorgunken
Bak heleeee sen benim kizimi gormedinmi ablaTamam dünürüm.disarida bakmama gerek kalmadı. Anacı filize kaldı olmadı içguveyi veririm filize ....
Afiyet olsun menü tam diyet olmuş vallaİyi akşamlar kızlar
2 Ocak menüm
Sabah 9.30
Aç karnına 1 bardak Dukan birası 1 bardak su ve sade kahve
bol maydonoz domates salatalık
1 yumurta 3 dilim Etimek cay
Yemekten sonra dibek kahve
15.00
Haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran 2 kaşık pilav
Dibek kahve
2.5 litre su
Adım 10.306Zipzip- @Nidsalii Eki Görüntüle 2752495
Kac yasinda senin kücük bal yanakBak heleeee sen benim kizimi gormedinmi abla
Asiyecim yalanim yok...geceleri saymam ben. Uyuduğum zamanlardaki saatlerden mesul değilim ki....26 yaşındayım. Hem fazla bile söyledim 25.5 aslında aramızda bucugun lafı olmaz artık...@birbeste E Elif_EylulElhan
Maşallah çocuklarınıza...
Elhan @Haticesnr 'ye yaşın için 26 demişsin
O da bugün öyle söyledi
Dimi yemek hazır olunca çok rahat oluyo insan, iş yapılıyorda akşama ne düşüncem derdi olmuyo en azındanBen de sabahtan yaparım kahvaltıdan kalkınca oğlum uyur zaten o uyurken kahvaltıliklari toplar hemen yemeğe girişirim
Sonra akşama kadar rahat olurum
Kücuk balyanak 2yasinda buyük balyanak 19Kac yasinda senin kücük bal yanak
Masallah 19 yasinda balyanagin mi var bide. Ee sen kac yasindasin ozamanKücuk balyanak 2yasinda buyük balyanak 19
Tesekkurler kaptanimRozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Canim hos geldin ❤❤katılım formu:
ADINIZ: Ayşe
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:64 olabilir
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:14.takım (28.12.2018) de
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit bir görüntü
Masallah cok da güzelsinEvet kuzum benim bidiklar onlar 91 canım ben işte 30 a gircem:)
38merdiven dayadim sanirsam bana nene diyebilirsinMasallah 19 yasinda balyanagin mi var bide. Ee sen kac yasindasin ozaman
Aman okadar da yas farki yokmus. Ne nenesi.38merdiven dayadin sanirsam bana nene diyebilirsin
Baya ara vermişsin büyük bakar küçüğe oh süperKücuk balyanak 2yasinda buyük balyanak 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?