- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Bende diyordum maşallah adamaYok kız kuzenim burdanerde bakacak o dört çocuğa
Ben ne yediysem yazıyorum böyle olursa yiyenlerin ne yiyip neden kilo veremediğini nereden bilicezNeden kırmızılar bu kadar çok 4 gün menü bildirmeyen var yahu el insaf yapmayın böyle ya bir menüyü yazmak kaç dakikakini alacak ki canım sıkıldı şuan
Sena Zeynep o avatarı kaldır burdan sana uçarım haberin olsunBen ne yediysem yazıyorum böyle olursa yiyenlerin ne yiyip neden kilo veremediğini nereden bilicez
Herkeste var bibaksanaSena Zeynep o avatarı kaldır burdan sana uçarım haberin olsun
Hangi birimize uçacan bacımSena Zeynep o avatarı kaldır burdan sana uçarım haberin olsun
Tesekkur ederim canim hosgeldinÖncelikle bu cumada 1. Olmuşsunuz hepinizi canı gönülden tebrik ederimayrica 2 tane biseysel de 1 ve 2 çikarmissiniz helal olsun
Bireyselde 1 olanDenp arkadaşımi ve 2. olan E Elif_Eylul tebrik ediyorum kızlar daim olsun ins Allah @Elif Eylul şeytanın bacağını kırmışsın sonunda
Noluyo lennnnnn hayirdır yerimde gözünüzmü varrrrrrrrrrHangi birimize uçacan bacım
Benim herif Windows ile uğraşıyorUyamak mı nerdeee
Evi temizliyorum bu defa işleri kaktıramadım bizim herife moralim bozuk
Hiç hoş bulmadımTesekkur ederim canim hosgeldin
Hemen profilini degistir ozamanHiç hoş bulmadımhayirdir benden çok var
2 bardak ayran icmistim unutmusum yazmayiAfiyet olsun canım.Akşam tantuni yanında bol salata +ayran yapsan daha doyurucu ve vitamin açısından zengin olurmuş.Sporun da güzel canım maşallah
Abla hala dişten dolayı mı böyleBence fazla hafif bi menü olmuş,detoksa göre bile hafif yani.Sporun güzel,afiyet olsun
Dünkü küçük kaçamakları aşmak için hafif bi gün yaptın die düşünüyorum.Sporun cok iyi,afiyet olsun canım
Kaptanın hediyesi canım.Artjk hepimiz birer gülümseyizNoluyo lennnnnn hayirdır yerimde gözünüzmü varrrrrrrrrrteker teker gelin erkekseniz
Lennnnn onlar yokken ben vardım niye herkes birbirine benziyor tek yumurta ikizi gibiHemen profilini degistir ozaman
Buna çok güldüm kacgundur öyle geziyolar
O zaman kaptandan başlayalımKaptanın hediyesi canım.Artjk hepimiz birer gülümseyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?