• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pinarim uzun süre sayanlar bu hafta asılsa süper inerler bırak 500-1 i daha fazla verende olur,
yaw ben aebene didim benle yarış diye ondan başka bütün takım yarışa girdi :roflol:
şaka bi yana aeben hanım tuzu kuruttun demi sen :)))...

kızlar ben kaçıyom çok ilerletmeyin sayfaları akşam 10 gibi gelip okumak için helak oluyom sonra....dağılın bakem ben yokken sizde işiniz yok mu sizin hade bakem....?

özgem düzeltmiş kızlar. listeyi kopyalarmısınız paylaşım alanına. ben çok kötüyüm ya. resmen soğuk terler döküyorum ve miğdem acayip bulanıyor. patron çağırıyor ben bir bakıp geleyim.

cok gecmiş olsun canım nane cayı imkanın varsa dene hemen iyi gelir bulantıyaaa bu arada üzülme kızz 1 hafta daha sabır suçlandım ama varya kıskanıyodum ben :mymeka: banaa fesat kütooo bi maşallah demedim dilimmi kopardı sanki

yarım yarım gitse razıyım ben :çok üzgünüm:
nisanda kaynım sözlenebilir. ama kesin değil. (laf aramızda ben olmasını istemiyorum kaynanaya gıcıklık olsun diye. pek sevdi kendilerini :tomato: )
o zamana kadar incelsem az daha :1rolleyes:

ozgekrd, aeben+, asi_bulut+, edaca, else+, fatunuz+, kütahya+, nazli_gulec+, pin@rim+, referans+

TUTMAYIN BENı AĞLAYACAĞIMMMMM

BU ARADA BıR SıMıT YEDıM

pinarim uzun süre sayanlar bu hafta asılsa süper inerler bırak 500-1 i daha fazla verende olur,
yaw ben aebene didim benle yarış diye ondan başka bütün takım yarışa girdi :roflol:
şaka bi yana aeben hanım tuzu kuruttun demi sen :)))...

kızım bizim takım böyle hemen gaza gelir,sonrada çabuk pessss eder mi acaba etmez tabiii hadi herkez yarışta çok veren kazansın.....:hooray::teytey::dance:

tamammı liste kızlar yapıştırımmı hade daha yuruyuse gidecemm bennn (anasının evinde yuruyuse gidiyodu sanki hıhhh)

yarım yarım gitse razıyım ben :çok üzgünüm:
nisanda kaynım sözlenebilir. ama kesin değil. (laf aramızda ben olmasını istemiyorum kaynanaya gıcıklık olsun diye. pek sevdi kendilerini :tomato: )
o zamana kadar incelsem az daha :1rolleyes:

AHA BİR KÖTÜ ELTİ MODELİ a.s:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ozgekrd, aeben+, asi_bulut+, edaca, else+, fatunuz+, kütahya+, nazli_gulec+, pin@rim+, referans+

TUTMAYIN BENİ AĞLAYACAĞIMMMMM

BU ARADA BİR SİMİT YEDİM

o zaman ağla tabiii kaydirigubbakcemile3
simitmiş hıhh :dilcikar:
kaç gündür canım istiyor yemedim ben :sm_cool:
bu arada yaz çok yaklaştı. ama ben kendimi pek bir zayıf hissediyorum bugün yaww hihoyyyt ne hikmetse kaydirigubbakcemile3

bu arada yaz çok yaklaştı. ama ben kendimi pek bir zayıf hissediyorum bugün yaww hihoyyyt ne hikmetse kaydirigubbakcemile3

asim kız ye bir simit ..yarım ye bişeycik olmaz..ekmek yemezsin tüm gün olur biter..simitsiz durulur mu kııı?:roflol::roflol:cokacimcoook:roflol::roflol:

bende senin kilona gelsem kendimi çok zayıf hissetçem ama

Back
X