iyi olmuş degişik candir :)Günaydınlar herkese.
Dün uğrayamadım çok yoğun bir gündü.
Önce yiğenimin doğumgünü vardı. Oradan da dağ bayır dolaştık. Çocuklar için harika oldu.
Bu gün yine ev hayatına devam
günaydınn kaptanimGunaydin kizlar
kız ben sıcak icemiyorum ya siyah cay tamamda sade su icemiyorum sen limon falan mı sıkıyonSağol canım dün akşam annem bir kupa çekti sırtıma daha iyiyim
2 gün dikkat edersin canım eksiye geçersin inşallah...
Bi de ben sularimi hep ısıtıp içiyorum cumadan beri şükür eksi görüyorum..
Hatta Dün kuru fasulye yedim kesin artı çıkarım bugün dedim ama yine eksiydim sen de ılık ya da sıcağa yakın içebilirsen öyle dene bir bakalım canım...
Sanki Ben de etkisi oldu hem ıçim de ısınıyor
Dürümü dedim canım onu yemeyip bol yeşillik yeseydin diye dedim...
Ben ne zaman çiğ köfte yesem ertesi gün hep artı gelirim de onun için demiştim
Salata yedin aksam sanirimcarsamba menusu
6.30 has yumurta maydonoz dereotu chia keten tohumu karisik salata1 dilim ekmek 3zeytin 1 dilim peynir
14.00 1 kase tarhana corbası
18.30 büyükce boy tabak peynirli
19.00 yesilcay
su 1.5lt
spor. 4027 adım
30 dk leslie
Zipzip- @Denp E Elif_Eylul @Nidsalii
Aynen spor gibi oldu bize.iyi olmuş degişik candir :)
arada dolaşmak ihtiyaci oluyor.
spor gibi olmuş:)
evet evet kaptanımSalata yedin aksam sanirim
Salata yazmayinca buyuk bir tabak peynir yedin sandimevet evet kaptanımbaşka büyük boy ne olaki salatada icimi soguttu aksam aksam ama olsun
şu pandemi dönemide bütün çocuklar sıkıldı. benim kızım da öle. bi yere çıkamiyoruz.Aynen spor gibi oldu bize.
Bir de çocukların eğlenmeleri bizi de mutlu etti.
Hep evde sıkılmışlardı
Al elbiseyi yap konsepti aileni çağır sadece canim millet kapi kapi hala geziyo biz kirkyilda bir boyle seyleri yapiyoruz gerci bende yapmadim busenearkadaşlar 23 Şubatta kızımın doğum günü
yaklaşıyor.
Elsa konsepti istiyor
bide elsa elbisesi istiyor
valla bende ne yapsam diye düşünüyorum.
kimseyi çagiramayacagiz maalesef
sadece aile içi
Kırma gönlünü yapıver canım ya.arkadaşlar 23 Şubatta kızımın doğum günü
yaklaşıyor.
Elsa konsepti istiyor
bide elsa elbisesi istiyor
valla bende ne yapsam diye düşünüyorum.
kimseyi çagiramayacagiz maalesef
sadece aile içi
geçen yıl tam virüsün başladığı günde yaptık. o zaman da sadece aile ile yaptık bu sene nasıl olacak bilmiyorum bide 9 a kadar kısıtlı.Al elbiseyi yap konsepti aileni çağır sadece canim millet kapi kapi hala geziyo biz kirkyilda bir boyle seyleri yapiyoruz gerci bende yapmadim busene
Aynen oyle yap canim cocuk bunlar özeniyolar videolardangeçen yıl tam virüsün başladığı günde yaptık. o zaman da sadece aile ile yaptık bu sene nasıl olacak bilmiyorum bide 9 a kadar kısıtlı.
erken yapacagim sanirim. annemleri de çagiracagim bize 10 dk uzak oturuyo kaynanamgil ile alt üstlüyüz.
yapacagim zaten :)Kırma gönlünü yapıver canım ya.
Elbise internetten aldı arkadaşım hem de çok güzeldi. Fiyatı da uygun.
Bir elbise bir pasta tamam.
Anne için yorucu oluyor ama çocuklar çok seviniyor
oyuncak kreşi findik ailesi hastasi.Aynen oyle yap canim cocuk bunlar özeniyolar videolardan
Gunaydin
Günaydın
Gunaydın kızlar
Günaydın ,keyifli günlerr
Günaydın kızlar
Şafak 1geri sayım başladı yine..
Günaydıııııııınn
Günaydın canlar
Limonlu suyumu içtim 60 dk leslie mi de yaptım
Günaydınnn
Günaydın kızlar❤❤❤
Günaydınlar herkese.
Dün uğrayamadım çok yoğun bir gündü.
Önce yiğenimin doğumgünü vardı. Oradan da dağ bayır dolaştık. Çocuklar için harika oldu.
Bu gün yine ev hayatına devam
Gunaydin kizlar
GunaydinGünaydın canlarım8de uyandım bugün hastaneye gitmeyi düşünüyordum ama malesef bugüne randevu vermediler. 10da kahvemi yapıp içtim hemen. Bugün kahvaltıyı daha erken yapıp akşamı daha erken bitirecem inşallah şimdide kahvaltımı hazırlıyorum. Öncesinde egzersiz yapsam daha iyi olur sanki demi. Aç karnına daha etkili diyorlar aha kalktım 20 dk egzersiz yapıp sonra kahvaltı yapaym hadi kalkın sizlerde hadi
Günaydın canım ❤Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?