Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında hala 5 dilim ekmek hakkım varGüzel menüü canım.Ekmeği de baya bırakmışsın maşallah,akşam hiç yok.Nerdeeeen nereyeSporun da çok güzel, afiyet olsun
![]()
Ben mezun olana kadar sen daha Çooook mezun olursun vallaKoşun koşunnn 3.kez listeye gircem ben
Boyle yersem![]()
6. Takım olarak emek veren sporunu diyetini güzel bir şekilde yapmaya çalışan bunun dışında da gerçekten iyi kalpli tatlı insanlardan oluşan bir grup olduk kem gözlerden sakınsın valla Allah hep birlikte ne güzel bir yolculuk yapıyoruz herkes hedefine en güzel şekilde ulaşsın seviliyorsunuz çok değerli insanlar var klavyelerin arkasında bir kez daha emin oldum iyi geceler![]()
hosbuldukHosgeldin canim yeniden
Kac kilosun uzun zaman oldu
Haklısın canım sabah kaçırmış olabilirim bu sebeple acıkmadım belki de.Diyetisyenim 1 yufkanın 8 dilim ekmeğe eş değer olduğunu,ancak kahvaltıda yufkanın 4'de 1'inden yapacağım gözlemeye izin veriyordu da ondan şey ettim .İnce de olsa kalorili bişi (ama yufka ekmek baska bişidir belki,ben normal yufkayı diom)
Akşam bence dışarda da olsan salata iyi olurmuş ama pandemi zamanı güvensizliğinden diosan o konuda bişi diyemem canım( kişisel algılama ben takımın zorla yediricilerindenim deYiyerek,dengeli beslenerek zayıflamaya inanıyorum da
)
Afiyet olsun canımselam kizlar menum
Kahvalti 10.30 menemen
Sutlu zencefil zerdecal birbtutam..yarim simit
Oglen 14.00 sutlu yulaf yarim kase
Aksam 18.00 120 gr somon 3 kasik makarna bolca marul ve brokoli yarim patates ile gunu bitirdim 2 lt su ...
Spor 8 km yuruyus
30Dk bolgesel
Ikiside olur cekmeye gerek yok ama zevk tabi bak videodakide cekmis :))Yazarım canımmmBu arada bendeki yulaf kepeği değil yulaf ezmesiymiş bir daha baktım da,iri taneli bişi
mecbur toz haline getircem ama olsunn zor bişi değil.
Krebini çok seviyorum valla, tok da tutuyor. Bu da öyle olur bence![]()
Rica ederim canim ne demek begenirsin inşallah. Yorumlarını bekliyorum:)[/QUOTE
Detaylı detaylı anlatmış. Deneyeceğim mutlaka. Güzel fikir için asıl ben size teşekkür ederim.birbeste
Geçmiş olsun güzellik allah nazarlardan korusun seniSağol canım iyiyim simdi limonlu çay içtim sodalı su ictim geçti
Sağol canım ederim sende dikkat et kendine olurmu![]()
Sen ne dersen de bir gün böyle bir menu yazacağını biliyordum ama bu kadar erkem degilllll bravo ekmek guzeliAslında hala 5 dilim ekmek hakkım var
Sabah lapa diye yemedim
Öğle dolma var diye yemedim
Akşam Tavuğa ağırlık verdim yemedim
Keşke hep böyle bahanelerim olsa da yemesem![]()
Sende o değerli insanlarin başını çekiyorsun her mesajına yansitiyorsun canım6. Takım olarak emek veren sporunu diyetini güzel bir şekilde yapmaya çalışan bunun dışında da gerçekten iyi kalpli tatlı insanlardan oluşan bir grup olduk kem gözlerden sakınsın valla Allah hep birlikte ne güzel bir yolculuk yapıyoruz herkes hedefine en güzel şekilde ulaşsın seviliyorsunuz çok değerli insanlar var klavyelerin arkasında bir kez daha emin oldum iyi geceler![]()
Afiyet olsun hoşgeldinizselam kizlar menum
Kahvalti 10.30 menemen
Sutlu zencefil zerdecal birbtutam..yarim simit
Oglen 14.00 sutlu yulaf yarim kase
Aksam 18.00 120 gr somon 3 kasik makarna bolca marul ve brokoli yarim patates ile gunu bitirdim 2 lt su ...
Spor 8 km yuruyus
30Dk bolgesel