Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ekmek yedim 3 gündür az yedim yani bi dilim falan ama beyaz ekmekti (hiç mi yemicez arkadaş ya ) bide spordan da artı çıkmış olabilirim perşembe yapmam artık bakalım cumaya ne olur
Kardio yu sakin hergun yapmayin...mutlaka gun asiri olmali...

Ekmek yedim 3 gündür az yedim yani bi dilim falan ama beyaz ekmekti (hiç mi yemicez arkadaş ya ) bide spordan da artı çıkmış olabilirim perşembe yapmam artık bakalım cumaya ne olur
Beyaz ekmek şekeri birden yükseltiyormuş diyetisyen güzel içerikli tam buğday yemenin daha doğru olduğunu söyledi bana.
anlaşamıyorum biz olmuyor.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah

bu hemen degil önceden de yaşandi. bi süre bekledim baktim olmuyor. yoruldum artık. ne yaşadığmı kimse bilmiyor.
Tabi dogrudur canım sıkma canını bazı şeyler uzatılmamalı olmuyorsa yapacak birşey yok rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

Beyaz ekmek şekeri birden yükseltiyormuş diyetisyen güzel içerikli tam buğday yemenin daha doğru olduğunu söyledi bana.
Ben beyaz ekmek aşığıyım. Şuan çoğu zaman ekmek yemediğim için tam buğday almadım. Görünce dayanamayıp yedim işte spor da yapıyorum ya eritirim diye düşündüm. Belki ondan değildir artı bilmiyorum Neyse daha dikkat edecez demek ki cumaya kadar.

Aynen canım bendr seviyorum Tabiki rde fırından çıkmış susamlı sıcacık ekmek ohhh miss ama bir süre erteliyelim daha sonra yeriz abartmadan

bu hemen degil önceden de yaşandi. bi süre bekledim baktim olmuyor. yoruldum artık. ne yaşadığmı kimse bilmiyor.
Tabi ki ne yaşadığını kimse bilemez ama emin ol kimsenin hayatı mükemmel değil. Şöyle bi hafta falan biyere git ayrıylen bi sakin kafayla düşünün canım. Hakkınızda hayırlısı olsun

Belki spordan belki ekmekten kimdedi sana okadar ye diye

Abla E Elif_Eylul sen menulerr iki öğün büyük tabak yeşil salata eklesene sırf yeşillik ama ban bende 2 gündür çıkmıyordum akşam koca bir tabak salata rahat ettim sabah
Simdi alcam pazardan canim tabiki pazar geldiyse kardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…