- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
G.t bitim gel birakmayin beni anamla senArkadayım merak etme
SusakG.t bitim gel birakmayin beni anamla sen
Onada yapma geldiginde sende yeme ackalsin azcikSusakanam beni bırakmıyor gör şimdi zayıflayım bak nasıl krize girecek gece gündüz spor yapacak
Iyi canım sen nasılsınNasılsınz kizlar
Sabah bir günaydın yazmak.icin gireyim.dedim geçmişi okumakdan günaydını unutmusum
1 kase kadar yiyebilirsin bencr yaninda ayran ilr guzel bir ogun olabilirZipzip- kaptanım ben kv deyim görümcem kek ve kısır yapmiş çağırdılar kek yemicem kısırı diyorum öğlen yemeği yerine yicem mecbur
ne kadar yiyeyim
Iyiyim canım sen nasilsinNasılsınz kizlar
Sabah bir günaydın yazmak.icin gireyim.dedim geçmişi okumakdan günaydını unutmusum
O liste karisti bir birine girdiZipzip-
Kaptanim kilo bazlı.yarisma vardı herkes onundekine yetişmeye calisacakti
Ne oldu liste bir değişiklikler oldu mu
Vayy ozellikle 3 ay kilo almadan doguma gitmek superKızlar hamileliğimde şeker çıktı ve ben 6. Ayda diyetisyen ile devam etmek zorunda kaldım.
Bana verdiği liste de ne yiyeceksem kaşık hesabı yiyeceğimi söyledi ve ben son 3 ayda kilo almadan doğuma gittim.
Basit yiyeceğiniz şeyleri ya kücük porsiyon ya da kaşık hesabı yapın tabakta herşey den bir miktar olsun.
Canım sen ne zaman başladın diyeteZipzip- kaptanım ben kv deyim görümcem kek ve kısır yapmiş çağırdılar kek yemicem kısırı diyorum öğlen yemeği yerine yicem mecbur
ne kadar yiyeyim
Tamam kaptanım ayran hazırladım yanına zaten1 kase kadar yiyebilirsin bencr yaninda ayran ilr guzel bir ogun olabilir
1kasik 25 kaloriymis
Iyiyim canım sen nasilsin
O liste karisti bir birine girdi
Ayrılan ve gidenler oldu ya canim pazartesi yeniden hazirlayayim o listeyi
Evet canım mecburi gittim ama iyi oldu benim için normalde şekeri tansiyonu olanlar kendisi yapmasın diyet mutlaka gidilmeli.Vayy ozellikle 3 ay kilo almadan doguma gitmek super
Evet bende son oğlumda diyetisyen le devam ettim kendi istegimle 3 kilo tek aldim ne olduysa doğumdan sonra olduKızlar hamileliğimde şeker çıktı ve ben 6. Ayda diyetisyen ile devam etmek zorunda kaldım.
Bana verdiği liste de ne yiyeceksem kaşık hesabı yiyeceğimi söyledi ve ben son 3 ayda kilo almadan doğuma gittim.
Basit yiyeceğiniz şeyleri ya kücük porsiyon ya da kaşık hesabı yapın tabakta herşey den bir miktar olsun.
Evet canım hamile iken zor oldu ama iyide. OlduVayy ozellikle 3 ay kilo almadan doguma gitmek super
Elif cook guzelsin maşallah sana hiç yaşınıda gostermiyorsun3kiloyla anlasalimmi
Emzirme dönemi oluyor zaten canım ya hamile iken yiyemediğimi bu dönem yedim bende şimdi fazla beklemeden vereyim diyorum en azından bir dur demek lazım.Evet bende son oğlumda diyetisyen le devam ettim kendi istegimle 3 kilo tek aldim ne olduysa doğumdan sonra oldu
Evet öyle canım erkenden önünü kesmek güzelEmzirme dönemi oluyor zaten canım ya hamile iken yiyemediğimi bu dönem yedim bende şimdi fazla beklemeden vereyim diyorum en azından bir dur demek lazım.
Kaptanim oyle tarif etmişsinki canim çekti şimdi:)))1 kase kadar yiyebilirsin bencr yaninda ayran ilr guzel bir ogun olabilir
1kasik 25 kaloriymis
Iyiyim canım sen nasilsin
O liste karisti bir birine girdi
Ayrılan ve gidenler oldu ya canim pazartesi yeniden hazirlayayim o listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?