Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |||||||||
| |||||||||||||||
M MissHayaLet | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
D Dileksnr | |||||||||||||||
T timesinfinity | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@Migi_magid11 | |||||||||||||||
S sulisim | |||||||||||||||
@Cedarice | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@I-cell_84 | |||||||||||||||
@SATURN71 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@Cordeliaa | |||||||||||||||
@Tesnim1989 | |||||||||||||||
N Nidsalii | |||||||||||||||
@Yarenzzzz | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@aylin68olacak | |||||||||||||||
GünaydınGünaydın
Profil fotonda yakiyo
He ne var ki beni anlatıyorProfil fotonda yakiyo
Abovvvvvvvv ben kaç gündür menüleri bildirmemişim yaaaaaaa29 Ocak-4 Şubat Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Denp M MissHayaLet birbeste gulenyuzumsunsen madamhd D Dileksnr T timesinfinity Mucizemsn @Migi_magid11 S sulisim @Cedarice Kmsl Hnd PAPATYAM @I-cell_84 @SATURN71 askrhpozitif Tutku44 @birazhuzurdu2008 asysss @Cordeliaa @Tesnim1989 N Nidsalii @Yarenzzzz selensu82 @aylin68olacak
Şırdan mı adanada mısın canım senAbovvvvvvvv ben kaç gündür menüleri bildirmemişim yaaaaaaa
Diyetisyen menüsü canım
Bir kere şırdan yedim kaçamak olarak onun dışında hiç kaçamağım yokkk
Farkettim ama okuyamiyorum kapali çünküHe ne var ki beni anlatıyor
Osmaniyedeyim bendeEvet canım
Ahahahh benim de biraz saçma hareket çıkıyor ama olsun acayip ter attırıyor ben çok sevdim hemde eğlenceliKızlar ya 20 dk eva videosu yaptım da. Yapan arkadaşlara sormak istiyorum şu göbeği büküyorlar ya onu yapabiliyor muyum emin değilim. Gerçi onların göbek ince bükülüyor benim koca göbekten de anlaşılmıyor olabilir. Yalnız sırılsıklam oldum 20 dk ya yine
Arkadaşım orda arada sırada birkaç gün gidip kalıyorum yanındaOsmaniyedeyim bende
Evet herşeyimi kapadımFarkettim ama okuyamiyorum kapali çünkü
Bebiş durmuyor gideyimde sonra menü yazmaya gelirimFarkettim ama okuyamiyorum kapali çünkü
HAdi kolay gelsinBebiş durmuyor gideyimde sonra menü yazmaya gelirim
Ne güzel imkan olursa tanışmak isterim bende beklerim her zaman samimiyim bu konudaArkadaşım orda arada sırada birkaç gün gidip kalıyorum yanında
Ben içiyorum valla öyle sade sade...kız ben sıcak icemiyorum ya siyah cay tamamda sade su icemiyorum sen limon falan mı sıkıyon
Artık doğum günleri çok kolaylaştı canım..arkadaşlar 23 Şubatta kızımın doğum günü
yaklaşıyor.
Elsa konsepti istiyor
bide elsa elbisesi istiyor
valla bende ne yapsam diye düşünüyorum.
kimseyi çagiramayacagiz maalesef
sadece aile içi
oh oh çok iyi olmuş...Aynen spor gibi oldu bize.
Bir de çocukların eğlenmeleri bizi de mutlu etti.
Hep evde sıkılmışlardı
Günaydın canım...Gunaydin kizlar
GünaydınGünaydın
29 Ocak-4 Şubat Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Denp M MissHayaLet birbeste gulenyuzumsunsen madamhd D Dileksnr T timesinfinity Mucizemsn @Migi_magid11 S sulisim @Cedarice Kmsl Hnd PAPATYAM @I-cell_84 @SATURN71 askrhpozitif Tutku44 @birazhuzurdu2008 asysss @Cordeliaa @Tesnim1989 N Nidsalii @Yarenzzzz selensu82 @aylin68olacak
Ben ilk başladığımda bu eva nin videolarını denemiştim senin gibi göbeğimi açıp kızıma öyle oluyor mu diye soruyordumKızlar ya 20 dk eva videosu yaptım da. Yapan arkadaşlara sormak istiyorum şu göbeği büküyorlar ya onu yapabiliyor muyum emin değilim. Gerçi onların göbek ince bükülüyor benim koca göbekten de anlaşılmıyor olabilir. Yalnız sırılsıklam oldum 20 dk ya yine
Aman benim tabagim ferah ferah geniş olacak evim de öyle darlığa hiç gelemem...Küçük tabak kullanın diyorlar bu seferde sığmıyor hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?