- 3 Haziran 2015
- 36.954
- 119.440
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablaya dil cikarilmaz ezem sana ögretmedimi biberi getirin diline surecem
Geçeceğim onu migicim zatendilek ve gülserenin rakiplerine güldümm
dilegim sana rakip geldi![]()
Gülümse işin zor dileği zor geçersinBen senden kiloluyum ben seni ezerim ki![]()
Cuma görüşelim canım seninle tamammi bomba gibi geliyorum bu hafta
Geçeceğim onu migicim zaten![]()
Gülümse işin zor dileği zor geçersin![]()
Yavvvvv heee heeeeeCuma görüşelim canım seninle tamammi bomba gibi geliyorum bu hafta![]()
Cumaya çok var pazartesi görüşelimmiCuma görüşelim canım seninle tamammi bomba gibi geliyorum bu hafta![]()
Tamam fark etmez şekerim görüşelim pazartesi no problemCumaya çok var pazartesi görüşelimmi![]()
![]()
özlerim bennn
![]()
valla o 100 kgyken ben 85 lerdeyken bi anda vıııızzzzzz geçti.Yavvvvv heee heeeee![]()
Migi keşke biraz ilham alsaydın bacıvalla o 100 kgyken ben 85 lerdeyken bi anda vıııızzzzzz geçti.şimdi arkasindan bakıyorum
![]()
maşaallah Dilegime![]()
Sendemi ablasınAblaya dil cikarilmaz ezem sana ögretmedimi biberi getirin diline surecem![]()
valla o 100 kgyken ben 85 lerdeyken bi anda vıııızzzzzz geçti.şimdi arkasindan bakıyorum
![]()
maşaallah Dilegime![]()
valla onun metabolizmasi hızlı. benimki yavaş veremediğimde acayip sinir oluyorum. demir eksikliği yüzünden.Migi keşke biraz ilham alsaydın bacıarkasindan değil bari yaninda yuruseydin
![]()
Bebesiniz tabi 86 nere 95 nere dünkü bebeler hemdeSendemi ablasın
Benimde demir eksikligim var B12 var ama senin biraz istemen lazım.yeyerince istemiyorsun sankivalla onun metabolizmasi hızlı. benimki yavaş veremediğimde acayip sinir oluyorum. demir eksikliği yüzünden.![]()
aç kalmam lazim demek çok yiyorum farkında degilimBenimde demir eksikligim var B12 var ama senin biraz istemen lazım.yeyerince istemiyorsun sanki
Dünkü bebeymiş Hıhhhhh cuma görüşcem senleBebesiniz tabi 86 nere 95 nere dünkü bebeler hemde![]()
Ben de bu hafta artilarla boguştumdün bile artidaydim
Az da olsa bugün eksiye düşmüşüm
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.1
Bugün 100.7
Fark 0.4
Yuzde 0.396
Eki Görüntüle 2776792