- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Bence yiyebilirsin ozellikle cuma ve cumartesi yersen daha guzel olurZipzip- kaptanım bu hafta kilo verirsem hafta sonu sütlaç yapıp yiyebiliyoz mu eltim akşam pirinç getirmiş sırf onu değerlendirmek adına
Cumartesi istemiştim rozetleri bugun bir ara yazayim eksik rozetleri isteyeyimHani benim rozetim
Cuma akşamı hemen yaparım o zamanBence yiyebilirsin ozellikle cuma ve cumartesi yersen daha guzel olur
Pirinc deyince aklina ilk once sutlacmi geldiZipzip- kaptanım bu hafta kilo verirsem hafta sonu sütlaç yapıp yiyebiliyoz mu eltim akşam pirinç getirmiş sırf onu değerlendirmek adına
Ebeeee daha durHani benim rozetim
Valla sütlaç geldi geçen yapmıştım güzel olmuştuPirinc deyince aklina ilk once sutlacmi geldi
Ebeeee daha dur
Ne be sen olsan sende istersin rozetPirinc deyince aklina ilk once sutlacmi geldi
Ebeeee daha dur
Haaaa pilav haaa sutlac pirinc+sekerValla sütlaç geldi geçen yapmıştım güzel olmuştuben pilav yemem ki zaten
Sanada hiç şaka yapilmiyor
Ben gelir gelmez isterimki yüzsuzumdur azcikNe be sen olsan sende istersin rozet
Ben şekerden yana kullanıyorum oyumuHaaaa pilav haaa sutlac pirinc+seker
bende eskiden 5 te kalktığım günlerde günün çok güzel verimli geçtiği günler aklıma geldi.Hedeflerim arasında 9 dan önce kalkmak
Kahvaltıdan önce ev işlerini bitirmek vardı.
Şu an bitirdim gibi gibi
Birazdan kahvaltı yapacağım inşallah
Tamam tamam yeee süt olsun bebegeBen şekerden yana kullanıyorum oyumu
takımın en şeker ablasi
Tertemiz delirdik
En büyüğümüz mü dedin
sütlaci yulaftan da yapılır yada chia tohumu ile de :)Haaaa pilav haaa sutlac pirinc+seker
Ozaman onun adi yulaf lapasi olur migisütlaci yulaftan da yapılır yada chia tohumu ile de :)
.
şeker yerine bal atılır.
sütlaç yerine onu yemesi daha mantıklı degil miOzaman onun adi yulaf lapasi olur migi
Iste emziriyo 2aylik bebegi daha yeni ozenebilir ve ayrica cabuk kilo veriyo benden daha iradeli canim sorun yok bencesütlaç yerine onu yemesi daha mantıklı degil mi
Tadımız bozulmasın migi inşallah.takımın en şeker ablasi
Tmm canım insAllah evime geçince gelmeye çalışırımayy maşallah 7 lerdesin, ama yine de gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?