• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok zor değil ama benim tüp bebek sürecim oldu o zaman aldım istesem verirdim ama ona hazır değildim beyin olarak saldım tabi şimdi yine yine yeniden diyip yola çıktım canım sende istersen yapa bilirsin
İnşallah bende 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Aldığımız hormonlarda Şişiriyor malesef. Şimdi yeniden tedaviye başlayacam ama öncesinde zayıf olmam gerek 🤗

İnşallah bende 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Aldığımız hormonlarda Şişiriyor malesef. Şimdi yeniden tedaviye başlayacam ama öncesinde zayıf olmam gerek 🤗
Zor bir surectir rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin en kisa zamanda

Yeşillikli olan benim diğer tabakta eşimin 🤣bana özenmiş illa tabakta olacakmış hepsi porsiyon şeklinde önceden tabakları dizerdim hepsini yerdi şimdi ölçülü yiyormuş 😀

Eklentiler

• IMG_20210206_122101.webp
    IMG_20210206_122101.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20210206_122057.webp
    IMG_20210206_122057.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 26
Hiç bilmiyorum ya :işsiz: eczacı toprakta çok bit olur topraktan bulaşır dedi kaç gündür hava çok güzel kızım hep dışarlarda bilemedim ki bende 🤷🏻‍♀️
Ay canım geçmiş olsun 🤗🤗🤗
Dün burda senin yorumunu okudum ya rüyamda kızlarımı bitlenmis gördüm resmen biti elime aldım kıpır kıpırdı 😂😂😂
Inşallah Hemen geçer sizin de...

Biraz göbeği var ama aşırı bir kilosu yok ☺️
Hım iyi canım ondanda bişey olmaz. Benım eşimdede var bıraz göbek ama adamın metabolizma aynı dilekle tugbanın kı gıbı hızlı çalışıyor. Istesın ayda 20 kılo verır. Sadece ekmek yemesın . Ne yürüyüş ne Şu anında kilo verir. NOlurdu bende öyle olsaydım.

Yeşillikli olan benim diğer tabakta eşimin 🤣bana özenmiş illa tabakta olacakmış hepsi porsiyon şeklinde önceden tabakları dizerdim hepsini yerdi şimdi ölçülü yiyormuş 😀
Helva gördüm içim gitti 🤭🤭🤭kendi evimde helva binde bir yerdim ailemin yanında helvaya doyamiyordum resmen 👻👻

Hım iyi canım ondanda bişey olmaz. Benım eşimdede var bıraz göbek ama adamın metabolizma aynı dilekle tugbanın kı gıbı hızlı çalışıyor. Istesın ayda 20 kılo verır. Sadece ekmek yemesın . Ne yürüyüş ne Şu anında kilo verir. NOlurdu bende öyle olsaydım.
Aynen ya bende eşimi kıskanıyorum o konuda. Fabrikada çalışıyor hareketli bir işi var orda da yakıyor aslında. Yemesine göre yine kilo almıyor ya maşallahı var ben biraz kaçamak yapaym hemen alıveriyorum kiloyu onda tık yok. Çerezi hep olur kolası falan.

Aşkimpozitifim :KK60: az önce sana bakıyordum dünya gözüyle...ama sen olduğunu bilmeden :KK15: elifcime sordum o söyledi . Çok tatlı bir hatunsun tanıştığıma memnun oldum. :KK19:
Ablacım :KK19: Allah razı olsun o senin guzel kalbinin tatlılıgı bende cok memnun oldum bir gun reelde de gorusuruz ınsallah ❤❤

Back
X