Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa biliyor musun bugün ben bunu yazacaktim dedim ki cok hareketsiz kaldim gunluk 10 bin adim siniri koyup yuruyelim mi
Bence de guzel olur 10 bin yapabilmeye calisalim
Ben hergün 10.000 yapmaya gayret ediyorum rutin haline geldi artısı var eksiği yok
Bu hafta 6 lı rakamdan kurtulurum inşallah, regl de olucam yapıştım 60 a silkelenmem lazım

Ben hergün 10.000 yapmaya gayret ediyorum rutin haline geldi artısı var eksiği yok
Bu hafta 6 lı rakamdan kurtulurum inşallah, regl de olucam yapıştım 60 a silkelenmem lazım
Supersin gercekten
Bende bu hafta fazla hareketsiz kaldim kilo olarak cok yansimadi ama yinede dikkat etmeliyim

Supersin gercekten
Bende bu hafta fazla hareketsiz kaldim kilo olarak cok yansimadi ama yinede dikkat etmeliyim
Sabit olmakta güzel sıkılaşma oluyordur o dönemde, hele benim çookkk ihtiyacım var, göbüşten kurtulamadım hala malesef
Yürümek güzelde yanında vücut çalıştırmak ta lazım kaslar için

Sabit olmakta güzel sıkılaşma oluyordur o dönemde, hele benim çookkk ihtiyacım var, göbüşten kurtulamadım hala malesef
Yürümek güzelde yanında vücut çalıştırmak ta lazım kaslar için
Bolgesel spora mi yonelsen
Bu hafta bunun icinde arastirma yapayim bakalim guzel videolari paylaşırım

Tadımlık yap bari dikkat et, zor valla bu hafta benimde öyle oldu evde poğaça lar börekler tatlılar kurabiyeler uçuştu beynim döndü, cuma yedim uçtan uçtan ama acısı çıkıyor artı geldim dün sabah ama toparladım hemen, inşallah yarın artı gelmem bugün açlık grevine mi girsem acep
Eşimde dırdır etmeye başladı hasta Olcan diye beni kıskanıyorsun ondan diyorum onakendisi 102 kg şuan boy 1.82 ama yinede fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…