• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar karın yağları için her sabah yataktan kalkmadan 20 kere karnınizi icinize çekin iyice sıkın bir kaç saNiye öyle durduktan sonra bırakın şişirin karninizi 20 kez bunu yapin ardına kalkar kalkmaz sıcak suya limon sıkın vrsa evde bir çay kasigida bal ekleyin için peşinede 2 bardak su aynı şeyi gece uyumadan hemen öncede yapın hem karın egzersizini hemde limon suyunu özellikle sezeryan göbeği olanlar gerçekten ise yarıyor
Hemen ekran görüntüsü aldım kuzum sağol.. sezeryan karnı benim üç numaranın bana hediyesi 😅

Afiyet olsun 🥰 Menü n çok güzel

Afiyet olsun canım. Bamya tam bağırsak dostu.. menün süper 👍👍

Teşekkür ederim kuzum 😍

Afiyet olsun canım. Patates karbonhidrat ama wcye çıkmayı sağlıyor. Bende çok severim patates mı 😋

Teşekkür ederim kuzum. Ben kendimi hiç böyle görmedim valla🤭 Bu sene bizim senemiz olsun inşallah 😉

Elhan abla valla sen tam benim kafadansın😉😉

Afiyet olsun kuzum. O dert bende de var. Sinirlenince buzdolabı nı yesem içim soğumuyo.... Ama kimse için değmez.. iki dakka sonra adam unutur rutine döner biz yediğimizle kalırız😘

Ah ah zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen bende afalliyorum. Rabbim miniklerini de seni de esirgesin canım..🧿🧿🧿

Amiin kuzum 🥰bu yaştan sonra bu ne şimdi diyen o kadar çok kişi var ki sırf onlara inat başarmak lazım bunu...

Amin kuzum 🥰 teşekkür ederim

Amin bestem... Senin yazdığın o yazıyı ekran görüntüsü aldım kendimi güçsüz hissettiğimde açıp bakıyorum 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Sen sebatlı hatunsun başlar ve bizi sollarsın kuzum.🥰

Afiyet olsun canım 🥰 karnıbahar la brokoli benim için resmen can kurtaran... Hem doymuş hissediyorum hem de sindirimi hızlandırıyor👍

Afiyet olsun Papatyam senin korumada olduğunu bilmiyordum menülerin süper 👍

Afiyet olsun canım 🥰 2 menü de çok güzel.. Çok uğraştım ama bı türlü sevemedim şu pırasayı 🥴oysa ne kadar faydalı
Mezun olamadım ki henüz nerede, 60 I Bi göreyim korumaya geçicem ozaman, inşallah 400 gr verirsem bu cumaya kadar mezun olcam kısmetse🤭

Eklentiler

• 20210103_173303.webp
    20210103_173303.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210103_142711.webp
    20210103_142711.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 20210103_123948.webp
    20210103_123948.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210103_112712.webp
    20210103_112712.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun 🥰 Menü n çok güzel

Afiyet olsun canım. Bamya tam bağırsak dostu.. menün süper 👍👍

Teşekkür ederim kuzum 😍

Afiyet olsun canım. Patates karbonhidrat ama wcye çıkmayı sağlıyor. Bende çok severim patates mı 😋

Teşekkür ederim kuzum. Ben kendimi hiç böyle görmedim valla🤭 Bu sene bizim senemiz olsun inşallah 😉

Elhan abla valla sen tam benim kafadansın😉😉

Afiyet olsun kuzum. O dert bende de var. Sinirlenince buzdolabı nı yesem içim soğumuyo.... Ama kimse için değmez.. iki dakka sonra adam unutur rutine döner biz yediğimizle kalırız😘

Ah ah zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen bende afalliyorum. Rabbim miniklerini de seni de esirgesin canım..🧿🧿🧿

Amiin kuzum 🥰bu yaştan sonra bu ne şimdi diyen o kadar çok kişi var ki sırf onlara inat başarmak lazım bunu...

Amin kuzum 🥰 teşekkür ederim

Amin bestem... Senin yazdığın o yazıyı ekran görüntüsü aldım kendimi güçsüz hissettiğimde açıp bakıyorum 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Sen sebatlı hatunsun başlar ve bizi sollarsın kuzum.🥰

Afiyet olsun canım 🥰 karnıbahar la brokoli benim için resmen can kurtaran... Hem doymuş hissediyorum hem de sindirimi hızlandırıyor👍

Afiyet olsun Papatyam senin korumada olduğunu bilmiyordum menülerin süper 👍

Afiyet olsun canım 🥰 2 menü de çok güzel.. Çok uğraştım ama bı türlü sevemedim şu pırasayı 🥴oysa ne kadar faydalı
Yaaaa kiyamam ben sanaaa en güçsüz anında rabbim yollarını acsin inşallah canım benim :KK200: :KK200: :KK200:

Back
X