• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Posete bir ekmek koyup eline aldın mı tüm Gemlik ayağının altında....:confused:yemişim yasakları ...
Amaaaa planım evde oturup keyif yapmak...misafirlere gitmeden evi temizlettim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kendileri kaşindi napiyim... :süslü::süslü::süslü:
Akilli kadinin hali baska 😂😂😂iyi yapmişin canikom 😁

Ohhh keyif sende valla :))
O bende de var. Böyle kilo aldım. Ben bu alışkanlığı bağımlılık olarak görüyorum. Gece uyumalıyiz. Ya da yememeliyiz...
Ben mesela yiyene kadar uyumuyordum. Bazen yemek için mi uyumuyorum diyordum. Bu konuda her zaman özelden de yazabilirsin. Gece 1-2 anca uyuyorum. Bazen daha geç.
Bende öyle kilo aldim cnm
Yoksa gündüz yenilenleri bi sekilde vücut tölere edebilir

Bagimlilik oldugu kesin
Ben 12 - 1 gibi yatsamda kimi zaman 3-4 gibi uyanip biseyler yiyordum
Şu ara uyansamda su, bitki cayi falan iciyorum
Bu gece dayanamadim 😐

Takimini seviyorum Cherry Mom Cherry Mom Öyle guzel karsiliyosunuz beni🤗
Canımm canım çok pardon dün arada kaynatmışım etiketini :olamaz:
Benim içinde 6.takımın yeri ayrıdır veee tebrikk ederimmm :nazar: bunun sonu nereye varacak acaba :KK70: 6. takım 78. birincilğini alırken :D .. :)))
itiraf edeyim vakit bulsam ajan gibi sızıp ne yaptığınıza bakacağım ama kendi sayfamızdan çıkamıyorum :)
Sevgilerr saygılar Zipzip- Zipzip- kaptanım :KK68: helalll sanaaaa :KK9:

İyi hafta sonları kızlar :KK200:

Akilli kadinin hali baska 😂😂😂iyi yapmişin canikom 😁

Ohhh keyif sende valla :))

Bende öyle kilo aldim cnm
Yoksa gündüz yenilenleri bi sekilde vücut tölere edebilir

Bagimlilik oldugu kesin
Ben 12 - 1 gibi yatsamda kimi zaman 3-4 gibi uyanip biseyler yiyordum
Şu ara uyansamda su, bitki cayi falan iciyorum
Bu gece dayanamadim 😐
Tmm canım.Ama unutma. Bağımlılıklar beynin yaptığı birşey. '' Ben gece yemeyi sevmiyorum. Gece yemiyorum ki. Güzel güzel uyuyorum"" de. Akşamları kendi kendine. Yemeyeceğim değil ama yemiyorum. 🤗 İnşallah aşarız.

Canımm canım çok pardon dün arada kaynatmışım etiketini :olamaz:
Benim içinde 6.takımın yeri ayrıdır veee tebrikk ederimmm :nazar: bunun sonu nereye varacak acaba :KK70: 6. takım 78. birincilğini alırken :KK70: .. :)))
itiraf edeyim vakit bulsam ajan gibi sızıp ne yaptığınıza bakacağım ama kendi sayfamızdan çıkamıyorum :)
Sevgilerr saygılar Zipzip- Zipzip- kaptanım :KK68: helalll sanaaaa :KK9:

İyi hafta sonları kızlar :KK200:
6.da birakalim diyoruz diger takimlar birlesip bizi yarismadan atmadan 🤭🤭

Teşekkür ederiz kaptanim seviliyorsun ❤❤

Back
X