• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tmm canım.Ama unutma. Bağımlılıklar beynin yaptığı birşey. '' Ben gece yemeyi sevmiyorum. Gece yemiyorum ki. Güzel güzel uyuyorum"" de. Akşamları kendi kendine. Yemeyeceğim değil ama yemiyorum. 🤗 İnşallah aşarız.
Sagol bitanem 💕💕💕💕

Hep bu konudan rahatsiz oldugum icin belkide korkudan beynimi yanlış yonlendiriyorum
Soyledigini yapmaya calisacam 💓

Canımm canım çok pardon dün arada kaynatmışım etiketini :olamaz:
Benim içinde 6.takımın yeri ayrıdır veee tebrikk ederimmm :nazar: bunun sonu nereye varacak acaba :KK70: 6. takım 78. birincilğini alırken :D .. :)))
itiraf edeyim vakit bulsam ajan gibi sızıp ne yaptığınıza bakacağım ama kendi sayfamızdan çıkamıyorum :)
Sevgilerr saygılar Zipzip- Zipzip- kaptanım :KK68: helalll sanaaaa :KK9:

İyi hafta sonları kızlar :KK200:
Teşekkürler. Size de iyi hafta sonlari. ♥️

Eksi de olman güzel canım :KK9: :KK9: :KK9:

Öğleden sonra misafirliğe gitmiştim akşam da ben eve girdim peşime misafir geldi onları gönderdim sonra bit operayonu yaptık :KK51:
Kızım bitlenmiş dün farkettim tabi evde ilaç olmayınca müdahale edemedim gece bana da bulaşmış bugün ilaç aldım da işte ilaçladım ikimizi de :olamaz:
Çok geçmiş olsun canım kolay kurtulursunuz inşallah
Bu hafta güzel kilo vermek istiyorum cnm 😁

Güya dünü hafif gecirdim
Bugun biraz kacamak yapicaktim 😪
Verirsin ablacım inşallah niye ümitsizliğe kapıldın böyle sen . Bata çıka güzel yerlere geleceğiz inşallah :KK5:
Bi arkadas iştah kesiyor diye tavsiye etmisti onu bana
Ben de pek bisey farketmedi :))
1 paketi bitirdim, tekrar almadim
Ben daha ilk kutudayım bu içeceğim 4. Fincan diğer içtiklerimde bana 3 saatlik bir tokluk vermişti ben beğenmiştim ablacım. Ama bilmiyorum .
Bu hafta düzenli içeyim bakalım sonuç ne olacak diyorum 🤔

Senden iyisi yok :KK76: :KK76: :KK76:
En güzel zamanların...ah gençlik ah...yıllar sonra dürte dürte yorulacağin bir herif kalacak elinde..o horlayan yaratıkla kalmak da kazanç ya neyse ...:işsiz:
Cocuklarin küçüklüklerini ozlemeyen yoktur heralde 😔

Sagol bitanem 💕💕💕💕

Hep bu konudan rahatsiz oldugum icin belkide korkudan beynimi yanlış yonlendiriyorum
Soyledigini yapmaya calisacam 💓
Valla bende de fast food bağımlılığı vardı ki onları da gece yerdim 🤦‍♀️ ara ara hala canım çekmiyor değil ama insan yemeye yemeye yememeye alışıyor.Benzer şekilde gece yemeye yemeye bi süre snra öyle bi alışkanlığın var olduğunu da unutur insan.

Çok geçmiş olsun canım kolay kurtulursunuz inşallah

Verirsin ablacım inşallah niye ümitsizliğe kapıldın böyle sen . Bata çıka güzel yerlere geleceğiz inşallah :KK5:

Ben daha ilk kutudayım bu içeceğim 4. Fincan diğer içtiklerimde bana 3 saatlik bir tokluk vermişti ben beğenmiştim ablacım. Ama bilmiyorum .
Bu hafta düzenli içeyim bakalım sonuç ne olacak diyorum 🤔
Bi dene bakalim cnm
Belki bende tekrar alirim :))

Normal kahveyi fazla iciyorum
Onunda fazlasi iyi degil

Valla bende de fast food bağımlılığı vardı ki onları da gece yerdim 🤦‍♀️ ara ara hala canım çekmiyor değil ama insan yemeye yemeye yememeye alışıyor.Benzer şekilde gece yemeye yemeye bi süre snra öyle bi alışkanlığın var olduğunu da unutur insan.
Gece çıtır çıtır tost yemeye bayılırdım ben de ....severek ayrıldık el mahkum...:KK14:

Back
X