Erken açıklandı kuzum.1.olduk canim
Aysel başlasın şenliklerAmma heyecan yaptık ne oldu yaw söyleyin hele
Valla ablacim benim cok etkim yok kizlarin başarısı 3 haftadir bize bu mutlulugu yasatip kendileri icin yatirim yapiyorlarErken açıklandı kuzum.
Bu kadar çabuk beklemiyordum kaptanların en güzeli.
Başarıların daim olsun bitanem
Tüm ekip arkadaşlarimi kutlarım. Her damla teriniz için milyon teşekkürler.
Canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah hayatı düzene girer.Canim arkadasinin allah yardımcısı olsun
Ya yine mi1.olduk canim
Lili Li lili Li yuppiAysel başlasın şenlikler
Lidersiz olmaz kuzum. Çil yavrusu gibi dağılır giderler senin etkin asla azimsanamaz. Takımın pozitif enerjisi özel olarak yağ yaktiriyor bir tek bana yaramıyor olsun ben de yancı olarak nasipleniyor mutlu oluyorum.Valla ablacim benim cok etkim yok kizlarin başarısı 3 haftadir bize bu mutlulugu yasatip kendileri icin yatirim yapiyorlar
FıstıkımYa yine miböylede yarışılmıyorki diğer gruplar yiyip içip yatıyor hahah
Lili Li lili Li yuppi
Tesekkur ederim ablacimLidersiz olmaz kuzum. Çil yavrusu gibi dağılır giderler senin etkin asla azimsanamaz. Takımın pozitif enerjisi özel olarak yağ yaktiriyor bir tek bana yaramıyor olsun ben de yancı olarak nasipleniyor mutlu oluyorum.
Sen özel bir kaptansin.
İşte şampiyon işte ekip ruhu ve muhteşem ahlâkıKuzum sıkma.canini biz listeye sadece eksi olanlarımi aliyoruz ki sen çıkacaksın ekside gelsek artıda gelsek bu grup bizim herseyde hep beraber ilerleyeceğiz yok öyle artiyim grubu etkilemeyeyim falan
Senin etkin olmaz olur mu canım pozitifliği yeter senin her birinizin etkisi neticesi var bende emin olun grup kötü olmasın diye daha çok dikkat ediyorum biValla ablacim benim cok etkim yok kizlarin başarısı 3 haftadir bize bu mutlulugu yasatip kendileri icin yatirim yapiyorlar
Yavrum ağlamak kilo aldırıyormuş.Beraber ağlayalım. Bende de senededir görmüyorum.
Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
-700 kusura bakmayin
Eki Görüntüle 2761447
Geçen hafta 95,400
Bu hafta 89,800
Eksi 5,600
Yüzde 5,870
Ödem gitti büyük bi ihtimal regl etkisi diyorum
Diyetisyen randevuma da 3 gün var
Ayaklarım yere basmıyor şuan
Günaydın kızlar
Geçen cuma 82.4
Bu cuma 80.7
Fark 1.7
Yüzde 2,063Zipzip- kaptanım yanlış hesaplamış olabilirim. Uykusuzluk bu sefer yaradı galiba. Bugün yarın tezi teslim edicem haftaya tamamen onunla uğraşırım muhtemelen. İzin alabilir miyim kaptanım?
Eki Görüntüle 2761534
Geçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Kuzum doğrumu hesapladım ya gözlerimi zor açıyorum vallaha daha geçmiş bile yapamadim
Zipzip-
Merhaba çok geç kaldım. Özür dilerim.
Geçen cuma 85,4 kg
Bu cuma 84,5 kg.
- 900 gram.
Oran 1,05
Kilo bildirimi
Geçen Hafta = 71.3
Güncel = 69.4
Fark = 1.9
Yüzde = 2.665
Eki Görüntüle 2761873
Gecen hafta 60.2
Fark +200
Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((
Zipzip-
Afiyet olsun canımBugünün menüsü
Sabah kahvaltı yapamadım dışarıdaydım
Öğlen 13.00
1 kafe yoğurt
Kıvırcık salata
Brokoli yemegı
2 dilim kepek ekmeği
Ara 17.00
Neskafe
Akşam 3 köfte 1 dilim kepek ekmeği
1 kase yogurt
1 litre dukan içecegi
1 litre su
Zipzip-
Çok hızlı yürüdüm
Kuzum çok geçmiş olsun alintilarda yeni gördüm. Rabbim babanı size bağışlasın inşaallah.. Benim tüm sulalem şeker hastası ve ne yazikki bende aday adayıyım. Ne menem bı hastalık olduğunu çok iyi bilirim. Rabbim şifa versin babana kuzum. Dualarım seninleBabam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
-300 geldi tartım
Kuzum çok geçmiş olsun alintilarda yeni gördüm. Rabbim babanı size bağışlasın inşaallah.. Benim tüm sulalem şeker hastası ve ne yazikki bende aday adayıyım. Ne menem bı hastalık olduğunu çok iyi bilirim. Rabbim şifa versin babana kuzum. Dualarım seninleBabam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
-300 geldi tartım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?