- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
2kisi bildirimsiz ayriliyo,zeynoda izine ayrildi 3kisiE pekı diğerleri çıkıyormu gruptan hanı izne ayrıldı falan yazmıslar
Tamam canım2kisi bildirimsiz ayriliyo,zeynoda izine ayrildi 3kisi
BildinMenuleree sporlara bakmayami geldin
Tesekkur ederiz
Haftaya bende 5kilo vermeyi planliyorumBildinbu hafta o kadar ac gezdim 1.200gr vermişim neyse önümüzdeki hafta nefes alayım sadece
Afiyet olsun canım
Kizlar menüm
17:00 pancar suyu ile açtım orucumu
18:15
1 tabak kabak sote
1 kaşık barbunya yemeği
1.5 dilim tb.ekmegi
2 kasik yoğurt
2 catal et sote
Yeşillik
Bi ara bende oyle yapıyordum ben de yıne suluguma koyayım bariAfiyet olsun canım 1 litrelik şişem var gidip gelip içiyorum bitince dolduruyorum böyle sürekli hareket halindeyim zaten
Suyu bende ıcmeye calısıcam bakalım spor menu guzel afiyet olsunIyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 2 tane haşlanmış yumurta Yeşillik
Salatalık 3 dilim peynir 1dilim çavdar ekmeği
1 bardak sekersiz çay
13.00 6 yemek kaşığı ıspanak 1 kase yoğurt
15.00 1 şeker kasesi kadar kısır 1 bardak ayran
16.00 1 bardak yeşil çay
19.00 kabak mücveri 5 tane 1 kase tavuk çorbası 1 kase yogurt biraz roka
4 litre su
21.00 2..3 bardak şekersiz çay içerim yanına 2..3 tane kuru kayisi yerim
Sporum
30 dk leslie boosted 12.00
30 dk leslie boosted 14.00
N Nidsalii
Bende ne yapsam da beslere çıksam dıye düşünüyorum ama mümkün degıl 3 kiloya bile razıyımHaftaya bende 5kilo vermeyi planliyorum
Biz 1kilo verelimdeBende ne yapsam da beslere çıksam dıye düşünüyorum ama mümkün degıl 3 kiloya bile razıyım
Evet her hafta 200 gr olarak gittim. Gözümü nıye bu kadar yukarı diktiysmBiz 1kilo verelimde
Elbet gramda olsa gidicek canimEvet her hafta 200 gr olarak gittim. Gözümü nıye bu kadar yukarı diktiysm
Burda 3 ltrwdsn asagı su ıcen yok MasallahMenü bildireyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 2 kaşık çökelek 2 dilim peynir domates biber 4 zeytin 1 parca helva 1 dilim tb ekmeği
Ara 1 dilim portakal daha doğrusu ara yapamadım
Alsam pırasa yemeği 1 kaşık bulgur pilavı 2 köfte yoğurt 1 dilim tb ekmeği
1 dilim gelin pastası yemeyi planlıyorum
3 litre su
5000 adım
Zipzip- N Nidsalii
Yenı geldım canim Estağfirullah HosbuldumMerhaba canım,sen yenisin sanırım.Göremedim önceden kusura bakma,aramıza hoşgeldinİstediğin kiloya en kısa zamanda sağlıkla ulaşman dileğiyle
Tesekkurler ❤Süper canım, tebrik ederimm
Bende bendeHaftaya bende 5kilo vermeyi planliyorum
Hergun yazıyorum gruba ekstra farklı bisey yapmiyorum aralıklı oruç yapiyorumHer hafta çok güzel kilolar veriyorsun nasıl bi beslenme uyguluyorsun canım
Hayırlı olsun hepimize birincilik baya yakıştı bize yakaç haftadır birinciyi olmayı geçtim gerçekten azimle çok güzel kilolar veriyorsunuz herkesi Tek tek tebrik ederim
Aç gezerek kilo veremezsin metabolizmanı yavaslatirsin ancakBildinbu hafta o kadar ac gezdim 1.200gr vermişim neyse önümüzdeki hafta nefes alayım sadece
SuperKızlar yarın itibariyle spor kampı yapacağım
birbeste
askrhpozitif ,
Dışında katılmak isteyenler beni etiket yapsın liste oluşturacağım her gün farklı bir video ve hareketlerle ilerleyeceğiz cuma günüde güzel sonuçlar alacağız ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?