Kardio yu sakin hergun yapmayin...mutlaka gun asiri olmali...Ekmek yedim 3 gündür az yedim yani bi dilim falan ama beyaz ekmekti (hiç mi yemicez arkadaş ya) bide spordan da artı çıkmış olabilirim perşembe yapmam artık bakalım cumaya ne olur
Offff bu ne!!!!!!cumaya kimbilor kac vermis olacaksin...supermis
Ah canım ah bende anlaşamıyorum ama çocuk baba arıyor bazı şeylere katlanıyoruz görmezden geliyoruz mecburanlaşamıyorum biz olmuyor.
Beyaz ekmek şekeri birden yükseltiyormuş diyetisyen güzel içerikli tam buğday yemenin daha doğru olduğunu söyledi bana.Ekmek yedim 3 gündür az yedim yani bi dilim falan ama beyaz ekmekti (hiç mi yemicez arkadaş ya) bide spordan da artı çıkmış olabilirim perşembe yapmam artık bakalım cumaya ne olur
Canım hakkında hayırlısı olsun inşaallahanlaşamıyorum biz olmuyor.
Dün kardiyo yaptık önceki gün bölgesel yapmıştık. Bugün de bölgesel yapacağız. Benim bünye kaldırmaz zaten o kadar kardiyoyuKardio yu sakin hergun yapmayin...mutlaka gun asiri olmali...
bu hemen degil önceden de yaşandi. bi süre bekledim baktim olmuyor. yoruldum artık. ne yaşadığmı kimse bilmiyor.Çok üzüldüm keske hemen bu kararı almasaydınız
Günaydın canımGunaydın ❤❤❤
Tabi dogrudur canım sıkma canını bazı şeyler uzatılmamalı olmuyorsa yapacak birşey yok rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsinbu hemen degil önceden de yaşandi. bi süre bekledim baktim olmuyor. yoruldum artık. ne yaşadığmı kimse bilmiyor.
Ben beyaz ekmek aşığıyım. Şuan çoğu zaman ekmek yemediğim için tam buğday almadım. Görünce dayanamayıp yedim işte spor da yapıyorum ya eritirim diye düşündüm. Belki ondan değildir artı bilmiyorumBeyaz ekmek şekeri birden yükseltiyormuş diyetisyen güzel içerikli tam buğday yemenin daha doğru olduğunu söyledi bana.
Aynen canım bendr seviyorum Tabiki rde fırından çıkmış susamlı sıcacık ekmek ohhh miss ama bir süre erteliyelim daha sonra yeriz abartmadanBen beyaz ekmek aşığıyım. Şuan çoğu zaman ekmek yemediğim için tam buğday almadım. Görünce dayanamayıp yedim işte spor da yapıyorum ya eritirim diye düşündüm. Belki ondan değildir artı bilmiyorumNeyse daha dikkat edecez demek ki cumaya kadar.
Tabi ki ne yaşadığını kimse bilemez ama emin ol kimsenin hayatı mükemmel değil. Şöyle bi hafta falan biyere git ayrıylen bi sakin kafayla düşünün canım. Hakkınızda hayırlısı olsunbu hemen degil önceden de yaşandi. bi süre bekledim baktim olmuyor. yoruldum artık. ne yaşadığmı kimse bilmiyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim boşa gitsin bende boşasam rahatlicamevet anlaşmalı boşanma.
MasallahTartıldım
1.500 gr eksideyim
GuanydinGunaydın ❤❤❤
2 senedir diyetteyim bacı bitmedi gitti kilo sıkıntısıAynen canım bendr seviyorum Tabiki rde fırından çıkmış susamlı sıcacık ekmek ohhh miss ama bir süre erteliyelim daha sonra yeriz abartmadan
Belki spordan belki ekmekten kimdedi sana okadar ye diyeEkmek yedim 3 gündür az yedim yani bi dilim falan ama beyaz ekmekti (hiç mi yemicez arkadaş ya) bide spordan da artı çıkmış olabilirim perşembe yapmam artık bakalım cumaya ne olur
Simdi alcam pazardan canim tabiki pazar geldiyse kardanAbla E Elif_Eylul sen menulerr iki öğün büyük tabak yeşil salata eklesene sırf yeşillik ama ban bende 2 gündür çıkmıyordum akşam koca bir tabak salata rahat ettim sabah
Yine eskisi gibi di miBende 2de uyudum eylul 1de uyudu sinir etti beni gene
Günaydın kardesim
Allah yardimcin olsun abla insallah gelecege cabuk gelirsin
Bol yeşillik tüket bu ara bakliyat yerine daha iyi oluyorSimdi alcam pazardan canim tabiki pazar geldiyse kardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?