• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

birbeste birbeste dünüüür imzamı gördün mü
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
şeyyy neyki o :KK23::KK23::KK23:
Güya parka spora geldım ufaklık ne aletlere binmeme izin veriyor. Ne yürümeme arkamdan ağlıyo. Oturdum kaldım öyle oturuyoz bakalım nolacak😊😂😂
kuzummmm yerim yaa sevimli maşallah
Kaptanım regl oldum ya ağrım arttı dün çok kötü oldum erkenden uyudum normalde ağrım olmaz benim ama anlamadım ondan giremedim
üşütmüşsündür bende sadece üşütünce ağrı yaşarım :( geçmiş olsun canımcım
Arkadaşlar affetsin bazen bana bir şeyler yazıyorlar göremiyorum sanki umursamazmisim gibi oluyor... anlıyorum seni :KK60:
banada oluyor dünürüm olmuyor zannetme :KK19:
İş dediğim zeytinliğimiz var daha küçük işini kendimiz yapıyoruz henüz mahsül almıyoz bari fazla masraf olmasın kendimiz yapalım dedik
Budaması yapıldı onları topladım birde organik gübre attık en doğalından tabi bunları birde tek yapınca o arazide in çık helak oldum kollarım tutmuyo

İlerde zeytin yağıyla yıkancam sefasını sürcem de şimdi biraz rezilliğini çekiyorum
hakkında hayırlısı olsun allah kolaylık versin. çokta uzak kalma bizden yoksa anında 3 kg. 3 kg. geri gelir canım.. benim öyle oluyo 1 kg. 1kg. almam hiç :KK54:

Back
X