Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Erken açıklandı kuzum.
Bu kadar çabuk beklemiyordum kaptanların en güzeli.
Başarıların daim olsun bitanem
Tüm ekip arkadaşlarimi kutlarım. Her damla teriniz için milyon teşekkürler.
Valla ablacim benim cok etkim yok kizlarin başarısı 3 haftadir bize bu mutlulugu yasatip kendileri icin yatirim yapiyorlar

Valla ablacim benim cok etkim yok kizlarin başarısı 3 haftadir bize bu mutlulugu yasatip kendileri icin yatirim yapiyorlar
Lidersiz olmaz kuzum. Çil yavrusu gibi dağılır giderler senin etkin asla azimsanamaz. Takımın pozitif enerjisi özel olarak yağ yaktiriyor bir tek bana yaramıyor olsun ben de yancı olarak nasipleniyor mutlu oluyorum.
Sen özel bir kaptansin.

Kuzum sıkma.canini biz listeye sadece eksi olanlarımi aliyoruz ki sen çıkacaksın ekside gelsek artıda gelsek bu grup bizim herseyde hep beraber ilerleyeceğiz yok öyle artiyim grubu etkilemeyeyim falan
İşte şampiyon işte ekip ruhu ve muhteşem ahlâkı
Ben bu güzelliği öperim

Senin etkin olmaz olur mu canım pozitifliği yeter senin her birinizin etkisi neticesi var bende emin olun grup kötü olmasın diye daha çok dikkat ediyorum bi Denp D Dileksnr kadar olamasa da tutuyorum kendimi

Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2761410

Geçen cuma 88,6 idi.
Fark 500 gr

Geçen hafta 95,400
Bu hafta 89,800
Eksi 5,600
Yüzde 5,870
Ödem gitti büyük bi ihtimal regl etkisi diyorum
Diyetisyen randevuma da 3 gün var
Ayaklarım yere basmıyor şuan

Geçen hafta 63,1
Bu hafta 62,1
Fark 1
Yüzde 1,584 Zipzip-
Eki Görüntüle 2761480

Gecen cuma 64.6
Bu cuma 64.7
Fark +100 gr
Zipzip-

Geçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Kuzum doğrumu hesapladım ya gözlerimi zor açıyorum vallaha daha geçmiş bile yapamadim
Zipzip-

Merhaba çok geç kaldım. Özür dilerim.

Geçen cuma 85,4 kg
Bu cuma 84,5 kg.
- 900 gram.
Oran 1,05

Kilo bildirimi

Geçen Hafta = 71.3
Güncel = 69.4
Fark = 1.9
Yüzde = 2.665

Geçen cuma : 75.1
Bu cuma :74.2
Giden : 900 gr Zipzip- %1.2

Eki Görüntüle 2761873

Gecen hafta 60.2
Fark +200

Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((

Zipzip-

Cherry Mom Kaptanım bizim bildirimler bu sekilde 2 tane eksik bildirim var

Bugünün menüsü
Sabah kahvaltı yapamadım dışarıdaydım
Öğlen 13.00
1 kafe yoğurt
Kıvırcık salata
Brokoli yemegı
2 dilim kepek ekmeği
Ara 17.00
Neskafe
Akşam 3 köfte 1 dilim kepek ekmeği
1 kase yogurt
1 litre dukan içecegi
1 litre su
Zipzip-
Çok hızlı yürüdüm

Eklentiler

• IMG_20210115_200716.webp
    41 KB · Görüntüleme: 16
Afiyet olsun canım

Kuzum çok geçmiş olsun alintilarda yeni gördüm. Rabbim babanı size bağışlasın inşaallah.. Benim tüm sulalem şeker hastası ve ne yazikki bende aday adayıyım. Ne menem bı hastalık olduğunu çok iyi bilirim. Rabbim şifa versin babana kuzum. Dualarım seninle

Kuzum çok geçmiş olsun alintilarda yeni gördüm. Rabbim babanı size bağışlasın inşaallah.. Benim tüm sulalem şeker hastası ve ne yazikki bende aday adayıyım. Ne menem bı hastalık olduğunu çok iyi bilirim. Rabbim şifa versin babana kuzum. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…