- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Günaydın şekerim sen de Gemlik te misin?Bize anca gün aydıgünaydın kızlar
Yok canım ben yıldırım da oturuyorumGünaydın şekerim sen de Gemlik te misin?
Listeye girecem diye yedin de yedin
Geçmiş olsun canım..Zipzip- dün menümü yazamadım. Bugün de bi kırgınlık var üzerimde. Regl sökmediğinden midir nedir, rüyama girdi. Hiç iştahım yok anlamadım. Dinleneyim toparlanırım yarına inşallah. Yine de yazarım Bugün ki menümü güzel olmasa da kusura bakma olur mu
Yedim madam sorma netcez simdiListeye girecem diye yedin de yedin
Aaa kayinvalidem de Yıldırım da oturuyorYok canım ben yıldırım da oturuyorum
Herşeyin ucundan tadına bak çokta yesen aynı tad azda yesen değişmeyecek ne de olsa. Minik porsiyonlar daha iyi olur böyle günlerde.Ya ben ne zaman temiz beslenmeye niyet etsem hep bişeyler çıkıyo önümebugünü çok hafif geçirmeyi planlıyordum ama misafir gelecekmiş tlf ettiler. Yarın akşam da iş arkadaşım doğum günü yapcak çocuklarına biz bize sadece
Ne tarafta canımAaa kayinvalidem de Yıldırım da oturuyorseninle komşu çıkacağız yakında
Geçmiş olsun canımKistten dolayı tedavim ertelendi canım
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Tamam canim bugun kacamak yapacaksin sanirim
Kesinlikle canım:)Harikasın canım ben de günlük 10000 adım atma taraftarıyım... fazla atana tabi ki saygımız var ama dediğin gibi çoook fazlaya da gerek yok
Günaydın canım ❤Bize anca gün aydıgünaydın kızlar
Kiz ben seni bulayim bari biliyosunki dedektiflikte yapiyorum takimlar arasindaAaa kayinvalidem de Yıldırım da oturuyorseninle komşu çıkacağız yakında
Son kez gömeyim sonra gelsin diyet programıGunaydin canım ❤
Tamam canim bugun kacamak yapacaksin sanirim
Kesinlikle canım:)
Günaydın canım ❤
Ne güzel işte çoğu ödemdir. Dikkat et de cuma salla listeleriYedim madam sorma netcez simdi
Öyle yapcam canım da üst üste gelmesi kötü oluyorHerşeyin ucundan tadına bak çokta yesen aynı tad azda yesen değişmeyecek ne de olsa. Minik porsiyonlar daha iyi olur böyle günlerde.
3kiloyla anlasalimmiNe güzel işte çoğu ödemdir. Dikkat et de cuma salla listeleri
Öyle yapcam canım da üst üste gelmesi kötü oluyor
Ayarlarsın canım yeter ki hepsi kanbonhitrad olmasın.Ne güzel işte çoğu ödemdir. Dikkat et de cuma salla listeleri
Öyle yapcam canım da üst üste gelmesi kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?