- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Çok teşekkürlerrrTeşekkür ederim minnoşum
Unuttuk kaptanım bisey olmaz kalsın artık
Ayyy çok sekersin sen yaa
Kiz sen cocuk gibi duruyon amaE Elif_Eylul gül cemalimle tanışgeçen yıldan ama şimdi kahküllerim uzadı.Burda 95 kilo varımdır (foto çekmeyi sevmediğimden yeni bulamadım)Bugün de foto gösterme günü oldu
Kaldir kaldir gördum
BiliomKiz sen cocuk gibi duruyon ama
Benim gibi kucuk gosteriyorKiz sen cocuk gibi duruyon ama
Beni de genelde okuyo sanıolar lolBenim gibi kucuk gosteriyor
Çok teşekkürlerrrSen de çoook tatlısın,görmüştüm ben önceden profilinde.Maşallahh
Vallamiii gercekten yüzün cocuk dediysem kücuk demek istedimBiliom2 hafta snra 33 olcam ama
Aaaaa hiç tatlılıkkk yarıştırmayalım vallaaaa,yoksa sayfada herkes zirveye oynar heheheAyyy yok kabul etmiyorum sen daha şekersin tatlısın kalbin yüzüne yansımış resmen güzel kalplim
Teşekkür ederim bende
Siz evlenemezsiniz çünkü çocuk gozunle bakacaklarBenim gibi kucuk gosteriyor
Iyigeceler canimIyi geceler kizlar menu ve sporlarinizi yazmayı unutmayın
Heee 88liyim :)) suratımdaki ifadeden de küçük duruom galiba.Bi şöyle çekici bakmayı öğrenemedimVallamiii gercekten yüzün cocuk dediysem kücuk demek istedim
Doğru dedinAaaaa hiç tatlılıkkk yarıştırmayalım vallaaaa,yoksa sayfada herkes zirveye oynar hehehe
Iyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar menu ve sporlarinizi yazmayı unutmayın
Bu telefonumda foto yok canim yarin yukleyim eski telefonumdan yeni alinca kaldi onda hayattada cekip atamamHeee 88liyim :)) suratımdaki ifadeden de küçük duruom galiba.Bi şöyle çekici bakmayı öğrenemedim
Eeee senle de tanışalım.Ben senin 3de 2ini görebiliom o fotoda,sadece eylül var maşallah
AnlaştıkkkkBu telefonumda foto yok canim yarin yukleyim eski telefonumdan yeni alinca kaldi onda hayattada cekip atamam
Tamam tamam sen merak etme etiketlerim seniAnlaştıkkkkTanışmamızı nihaiye erdirelim yani yarın
Hatice ya cok uzunsun ya da cok sıkısın canim masallah tarti baska söylüyor görüntün baska
Yaa ben göremedimBiliom2 hafta snra 33 olcam ama
YuppiiiiiiiiiiTamam tamam sen merak etme etiketlerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?