- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
O gün bu gündür kendime gelemedim zatenAz içmedi gazozlarımdan![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gün bu gündür kendime gelemedim zatenAz içmedi gazozlarımdan![]()
![]()
Aramızda özel yok yafrummmm yabancı yokÖzelime gel orda daha rahat olursun![]()
Sarhoş ederim sonra olanları unutursunO gün bu gündür kendime gelemedim zaten![]()
Tam ihtiyacım olanda o unutmak du geliyomSarhoş ederim sonra olanları unutursun![]()
Ozele miKaptanim gidimmi![]()
İzin mi alacagız giderkenOzele mi
Takim listesinde degilsin gidebilirsin![]()
Hoşbulduk canım.Nolacak şekercim spor yapamadığındandır dedigin gibi biz hep böyleyiz iste morel bozmak yok :))) yüzde 1 gelirsen yuzde 1 gel hic onemi yok yeterki durma yavaslamalar olacak elbette her gün ayni gunu yasamiyoruzki sinucta misafirinde varmış tadini cikar artida gelme yeter
Evdeyken tadını cikarayim dexim abla mezuniyet kafasına girdim 2 gündürkafa olarak hazirim bedenende hazir olabilirsem cok hafta yok heralde önümde
Tekrardan hoşgeldiniz tamda zamani bugünlerde sakin buralar tamda tanışma mevsimindeyiz
Şu.menunun az olduğu gün sporda yaparsan bugünün ekmeğini yersin cuma tartida daha ne olsun canımcım al sana en büyük gaz
Senin şuraya gelip bi ceeee deyip gidişin bile her gun burdasın gibime geliyo benim canim katkin her zaman var elbette
Ayrica bana verdiğin cevap içinde çok teşekkür ederim sana
Kız sen az kilo verip morel bozmayida mı öğrendin amanda amannnn severim seniiii kiyamammmmm
2 eliptike bakar senin o eşsiz metabolizman guzelim morel bozmak yokkkkkkk asla yoookkkkkk
O anana söyle deki ana anaa deeee ben haftada kac kiloyu bu aletle verdim anaların anası aslan anam deee
Gülsün birak ya da eliptiki odana tası gir odana 40 dk. Yap çık. Bant gibi degilkio alet yerini degistirebilirsin.. bende alacam galiba yaa değişiklik istiom
Hahhahaha tarti sana gekince doğru anana gelince bozuk demi zatenannelerde hep haklıdır gerçi
![]()
Aşk olsun gözden çıkarmış biziOzele mi
Takim listesinde degilsin gidebilirsin![]()
Bence adam bir sopayı haketmiş.Karşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Sagol kuzum ya çok canım sıkıldı vallaha
Allah rahatlık versin hayırlı geceler bi gazoz ikram etmedin bende gidiyomIyi geceler kizlar eksik menuleri bekliyorum![]()
Toparlarım dimi teşekkür ederim canımToparlarsın sen tatlım ya eksi ile çıkarmışsın hafta sonunu ne olsun daha Cuma’ya var bugün menün de iyiydi bence güzel eksi gelir yine
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir sorun olmaz. Haklı olan sizsiniz de anlayışlı Bi adam değil belli ki. Rabbim tez zamanda kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah. Kimsenin ağız kokusunu çektirmesin.Karşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Gazozlar bende degil kiAllah rahatlık versin hayırlı geceler bi gazoz ikram etmedin bende gidiyom![]()