- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
Helvayı cenaze ayıp olmasın diye, tartı gerçekten isteyerek, milföyü istemeyerek aöa aç olduğumdan yedim, sarmayı çocuk tıktı ağzıma, eti de faydalı bir şey girsin diye yedim, aslında tok yada ara öğün yapıp gitseydim bu hataya düşmeyecektim, ama vakşt yoktu evde yemeğe.Korkuttun beni canım yaaa.Kötü değil menünHelva ve tart tatlı olduğundan ödem yapabilir,milföy ise yağlı maalesef.Akşam bi leslie patlat hepsi erir bu zararlıların
Diğer yediklerin ise yemen gereken normal şeyler zaten.Afiyet olsun canım
(hem bugün 900 gr vermiştin,yediklerini ödül say,yarın aynen devam
)
Evde kaö gündür su böreği ve soğuk baklava var, kapağı dahi açmadım yememek için ama misafirliktw diyet yapıyorum diyemedim malesef.
Kırbaçla beni, baklavalarlan dövOooooooo seni es geciyorum![]()

Afiyet olsun canım misafirlikte yediklerin cok degil ama yinede olmasa daha guzel tabi ki
Yarin guzel menulerle bekliyoruz
1aydır diyetteyim ilk kez çiddi kaçamak yaptım, bir daha 89.9 gördüğüm gün yiyeceğim çikolata hariç olmayacak
Kır kalemimi kes cezamıHafta ortasi kacamaklara ceza verilcekti![]()

Bakma bakma oraya yukarlara bakAksamı görmedim hic
Afiyet olsun canım sirkenin faydasi cok oldu bana gerçekten 1 yemek kaşığı kat 1 bardak ılık suya![]()

Ben tatlı kaşığı koydum aklımda öle kalmış, yarın yemek kaşığı yaparım.
Senin için bugün mutfağı toplamadan spora başlıcam hemen yarım saat içinde, şuan 4200 adımdayım, üzerine 10bin koyacağım, olur mu?Onu siz diyin ayol.Ben ortağımı demoralize edemem ilk hatasında.Gece spor yapıp telafi edecek o
(Şaka bi yana unutmuştum ben ceza olayını)
Hayırrrrr, nolamaz, gidebilemezsin.Yardimci olarak terkidiyar ediyorum buralari![]()
Kızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Geçmiş olsun, bir andan kalkınca vucüt toparlayamıyor kendini.
Bugün bnm de başım döndü bi ama neyseki çabuk geçti.