Canim allagin izniyle bu hafta her sekilde mezunsun sen takma kafanı
Yaaa kadının tatlılığına baakkk

denptakipte en doğru karar canım
Sevimlilik part bilmem kaç kaç kaç
200/300 gram eksi eksi degilki zaten bende öyle çok mutsuz oluyor diyeti birakmak istiyorum insan biraz hız istiyo 1 kg.civarı gitsin her hagta en azından istiyorum bende canim
Canim hayırlı olsun listen güzel liste. Ama sadec3 kafama takılan akman 21:30 meyve icin cok gec saat bence yaa tabi diyetisyen bilir bu işleri ama bence yeme demek istiom ukalaca
Şükür baska bir sey canim. Şükreden insan 1 ekmege şükreder nankör insan trilyona bile isyan eder hep kazanmak ister. Enflasyona gore az bir zam bu. Nide yanlışım varsa düzelt bu 7 küsürün yarısını ilk 6 ay alacagiz ikinciyarisinida 2. Alti ayda alacağız boyle biliyorum ben. Ikinci 6 ayda vergi diliminede uğradığımızdan o fark giderekte azaliyo mesela en az maasi aralikta aliyoz biz. Amannn sıkıcı konular bakma sende iste allah bereket versin demek şart o esas mesele
Canim rahatsızlığını kaçırmışım ne olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun.
Ellerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyim

gel sen bana söyle surprizi kulagima söyle dimem kimselere

Işin icine para girince geçim girince kimseye denecek bir sey yok rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım
Valla devlet hastanesine gidebilirsin canim özel olunca ne olacakki bilmiyorumda onemli olan dr.un iyisine denk gelmek. Hiç arada kalma sen dr.unu iyi arastir yorumlardan sadece bence