• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 2 dilim tb ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin 3 çeri domates 4dal roka bir bardak çay.

Öğlen 1 kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata.

Akşam 5 parça tavuk salata 2 bardak ayran.
Afiyet olsun canim merak ettim nerde kaldin diye🙄

Bildirmeyi unuttum bugun 81.900 çıktım 100 gram eksideyim spor yapamadım cumada fazla kaçamak yaptım ondan herhalde cumaya yüzde 1 le gelirim inşallah yarın kabak detoksu yapıcam cumaya kadar bilginiz olsun.
Nolacak şekercim spor yapamadığındandır dedigin gibi biz hep böyleyiz iste morel bozmak yok :))) yüzde 1 gelirsen yuzde 1 gel hic onemi yok yeterki durma yavaslamalar olacak elbette her gün ayni gunu yasamiyoruzki sinucta misafirinde varmış tadini cikar artida gelme yeter
Sporun anasini aglattim diyon yani 😂😂😂
Evdeyken tadını cikarayim dexim abla mezuniyet kafasına girdim 2 gündür 🤣🤣 kafa olarak hazirim bedenende hazir olabilirsem cok hafta yok heralde önümde 🤣🤣
İyi akşamlar herkese.
Kaptanım Zipzip- Zipzip- merhaba. Ben kısa bir süre takımımızda bulunmuştum. Listede değildim.
Tekrar takımda yer alabilir miyim. Çünkü tek başıma olmuyor. Motivasyonu koruyamıyorum.
Tekrardan hoşgeldiniz tamda zamani bugünlerde sakin buralar tamda tanışma mevsimindeyiz 🤣
Selam

Menüm

Sabah 07.00
1 Chery domates

Saat 16.00
1 kase yoğurt
2 diyet galete

Saat 18.00
1 elma

Akşam 19.15
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 baget 1 patates haşlanmış

Ara 21.00
1 kuru incir ve 1 kayısı
Tarçınlı ve Türk kahvesi
2 litre su

Spor daha yapmadım. Yoğun bir gündü. İnşallah yapabilirim. Azcık gaz verin.
Şu.menunun az olduğu gün sporda yaparsan bugünün ekmeğini yersin cuma tartida daha ne olsun canımcım al sana en büyük gaz 😎😎😎
Masallah takımımıza hep başarılı olmuş...🥰🥰🥰
Olmuşuz...
Benim de katkım var sanırım dimi kaptanım???
💞💞💞💞💞

Canım çok teşekkür ederim..
Gel beraber olalım 🤩🤩🤩

Sağol abla..❤❤❤
Listede değilim maalesef nasip..
Listede olduğum zamanlar iyi kilo verdim ama sonlara doğru çok az vermeye başlamıştım..
Mezun olma kilosuna ulaşınca takımın yüzdesini etkilememek için hemen mezun oldum...😊😊

Canım çok teşekkür ederim..
Mezun olmasam tabi çoktan 55 olmuştum..
Ama Mezun olduğum hafta biliyorsun Bursa ya geçmiştik görümcemin evinde kayinvalidemlerle hep birlikte olmuştuk iyi ki o zaman mezun olmuşum bana Bursa bir ara gibi oldu..

Kaptanım bana ilk hedefim için 60 yazalım mı demişti ben 55 olsun demiştim iyi ki de öyle demişim yoksa 60 da kalırdım

Ama Senin hedefin iyi değiştirme bence...

Ben şimdi yavaş yavaş hem koruma gibi hem kilo verme gibi sindire sindire düşüyorum
Senin şuraya gelip bi ceeee deyip gidişin bile her gun burdasın gibime geliyo benim canim katkin her zaman var elbette 😘

Ayrica bana verdiğin cevap içinde çok teşekkür ederim sana 😍
Bilmiyorum canım hedefime ulaşmadan mezun olursam kilo alırım bundan korkuyorum zaten 200 gram eksi gördüm bugün morelim bozuldu motivem düştü toparlarım ama cumaya inşallah
Kız sen az kilo verip morel bozmayida mı öğrendin amanda amannnn severim seniiii kiyamammmmm😍😍😍
2 eliptike bakar senin o eşsiz metabolizman guzelim morel bozmak yokkkkkkk asla yoookkkkkk
Evet cuma fazla kaçırdım ondan bide spor yapamadım kaç gündür bugün biraz yapayım dedim annem dalga geçince bıraktım 🤭😅
O anana söyle deki ana anaa deeee ben haftada kac kiloyu bu aletle verdim anaların anası aslan anam deee 😂😂😂

Gülsün birak ya da eliptiki odana tası gir odana 40 dk. Yap çık. Bant gibi degilkio alet yerini degistirebilirsin.. bende alacam galiba yaa değişiklik istiom
Allah seni ya😅
Dün diyorki senden zayıfım 🤭🤭
Sabah dedim hadi tartılcaz 87 cıktı annem
Hâlâ diyo senin tartın bozuk🤷‍♀️🤷‍♀️
Hahhahaha tarti sana gekince doğru anana gelince bozuk demi zaten 🤣🤣🤣🤣 annelerde hep haklıdır gerçi 🤣🤣🤣

Sabah 2 dilim tb ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin 3 çeri domates 4dal roka bir bardak çay.

