Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sonuçlarını doktora göster mutlaka takviye al canım. B12 için ilaç vermeyebilir de d vitamini de zayıflamayı çok etkiliyor.

4 kutu kayısı çekirdeği ne kıza

Aynen gün çok bereketli oluyor .. benim iki çocuğum var 6-7 senedir -ilk defa -bu iki aydır sabah 10 da kalkıyorlar..
o yüzden bende yatıyordum ama gün resmen ölüyor . Hiç olmuyor. O yüzden eski düzenime dönmek istiyorum inşallah
Sonuçlarını doktora göster mutlaka takviye al canım. B12 için ilaç vermeyebilir de d vitamini de zayıflamayı çok etkiliyor.
Sen de “Düşük ama ilaç vermiyorlar “mı diyorsun

İkiside düşük benimde iki degerim öyle düşük çıkıyor B12 için bana iğne vermişti ömür boyu kullanicaksin dedi biraz kullandım bıraktım bir ara 160 Lara dusmustu şimdi 230 larda falandı ikisi içinde doktor ilaç vere bilir canım

Günaydın canim ❤

Kolay gelsin canım
Sağol kaptanım
Bensiz 6. Takım olurmu ablacım safiyeyle fayik gibi serenayla cem yılmaz gibiyiz yok yok bensiz olmaz
Serenayla cem yılmaz ayrıldı sosyal medyadan bile silmişler
O nasıl oluyor son 3 günde duyanda maratona hazırlanıyor zannedecek
Ben yaparsam olur
Tatlım
Sayfalar birikiyor diye üzülüyordum iyi buradasın
Temizlik yapılıyordu odada geçmişi bitirdim o ara abla ama şimdi işe dönmem lazım çok işim var çookkk
Düşük ama aşırı düşük değil
madamhd aman diyim detoks falan yapma
Ben normalde iki öğün yiyorum ya bu detokslardan daha az kalori alıyorum aslında belki de o yüzden zor veriyorum Gerçi en son ne zaman normal düzenimde yedim onu da hatırlamıyorum

Canım ikisi de düşük maalesef.Takviye almalısın,sonuclarını doktora göster.

Benim B12 değerim 300 çıktı ama doktor düşük buldu örneğin.Hatta depresif ve endişeli ruh halimi ona bağladı,ilaca başladım şimdi.Sen de kullan,2 aya süper olucaz inşallah

İnşallah
İnşallaaah
İnşallaah

60 cnm ama mezun olup 59 u görmek istiyorum kısmetse

Öyle sanıyorum, sen kaçtın hatırlamıyorum, benden büyükmüydün apla
60 inen 59 da görür yaparsın İnşaallah hepimiz hedeflerimize ulaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…