• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlarrr napıyosunuz. Şuan ırademle sınanıyorum resmen eşim börek istedi ıspanaklı börek yaptım yufkadan. Kayınvalıdmelerdede pizza yapılıyo 😕 malum yarın tartı günü ama ben naptım karnımı doyurdum bi güzel yemıcem hıc birinden inşallah da yemem. Allahım yüzümü kara çıkarma.

Kızlarrr napıyosunuz. Şuan ırademle sınanıyorum resmen eşim börek istedi ıspanaklı börek yaptım yufkadan. Kayınvalıdmelerdede pizza yapılıyo 😕 malum yarın tartı günü ama ben naptım karnımı doyurdum bi güzel yemıcem hıc birinden inşallah da yemem. Allahım yüzümü kara çıkarma.
Iyiyim canım sen nasilsin

Kendin icin yeme
Nasilsa tatlarini biliyorsun
Karninda tokmus vakit erken acikirsan yogurt yiyebilirsin

images (2).webp

Üyenin 2 katı misafir var nasıl bir çekiciliginiz var anlamadimki 🤭🤭🤭
Çekeriz biz 🤣🤣 meraktan bakıyorlar gibi 🤭🤭
Maşallah canım allah bağışlasın isimleri ne çocuklarının??
Zeynep Sena, Meryem ela, Ömer Halis canım ablam yazmış benden önce 🤭🤭
Kuzum yarın tartı günü ise tartıda ne kadar az çıkacağına ve istediğin hedefe gün gün yaklaşacağını düşün ve yeme eğer yersen ödem olacak 3 gün onunla uğraşacaksın😑
Zaten sırf her istediğimi giymek için vermek istiyorum💕

Afiyet olsun 🥰 Menü n çok güzel

Afiyet olsun canım. Bamya tam bağırsak dostu.. menün süper 👍👍

Teşekkür ederim kuzum 😍

Afiyet olsun canım. Patates karbonhidrat ama wcye çıkmayı sağlıyor. Bende çok severim patates mı 😋

Teşekkür ederim kuzum. Ben kendimi hiç böyle görmedim valla🤭 Bu sene bizim senemiz olsun inşallah 😉

Elhan abla valla sen tam benim kafadansın😉😉

Afiyet olsun kuzum. O dert bende de var. Sinirlenince buzdolabı nı yesem içim soğumuyo.... Ama kimse için değmez.. iki dakka sonra adam unutur rutine döner biz yediğimizle kalırız😘

Ah ah zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen bende afalliyorum. Rabbim miniklerini de seni de esirgesin canım..🧿🧿🧿

Amiin kuzum 🥰bu yaştan sonra bu ne şimdi diyen o kadar çok kişi var ki sırf onlara inat başarmak lazım bunu...

Amin kuzum 🥰 teşekkür ederim

Amin bestem... Senin yazdığın o yazıyı ekran görüntüsü aldım kendimi güçsüz hissettiğimde açıp bakıyorum 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Sen sebatlı hatunsun başlar ve bizi sollarsın kuzum.🥰

Afiyet olsun canım 🥰 karnıbahar la brokoli benim için resmen can kurtaran... Hem doymuş hissediyorum hem de sindirimi hızlandırıyor👍

Afiyet olsun Papatyam senin korumada olduğunu bilmiyordum menülerin süper 👍

Afiyet olsun canım 🥰 2 menü de çok güzel.. Çok uğraştım ama bı türlü sevemedim şu pırasayı 🥴oysa ne kadar faydalı
Köpüklü kahvem benim. :KK68:
İyi anlaşacağimizi hissettim zaten. Geçenlerde tez konusu geçti soracaktım unuttum. Aklımda sen gibi kaldı ama şansımı deneyeyim yine de...hangi alanda çalışıyorsun kuzum :KK200:

Kendimize bahane üretmiyoruz 🥰 napiyoruz böyle durumlarda suyumuzu bol içiyoruz herşeyden azar azar 2 kaşık 3 kaşık yiyoruz doğum günundede incecik bir dilim pasta yersin eve gelince 30 dk egzersiz yaparsin dengelersin güzelim 😊😉
Genelde öyle yapıyorum zaten ama yine de bozulmuş gibi hissediyorum. Neyse bugünü atlattım sayılır fazla yemedim evde kalanları hemen şutlamam lazım :confused:

Back
X