Bende çok sevindim canım. Ama şimdi uzaklaşması var bi deÇokkkk tebrik ederim canim sonunda kurtuldun sende 7lerden
Boğaz enfeksiyonu varmış çok kötüymüş antibiyotik başladık. Sanırım boğaz enfeksiyonu bizde kronik oldu artık 2-3 ayda bir geçiriyoruzmadamhd Dr. Ne dedi canım? Kızın nasıl?
Malesef aci bir gerçek var ki,Zuhalim çok teşekkür ederim.Ara ara ümitsizliğe düşüyorum sonra güzel mesajlarla bir silkeleniyorum.
Yaa insallah onemli bir sıkıntı yoktur ablacim ekliyorum hemenElifcim dün Leslie yapamadım kuzum. Reelde çok sevdiğim bir arkadaşımdan üzücü bir haber alınca elim ayağım boşandı etiket yapamadım kusura bakma. Gün içinde az bir adımım oldu . Kare boş kalmasın belki yazarsın diye aşağıya ekliyorum.
Eki Görüntüle 2761817
Cook geçmiş olsun canimBende çok sevindim canım. Ama şimdi uzaklaşması var bi de
Boğaz enfeksiyonu varmış çok kötüymüş antibiyotik başladık. Sanırım boğaz enfeksiyonu bizde kronik oldu artık 2-3 ayda bir geçiriyoruz
O sınırı aşmayıp hemen onlem alman cok güzel cnmSınır 65 kuzum 60' a inip tekrar çıkıyorum iki senedir böyle.
Pazartesi | Sali | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | pazar | Toplam | |
| 105 | 75 | 90 | 50 | ||||
| 78 | 88 | 60 | 60 | ||||
@I-cell_84 | 30 | 30 | 30 | |||||
@Tesnim1989 | 30 | 30 | 15 | |||||
| 46 | 33 | ||||||
T timesinfinity | 45 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | 25 | 30 | 45 | |||||
N Nidsalii | 45 | 45 | 55 | |||||
| 45 | 30 | 33 | 30 | ||||
| 75 | 45 | 70 | |||||
| 30 | 30 | ||||||
Bende artık istediğim zaman mezun olabilirim ama ne kadar versem kardır diye çıkmıyorum listeden sonrası kötü oluyor biliyorum. Ama bu sefer bende korumak için elimden geleni yapacağım. Bende eski günlere dönmeyi hiç istemiyorumCanım inşallah sen de mezun olur ve kilonu korursun...
Eski günlere dönmek istemedigim için koruyorum..
Araya araya buldum cerenimiGeçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Kuzum doğrumu hesapladım ya gözlerimi zor açıyorum vallaha daha geçmiş bile yapamadim
Zipzip-
Guzel eksi tebrik ederim canım
Bu sefer 800 gr aşmışım kuzum, tartilmiyordum ana bi baktım 65.800 Elif takıma gel menü paylaş demese haberim yok... Senin de buranın enerjisiyle her şeyi düzene koyacagina eminim. Sağlıkla gitsin fazlalıklarımız.O sınırı aşmayıp hemen onlem alman cok güzel cnm
Tişikkir ederimGuzel eksi tebrik ederim canım
Tebrikler kuzu
Tabi ablacım iyi yönünden bakmak lazım. Kaç gündür artıları temizlemeye çalışıyorsun başarılı oldun da
Bir kalıp margarin eritmişim bugüne bugün di mi tatlım...
Ohhh bir daha oynarım hiç üşenmemTabi ablacım iyi yönünden bakmak lazım. Kaç gündür artıları temizlemeye çalışıyorsun başarılı oldun da
Abla baslangıcın hayırlı olsun
Evet ben daha cok bekliyordum ablaKacamakla yinede artin fazla degil cnm
Haftaya yine 6 lar gelir
Aynı seyı bende merak ediyorum bos bir vaktımde gectıgımız hafta ne yapmıs lar yakın markaja alıcamSiz ne yiyip ne içiyonuz tövbe estağfurullah
Tebrik ederimMerhaba çok geç kaldım. Özür dilerim.
Geçen cuma 85,4 kg
Bu cuma 84,5 kg.
- 900 gram.
Oran 1,05
Belki aclık orucu daha iyi verdırebılırmı her hafta zor gelmiyor muhaftalardır haftada 3 gün yapıyorum canımsadece su su su başka bir şey yokki şifa maksatlı dayanıyorum yoksa çokta gideri yok artık zor gelmeye başladı. şuanda 3. günümya hele bugün hiç sorma derdim çok çıkar bugün :):)
Nasıl sporlar yapıyorsunuz onlarada bakmam lazım ben gunluk 1 saat yuruyusten Baska bırsey yapmıyorum belkı vesilenızle harekete gecerim❤❤❤ verirsin kuzum biz takımca çok güzel spor yapiyoruz
Bende genelde kaybederimKapışalım canım sıkıntı yok. Ben yarışma konusunda pek başarılı değilim ama neyse yenilen oehlivan güreşe doymaz
4 lt su mu benim 2 bardagı gecmıyorDilek bu hafta suyu en az 4 lt icti :)
Su, tuz, spor cnm
Tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen Hafta = 71.3
Güncel = 69.4
Fark = 1.9
Yüzde = 2.665
Masallah nasıl ıcebılıyorsunEvet 2..3 gun 6 içtim detoks suyuyla birlikte
Tuz şeker sıfır kullanmıyorum
Masallah barekallah
Benim icinde yurüde birlikte duseriz haftaya
Evde olunca olmuyor benim dısarıda nefes alıyorumValla ben o İşi evde hallediyorum
Siz yemıcenızde biz mı yıcez afıyet olsunBende kısır yicem birazdan
Ay ınsallahYuru yuru gitsin yağlar
Bende de kronik. Bir kere gelince tekrar tekrar gelir. Hep dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun. Kıyamam.Bende çok sevindim canım. Ama şimdi uzaklaşması var bi de
Boğaz enfeksiyonu varmış çok kötüymüş antibiyotik başladık. Sanırım boğaz enfeksiyonu bizde kronik oldu artık 2-3 ayda bir geçiriyoruz
2 bardak su olur mu normalde bile 2 litre icmek gerekiyor4 lt su mu benim 2 bardagı gecmıyor
Takımlardan ayrılmaman lazım abla ayrılınca salıyorsunkendınıSınır 65 kuzum 60' a inip tekrar çıkıyorum iki senedir böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?