Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abovvvvvvvv ben kaç gündür menüleri bildirmemişim yaaaaaaa

Diyetisyen menüsü canım
Bir kere şırdan yedim kaçamak olarak onun dışında hiç kaçamağım yokkk

Ahahahh benim de biraz saçma hareket çıkıyor ama olsun acayip ter attırıyor ben çok sevdim hemde eğlenceli

kız ben sıcak icemiyorum ya siyah cay tamamda sade su icemiyorum sen limon falan mı sıkıyon
Ben içiyorum valla öyle sade sade...
Tok da tutuyor
arkadaşlar 23 Şubatta kızımın doğum günü
yaklaşıyor.
Elsa konsepti istiyor
bide elsa elbisesi istiyor
valla bende ne yapsam diye düşünüyorum.
kimseyi çagiramayacagiz maalesef
sadece aile içi
Artık doğum günleri çok kolaylaştı canım..
Yani bana öyle geliyor artık..
Bizim Elsa elbisemiz var ablamıza yaptık Elsa konseptini elbisemiz duruyor 4 yaş için hatta komşu kızına istedi de verdim o da giydirdi yakın olsak verirdim küçük bu sene pony li istedi ona pony li yaptık..
Internetten Doğum günü konseptlerinden hazır süsler var toplu olarak bi onlardan aldım bi elbise bi pasta siparişi birkaç bisey yaptım al sana doğum günü 3 tane olunca sıra sıra işi basitlestirmeye başladım
Sen de 1 tane miydi??
Aynen spor gibi oldu bize.
Bir de çocukların eğlenmeleri bizi de mutlu etti.
Hep evde sıkılmışlardı
oh oh çok iyi olmuş...
Biz müstakil bir evde oturuyoruz benim çocukluğumun geçtiği mahallede çocuklarımın da çocukluğu geçiyor dün kızlarıma hadi çıkın sokağa dedim çıktılar arkadaşlarını da çağırdılar bir saat oynadılar çok güzel oldu değişiklik oldu onlara da...
Bugün de ben çıkarıp dolastiracagim...
Evde çok sıkıldılar

Günaydın canım...
Sen buraya kaç kilo ile başlamıştın ???
Baya verdin gibi geliyor bana...
Günaydın

Ben ilk başladığımda bu eva nin videolarını denemiştim senin gibi göbeğimi açıp kızıma öyle oluyor mu diye soruyordum kızım da oluyor diyordu
Senin de
Oluyordur herhalde olmasa da acayip ter atıyorsun ya o da iyi
Küçük tabak kullanın diyorlar bu seferde sığmıyor hiç bişey
Aman benim tabagim ferah ferah geniş olacak evim de öyle darlığa hiç gelemem...
Geç sen de geniş servis tabağına ama kahvaltılarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…