• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiz neremle yetiseyim ne yiyim ne içeyim sen kacsin ben kaçım🤔
Yeme içme :KK70: :KK70: :KK70:
Eki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlar🤔Geçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var 🤣🤣 Spor yapmam lazım ama çok halsizim🙈
Maşallah canım 💕💕 çok güzel böyle devam et 💕
O değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip-
Gözüme az geldi🤔
Şöyle ki aslında doktor ameliyat dedi.Ama büyük ihtimal çok ileri seviye değildi. Tüm yaz pc başında başımı elime yaslayıp durdum,dirsek ezildi vs vs snra geçmeyen uyuşma başladı.En son çatal tutamıodum elimle,çatal ağır geliyordu.. Ameliyattan tırstım vs ama 1 ay deneme yaptım. 1 ay boyunca hiç iş yapmadım,dirseklerimi hiç bükmedim.Yastığa uzatıp koydum,bütün gün boş boş oturdum öyle,snra açıldı.Büyük ihtimal hastalığın başıydı canım.

Sürekli dirseklerini, bileklerini koruman,ağırlık kaldırmaman lazım.Kolay değil canım, Allah yardımcın olsun,ilerlemez hatta eskisinden de iyi olur inşallah 🙏🙏🙏
Geçmiş olsun canım
Bacaklarının kuvvetine bağlı bebeğim :halay::halay::halay:
Yaparım mı acaba🤔🤔 aman oldugu kadar🤣
Bugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi

Kahvaltı :işsiz:

Öğlen :işsiz:

13.25 1 küçük kutu ayran :63::63:

14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı

Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz

21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Akşam az değil mi neden protein yok 🤔
Sabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik

Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda
Afiyet olsun
Bugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr

Sabah yok
Öğlen yok

16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran

Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü

Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
Afiyet olsun
Acaba kahveyle tahini nasil birlestirdin🤷‍♀️
Yok önce kahve daha sonra tahin götürdüm 🤣🤣

Canim allagin izniyle bu hafta her sekilde mezunsun sen takma kafanı

Yaaa kadının tatlılığına baakkk :KK49: :KK68:denptakipte en doğru karar canım

Sevimlilik part bilmem kaç kaç kaç :KK48:

200/300 gram eksi eksi degilki zaten bende öyle çok mutsuz oluyor diyeti birakmak istiyorum insan biraz hız istiyo 1 kg.civarı gitsin her hagta en azından istiyorum bende canim

Canim hayırlı olsun listen güzel liste. Ama sadec3 kafama takılan akman 21:30 meyve icin cok gec saat bence yaa tabi diyetisyen bilir bu işleri ama bence yeme demek istiom ukalaca

Şükür baska bir sey canim. Şükreden insan 1 ekmege şükreder nankör insan trilyona bile isyan eder hep kazanmak ister. Enflasyona gore az bir zam bu. Nide yanlışım varsa düzelt bu 7 küsürün yarısını ilk 6 ay alacagiz ikinciyarisinida 2. Alti ayda alacağız boyle biliyorum ben. Ikinci 6 ayda vergi diliminede uğradığımızdan o fark giderekte azaliyo mesela en az maasi aralikta aliyoz biz. Amannn sıkıcı konular bakma sende iste allah bereket versin demek şart o esas mesele

Canim rahatsızlığını kaçırmışım ne olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun.

Ellerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyim :KK48::KK48::KK48: gel sen bana söyle surprizi kulagima söyle dimem kimselere :KK48::KK48:

Işin icine para girince geçim girince kimseye denecek bir sey yok rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Valla devlet hastanesine gidebilirsin canim özel olunca ne olacakki bilmiyorumda onemli olan dr.un iyisine denk gelmek. Hiç arada kalma sen dr.unu iyi arastir yorumlardan sadece bence
Yakın zamanında asgari ücretle memur maaşı eşleyecekler
Milletvekili maaşına ne diyim :KK14::KK14:

Gözüme az geldi🤔

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Hahahahahhahah yeme içme :super: :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Bugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi

Kahvaltı :işsiz:

Öğlen :işsiz:

13.25 1 küçük kutu ayran :63::63:

14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı

Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz

21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Oyşşşşş,diyetisyene gidince sabah ve öğle olmadı sanırım canım.Keşke akşam 1 tabak tencere yemeği falan olsaymış. Dün de menün hafifti.Gece acıkmazsın inşallah.Afiyet olsun 🥰
Sabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik

Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda
Güzel menü canım,afiyet olsunn ve oğluşun iyi ki doğduuuuu tekrardan🥰🥰
Bugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr

Sabah yok
Öğlen yok

16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran

Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü

Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
Pazı sarması pirinçli mi canım🤔 Doğrusu sabah ve öğle bişi yemediğini düşünürsek pirinçli de olsa bşşi olmaz🙈 Afiyet olsun canım🥰
iki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Çokk geçmiş olsun canım🙏 dikkat et kendine🥰
Sabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.

Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.

Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.

Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.

Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.
Tahin faydalı ama kalorisi yüksek bi besin olduğundan 3 kaşık fazla olmuş olabilir mi diyesim var 🤔 ama emziriosan falan başka🤗 Onun dışında menün güzel canım,afiyet olsun🥰

Oyşşşşş,diyetisyene gidince sabah ve öğle olmadı sanırım canım.Keşke akşam 1 tabak tencere yemeği falan olsaymış. Dün de menün hafifti.Gece acıkmazsın inşallah.Afiyet olsun 🥰

Pazı sarması pirinçli mi canım🤔 Doğrusu sabah ve öğle bişi yemediğini düşünürsek pirinçli de olsa bşşi olmaz🙈 Afiyet olsun canım🥰

Tahin faydalı ama kalorisi yüksek bi besin olduğundan 3 kaşık fazla olmuş olabilir mi diyesim var 🤔 ama emziriosan falan başka🤗 Onun dışında menün güzel canım,afiyet olsun🥰
Karışıktı canım yarinda su orucuna niyetim var dedim yolla mideye kiz beste dedim :KK48: :KK48: :KK48:

iki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Gecmis olsun canim 😘
Sabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.

Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.

Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.

Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.

Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.
Afiyet olsun guzel menu canım 😘
Çooook teşekkür ederim canlarrrr 🥰🥰 Psikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom🤪

Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık🙏🙏🙏🙏
Hadi bakalım durmadan devam edelim daha verilecek kilomuz var
70 olmadan birakmayacagim seni 😘😘

Emziriyo canim mecbur yemesi lazim tahin sütü kesilmesin diyette yapicak bebek daha 2aylik🙃

Ya canım valla yapayım dedim halim yoktu
Olmadı acıkırsam ceviz vs yerim tutar beni erken uyumayı düşünüyorum bide😊

Canim senin tebriklere ne ihtiyacın var ki odana filan 40 kg.verdim yaz bu sana yeter 40 nedir yaa masallah sana masallah diyorum
Çok şişmanmışsın gibine gelsin hep yoksa diyeti yarida kesersin banada oyle geliyo valla . Benim arkadaş varda kendisi 48 kg. Vallahi yanlarım var zayif degilim derdi kiz meger haklıymış zayifladikca görüyomuş jnsan :))))))
Birbirimizi bırakmayalım benim ellerim ellerimi tutan tüm grup arkadaşlarımın ellerinde iyiki varsınız beraber yapacağız inşallah
Ellerimmm ellerindeeee canım benimm, berabere zafere doğru adım adım 6. Takım 😍😍🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Gözüme az geldi🤔

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Çok teşekkürler canımm🥰🥰
Çok teşekkürler canikoo🥰🥰
Gecmis olsun canim 😘

Afiyet olsun guzel menu canım 😘

Hadi bakalım durmadan devam edelim daha verilecek kilomuz var
70 olmadan birakmayacagim seni 😘😘
Canımmm kaptanımm🥰🥰 Sen olmasan zaten asla geri dönemezdim diyetime 🥰🥰😘😘 İnşallah şu 70i göreyim,halay çekecem😁😁

Benim beğendiğim daha pahalı sen memnun kalırsan bende seninkinden sipariş vereyim markası neydi
Yakut diye geçiyor ama “c” ile başlıyor benimki aynısı. Kutusuna bakıp yazarım bulamazsan. Google dan foto atıyorum.

Eklentiler

• 48BED923-068F-462D-9DAF-E22B3CCDFA33.webp
    48BED923-068F-462D-9DAF-E22B3CCDFA33.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bugün sabah öğlen akşam yemeğim 3 litre su + tempolu yuruyus
Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20210104_174959.webp
    IMG_20210104_174959.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210104_143759.webp
    IMG_20210104_143759.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210104_104914.webp
    IMG_20210104_104914.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210104_195536.webp
    IMG_20210104_195536.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 29
Çooook teşekkür ederim canlarrrr 🥰🥰 Psikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom🤪

Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık🙏🙏🙏🙏
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
Kaç göz var üzerinde ben sayamadim. :confused:
Mezuniyet balonu görmeden bırakmak yok. :KK73::KK73::KK73::KK73:
Ben erik dalıyla açılışı yaparım. Tango, vals salsayla seni eve ugurlariz artık. :KK76::KK76:

Back
X