Öğlen 1 kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata.

Akşam 5 parça tavuk salata 2 bardak ayran.
Afiyet olsun canım.Sabahki 1 dilim peynir az olmuş sanki (ince dilimse).En azından 2 dilim olsa ya da 1 yumurta ile olsa iyi olurmuş gibime geldi. Diğerleri güzel,afiyet olsun😘
Saol ablam ışler ıyıce sarpa sardı vallahı benim adamla ev sahıbı karakolluk oldu oyyy ne b... bır hafta ya sıstım resmen
Çok geçmişş olsun canım yaa.Ev tadilat işleri zaten sıkıntılıdır bir de üstüne stresli bi durum yaşamışsınız.İnşallah en kısa süredee çözümlenirr🙏🙏

Hadiyaaa neolcak simdi
Karşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde

Aaa hayirdir noldu da isler bu raddeye geldi

Karşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Afiyet olsun canım.Sabahki 1 dilim peynir az olmuş sanki (ince dilimse).En azından 2 dilim olsa ya da 1 yumurta ile olsa iyi olurmuş gibime geldi. Diğerleri güzel,afiyet olsun😘

Çok geçmişş olsun canım yaa.Ev tadilat işleri zaten sıkıntılıdır bir de üstüne stresli bi durum yaşamışsınız.İnşallah en kısa süredee çözümlenirr🙏🙏
Sagol kuzum ya çok canım sıkıldı vallaha

Bencede kış kiyamette ne tadilatı yazin olur boyle seyler

Çok geçmiş olsun canım 🙏😘

Afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun canım 😘

Gözüm salata aradı canım akşam,onun harici menün güzel, afiyet olsun😘

ARa öğün de yapsan iyi olurmuş sanki,afiyet olsun canım 😘

Hoşgeldin canım aramıza 🤗 Sayfaya yetişemiyorum diye ayrılmıştın hatırlıorum.Yapma bi daha öyle şeyler😁 yetiştiği kadarından yaz gitsin.Maksat aktif olup diyetten kopmamak.Her gün düzenli liste paylaşımında bulunursan çok faydası olacaktır.Sağlıkla en kısa sürede istediğin kiloya gelmen dileğiyle🤗🥰

Yediklerin az canım.Zaten 2 ana öğün yapıosun onu da sağlam yapmalısın.Sabah hiç bişi yememişsin🙄 Spor konusunda ise sen bir efsanesin yafff,başlatırsın şimdi 5 mile hehe şaka şaka. Çok halin yoksa 2 mile yap yeter bence 🤗😘 (yapamazsan da moralini bozma, kasların dinlenmiş olur)

Güzel menü ve spor,afiyet olsun canım😘

Akşamki salata aksine bol tavuklu olsa daha iyiymiş bence,protein iyidir canım.Afiyet olsun😘

Afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun canım😘

Tekrardan afiyet olsun canım hehe😘
Salata yedim yA yazmayı unutmuşum mevsim salatam da vardı

Valla canım eşin sonuna kadar haklı en başta fiyat alıp anlaşıp dese ya madem iyi dövmemiş 😀 başa bela durup dururken

Ev sahibi bide vazgeçerek iyice kaşınmışinsallah olayi anlayip dinleyen polislerle karşılaşmışlardir karakoldada hatasi anlatilmistir karakolda saygısızlıkresmen vicdansizlik

Bilmiyorum canım hedefime ulaşmadan mezun olursam kilo alırım bundan korkuyorum zaten 200 gram eksi gördüm bugün morelim bozuldu motivem düştü toparlarım ama cumaya inşallah
Toparlarsın sen tatlım ya eksi ile çıkarmışsın hafta sonunu ne olsun daha Cuma’ya var bugün menün de iyiydi bence güzel eksi gelir yine

Valla canım eşin sonuna kadar haklı en başta fiyat alıp anlaşıp dese ya madem iyi dövmemiş 😀 başa bela durup dururken
Bende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu 😏😏😏😏😐😐
Ev sahibi bide vazgeçerek iyice kaşınmışinsallah olayi anlayip dinleyen polislerle karşılaşmışlardir karakoldada hatasi anlatilmistir karakolda saygısızlıkresmen vicdansizlik
Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez

Back
X