Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgem düzeltmiş kızlar. listeyi kopyalarmısınız paylaşım alanına. ben çok kötüyüm ya. resmen soğuk terler döküyorum ve miğdem acayip bulanıyor. patron çağırıyor ben bir bakıp geleyim.
anladığım kadarıyla bu hafta herkez 2-3 kilo verecek...doğru anlamış mıyım kızlar? hadi bakalım yemeyelim bu hafta......
pinarim uzun süre sayanlar bu hafta asılsa süper inerler bırak 500-1 i daha fazla verende olur,
yaw ben aebene didim benle yarış diye ondan başka bütün takım yarışa girdi :roflol:
şaka bi yana aeben hanım tuzu kuruttun demi sen :)))...
yarım yarım gitse razıyım ben :çok üzgünüm:
nisanda kaynım sözlenebilir. ama kesin değil. (laf aramızda ben olmasını istemiyorum kaynanaya gıcıklık olsun diye. pek sevdi kendilerini :tomato: )
o zamana kadar incelsem az daha :1rolleyes:
ozgekrd, aeben+, asi_bulut+, edaca, else+, fatunuz+, kütahya+, nazli_gulec+, pin@rim+, referans+
TUTMAYIN BENİ AĞLAYACAĞIMMMMM
BU ARADA BİR SİMİT YEDİM
tamammı liste kızlar yapıştırımmı hade daha yuruyuse gidecemm bennn (anasının evinde yuruyuse gidiyodu sanki hıhhh)
nazlıııı kilooooooooooooon...
sen mi diyon kızım verm,işin ya zaten 2 kiloya yakın... maşallah maşallah![]()
o zaman ağla tabiii kaydirigubbakcemile3
simitmiş hıhh :dilcikar:
kaç gündür canım istiyor yemedim ben :sm_cool:
bu arada yaz çok yaklaştı. ama ben kendimi pek bir zayıf hissediyorum bugün yaww hihoyyyt ne hikmetse kaydirigubbakcemile3
amanda aman yürüyecekmiş kütom...15 dakika mı?yarım saat mi?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::tomato:
o zaman ağla tabiii kaydirigubbakcemile3
simitmiş hıhh :dilcikar:
kaç gündür canım istiyor yemedim ben :sm_cool:
bu arada yaz çok yaklaştı. ama ben kendimi pek bir zayıf hissediyorum bugün yaww hihoyyyt ne hikmetse kaydirigubbakcemile3