- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Günaydın canim ben diledim onu sen baska birsey dileGunaydin kizlar hekese guzel bir hafta diliyorum
Hepimizin olsun inaallahEn mutlu haftalar senin olsun şekerim
Ben bu grubu pek sevdim..surekli aktifsiniz...burda en yasli ben miyim
Tutsada nasıl oynucak hasta bronşiti var tıkanmış yine birazdan babasıyla hastaneye gidicekKiyamma ben ona insallah tutarda oynar
Gecmis olsun canimTutsada nasıl oynucak hasta bronşiti var tıkanmış yine birazdan babasıyla hastaneye gidicek
Birinci olalim diyeyim olmaz mi .Günaydın canim ben diledim onu sen baska birsey dile
Sağol canım buhar makinası var 2..3 defa kullandığı zaman iyi oluyor❤Gecmis olsun canim
Guzel bir dilektiBirinci olalim diyeyim olmaz mi .
Dördüncü kez birinci olursak bizi atacaklar yarışmadan
Gecmis olsun dilekcimSağol canım buhar makinası var 2..3 defa kullandığı zaman iyi oluyor❤
Sağol kaptanım ❤Gecmis olsun dilekcim
Canım Cumartesiden başladım . Mesajlarına beğeni geldiyse görmemişimdir kesin ....Akşam Zuhal bana bir şey yazmış ama kaçırmışım...onu bulayım derken sizlerin mesajlarını da buldum....arada kaynıyor bir de ayıp oluyor bile isteye cevapsız bırakmışım gibi...
Bende 2de uyudum eylul 1de uyudu sinir etti beni geneGece 2 de uyudum kendime gelemiyorum
Az daha uyuyayim geçmiş yaparim :)
Günaydın kardesimGünaydın
Allah yardimcin olsun abla insallah gelecege cabuk gelirsinCanım Cumartesiden başladım . Mesajlarına beğeni geldiyse görmemişimdir kesin ....Akşam Zuhal bana bir şey yazmış ama kaçırmışım...onu bulayım derken sizlerin mesajlarını da buldum....arada kaynıyor bir de ayıp oluyor bile isteye cevapsız bırakmışım gibi...
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Günaydın ablamBende 2de uyudum eylul 1de uyudu sinir etti beni gene
Günaydın kardesim
Allah yardimcin olsun abla insallah gelecege cabuk gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?