- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
İyi ki bir kek yedim 100 yılda bir bir ince dilimKek yok tek kacamak yeter :))
Sana demedim canim cuma gunu kisir +kek olmaisn dedimİyi ki bir kek yedim 100 yılda bir bir ince dilimşu kabarcıktı dün yedim gerisi duruyor yarısı buzlukta valla
Guzel eksikle gelcegime emin ol buhaftaCumaya kadar verdigin kiloyu tekrar almak mi istiyorsun
Hadi bakalim bekliyoruz ama cok zorlama spor konusunda felanGuzel eksikle gelcegime emin ol buhafta
PekiHadi bakalim bekliyoruz ama cok zorlama spor konusunda felan
72.8 çıktın bugun cuma 71.9 gelsen yeter
Ben hergün 10.000 yapmaya gayret ediyorum rutin haline geldi artısı var eksiği yokYaa biliyor musun bugün ben bunu yazacaktim dedim ki cok hareketsiz kaldim gunluk 10 bin adim siniri koyup yuruyelim mi
Bence de guzel olur 10 bin yapabilmeye calisalim
Iyi pazarlar ❤İyi pazarlar kızlar
Herkes nasıl keyifler yerindedir inşallah
Supersin gercektenBen hergün 10.000 yapmaya gayret ediyorum rutin haline geldi artısı var eksiği yok
Bu hafta 6 lı rakamdan kurtulurum inşallah, regl de olucam yapıştım 60 a silkelenmem lazım
Noldu sana cnm Ödemdir inşallah
Sabit olmakta güzel sıkılaşma oluyordur o dönemde, hele benim çookkk ihtiyacım var, göbüşten kurtulamadım hala malesefSupersin gercekten
Bende bu hafta fazla hareketsiz kaldim kilo olarak cok yansimadi ama yinede dikkat etmeliyim
69 ucundan gorsem yeter bana72.8 çıktın bugun cuma 71.9 gelsen yeter
Bolgesel spora mi yonelsenSabit olmakta güzel sıkılaşma oluyordur o dönemde, hele benim çookkk ihtiyacım var, göbüşten kurtulamadım hala malesef
Yürümek güzelde yanında vücut çalıştırmak ta lazım kaslar için
Canım maşallah fıstık gibisin yaş kaç?Ben sana hosgeldin dedimde ona bile cevap vermedin
Tadımlık yap bari dikkat et, zor valla bu hafta benimde öyle oldu evde poğaça lar börekler tatlılar kurabiyeler uçuştu beynim döndü, cuma yedim uçtan uçtan ama acısı çıkıyor artı geldim dün sabah ama toparladım hemen, inşallah yarın artı gelmem bugün açlık grevine mi girsem acepYa ben ne zaman temiz beslenmeye niyet etsem hep bişeyler çıkıyo önümebugünü çok hafif geçirmeyi planlıyordum ama misafir gelecekmiş tlf ettiler. Yarın akşam da iş arkadaşım doğum günü yapcak çocuklarına biz bize sadece
Maşallah canım37buçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?