- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Önceki hamilelikte sormuştum internette yazıyor dediDoktoruna danışabilirsiniz bildiğim kadarıyla ilk 3 ay yasak diye biliyorum benımki bebek düşecek diye hiç yanaşmamıştı
Tembelligini beyan etmesenmiOrtada listemiz bile yok
Az sonra hazırlarim canim etiketlerim senide
Ben mi tembelimTembelligini beyan etmesenmi
Zorlama canim cok fazla spor icin belin kötü olmasinEniyisi yarin baslayim bende sporlarima
Hafif cardio yapayim plank yada leslie nin 15 15 dk boleyim listeye girdim baksanaZorlama canim cok fazla spor icin belin kötü olmasin
Bende varımSenle ben
Evet canım çok dikkat etmek lazım. bi anda geliyo nerde üşüttüm ne oldu anlamıyorum. Bide ben çalışırken babası bakıyor erkek ne kadar anlarsa o kadar işte. Biraz kontrolüm dışında kalıyor yani.Bende de kronik. Bir kere gelince tekrar tekrar gelir. Hep dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun. Kıyamam.
Kanaman varsa olmaması gerekir canım. Ama onun dışında riskli bir gebelik değilse kısıtlama yokKızlar bu arada afedersiniz ama cinsel ilişkiye gebeliğin ortalarında rakatça giriliyor biliyorum sakınca yok. Ama ilk 3 ay mı yapılmaması lazımdı. Önemli bir soru
SağolasınKanaman varsa olmaması gerekir canım. Ama onun dışında riskli bir gebelik değilse kısıtlama yok
Sağol kuzum ❤Afiyet olsun canım aksami yine cok hafif yemissin
Ay kuzum tabiki seve seve yaparimDenp bu hafta bana spor koclugu yaparmısın gectıgımız hafta yaptıgın sporlara baktımda agzım acık kaldı
Hiç sorma kızO değilde tartılar resimli olmasa takımın adı çıkacak hile yapıyorlar diye
Sagolasin tatlimbla baslangıcın hayırlı olsun
Ben de seneler sonra 6 lara düşünce cok duygulanmistimEğer ben 82 yi görürsem 4 senedir görmediğim için ağlayacağım
Tam zamanii
Bende katiliyorum buna gercektenO değilde tartılar resimli olmasa takımın adı çıkacak hile yapıyorlar diye
Beste kaldi gidince yapar insallahTam zamanii
Tam zamaniii simdiiiiii
Beste kaldi heralde eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?