Henüz değilGunaydin madam hazirmisin cumaya
Sonuçlarını doktora göster mutlaka takviye al canım. B12 için ilaç vermeyebilir de d vitamini de zayıflamayı çok etkiliyor.Dün kan verdiğimden bahsetmiştim.
Şimdi e nabızdan anladığım değerlere baktım da
D vitamini: 6,2
B12 : 205 çıkmış.
B12 normal gözüküyor testte ama baya düşük sanki değil mi..
Kilo verememe ve halsizliklerimin sebebi diyebilirmiyim
madamhd
O nasıl oluyor son 3 günde duyanda maratona hazırlanıyor zannedecekHenüz değilson 3 günde hazırlanacağım inşallah
TatlımHenüz değilson 3 günde hazırlanacağım inşallah
Aynen gün çok bereketli oluyor .. benim iki çocuğum var 6-7 senedir -ilk defa -bu iki aydır sabah 10 da kalkıyorlar..bende eskiden 5 te kalktığım günlerde günün çok güzel verimli geçtiği günler aklıma geldi.
o günleri geri getirmeye çalışıyorum.
kızım uyaniyor 6 da. yanina yatiyorum. hoop 6:30 ta kalkıyorum.
kahvaltı hazirla çık.
7:30 ta evden çıkıyorum.
8 -17 iş...
eve 6 da geliyorum.
yemegi yapıyorum 7:30-8 de yemek yiyorum.
11e kadar yolum var bi saat spor yapıyordum onu da zar zor yapıyorum.
rutinlerimi tekrar yapmam gerekiyo hep kısır döngü olunca olmuyor.
5:45 te kalkabilsem 15 dk meditasyon YOGA yapabilsem.
Zihin olarak ferahlığa çıkarim.
kendi üşengeçliğimi bi kalkabilsem.
Sen de “Düşük ama ilaç vermiyorlar “mı diyorsunSonuçlarını doktora göster mutlaka takviye al canım. B12 için ilaç vermeyebilir de d vitamini de zayıflamayı çok etkiliyor.
İkiside düşük benimde iki degerim öyle düşük çıkıyor B12 için bana iğne vermişti ömür boyu kullanicaksin dedi biraz kullandım bıraktım bir ara 160 Lara dusmustu şimdi 230 larda falandı ikisi içinde doktor ilaç vere bilir canımDün kan verdiğimden bahsetmiştim.
madamhd
Hemen hemen aynıyız evde olsaydım kapisirdim seninlekaptanim dunku kilom sabitti
Eki Görüntüle 2754294
simdi yuruyuse ciktimbundan kurtulmam lazimcok skldim bu sayıdan
Zipzip-
4 kutu kayısı çekirdeği ne kıza
o günde gelir elbetHemen hemen aynıyız evde olsaydım kapisirdim seninle
Anladım ablacım,çok geçmiş olsun.Timescim dün diş tedavisine başladim. Sağ tarafta bir dişim çekildi. Çorba yapmaya üşendim öncesinde smoothie yaptım kesmeyince omlet yaptım. O yüzden akşam böyle oldu kuzum.
Sağol kaptanımGünaydın canim ❤
Kolay gelsin canım
Serenayla cem yılmaz ayrıldıBensiz 6. Takım olurmu ablacım safiyeyle fayik gibi serenayla cem yılmaz gibiyiz yok yok bensiz olmaz
Ben yaparsam olurO nasıl oluyor son 3 günde duyanda maratona hazırlanıyor zannedecek
Temizlik yapılıyordu odada geçmişi bitirdim o ara abla ama şimdi işe dönmem lazım çok işim var çookkkTatlım
Sayfalar birikiyor diye üzülüyordum iyi buradasın
Düşük ama aşırı düşük değilAynen gün çok bereketli oluyor .. benim iki çocuğum var 6-7 senedir -ilk defa -bu iki aydır sabah 10 da kalkıyorlar..
o yüzden bende yatıyordum ama gün resmen ölüyor . Hiç olmuyor. O yüzden eski düzenime dönmek istiyorum inşallah
Sen de “Düşük ama ilaç vermiyorlar “mı diyorsun
Ben normalde iki öğün yiyorum ya bu detokslardan daha az kalori alıyorum aslında belki de o yüzden zor veriyorum
Canım ikisi de düşük maalesef.Takviye almalısın,sonuclarını doktora göster.Dün kan verdiğimden bahsetmiştim.
madamhd
İnşallahCanım ikisi de düşük maalesef.Takviye almalısın,sonuclarını doktora göster.
Benim B12 değerim 300 çıktı ama doktor düşük buldu örneğin.Hatta depresif ve endişeli ruh halimi ona bağladı,ilaca başladım şimdi.Sen de kullan,2 aya süper olucaz inşallah
60 cnm ama mezun olup 59 u görmek istiyorum kısmetseMaşallah canım ya hedefin kaç
Öyle sanıyorum, sen kaçtın hatırlamıyorum, benden büyükmüydün apla
Tertemiz delirdik
En büyüğümüz mü dedin
60 inen 59 da görür yaparsın60 cnm ama mezun olup 59 u görmek istiyorum kısmetse
Öyle sanıyorum, sen kaçtın hatırlamıyorum, benden büyükmüydün apla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?