• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay sağol yaa halimi bi görsen sarılırsın bana kıvranıyorum resmen. Sağlk ocağı tenhaysa hemen kan testi yaptrp işe geçicem. Kızım da uyuyor bu sefer geç yattı erken kalktı uyudu zar zor
Canım bebekmi var hadı hayırlısı olsun 2. Oğlumda benimde testte çıkmıştı gıdıp kan verdım sonucu almaya gideceğim gün varya o kadar heyecanlıydım kı o sağlık ocağı bana o kdar uzak geldı yolda bayılıp kalacaktım o kadar farklıydı. Ya çok güzel bı duygu Rabbım isteyen herkese versin

Canım çok geçmiş olsun oğluna...
Şükür iyi olmasına sevindim
Sağol kuzum teşekkürler 😊

😂😂😂 Söylüyorum işte bazen sabırla bazen de kızıyorum öyle öyle alışacak inşallah..
Yalnız benim küçük kız ablasına söylediklerimi kendisine soyletmeden yapıyor o çok hosuma gidiyor 🤭🤭🤭🤭

Hadi bakalım gözün aydın ...
İnsan istediği gibi olunca mutlu oluyor...
Eşinle de çok takisma canım bak ne güzel eviyle ilgileniyor 🙂🙂

Aa neler duyuyor neler okuyorum maşallah maşallah...
Valla benim bir kenarda duran bir testim vardi tarihine bakmadım ama en az üç buçuk sene cekmecedeydi...
Ben o testi yapmıştım pozitif çıkmıştı..
Sabah bı daha yaptım yine pozitif...
Doktora da hiç gitmemistim..
Kese belli olunca birkaç hafta sonra gitmiştim..

Hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun prensesine bakalım kardeş ne gelecek???

merhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledim:KK53: eşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam :KK53:
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
Güle güle kullan canım

Günaydın 🥰🥰🥰🥰

birbeste birbeste canımcım şimdi artıdan dolayı su orucu deniycem dün akşam 19.00dan beri yemiyorum zaten yarın 10 11e kadar deniycem su haricinde bişey içmek yok oda tamam zaten dukan birası da yaptım
Merak ettiğim eksi göreyim derken artı olmaz dimi 😁
1seferlik deneme yapacağum akılsız boğazın cezasını yine o çeksin dimi ama🙃🙃

Günaydın 🥰🥰🥰🥰

birbeste birbeste canımcım şimdi artıdan dolayı su orucu deniycem dün akşam 19.00dan beri yemiyorum zaten yarın 10 11e kadar deniycem su haricinde bişey içmek yok oda tamam zaten dukan birası da yaptım
Merak ettiğim eksi göreyim derken artı olmaz dimi 😁
1seferlik deneme yapacağum akılsız boğazın cezasını yine o çeksin dimi ama🙃🙃
O kadar mi artisin yaa ne yedin ki 4 gun :(

Merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Merhaba hosgeldiniz
Herkes kendine uygun besleniyor sadece burds menudeki eksik ve fazlalari degerlendiriyoruz
Sporla destekliyoruz
Motivasyon sagliyoruz :))

Back
X