- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
2.5 kilo vermis bu haftaKaç kilo vermiş ben görmedim ondan yüksekti demek ki yüzde
Kilosu dusuk olunca yuzdesi yuksek oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 kilo vermis bu haftaKaç kilo vermiş ben görmedim ondan yüksekti demek ki yüzde
Kahvalti yapayim da ikili ekipleri oluşturacagimKilosu birbirine yakın ikili takımlar güzeldi o hafta iyi verdik![]()
Yani 4 yapmış maşallah o zaman2.5 kilo vermis bu hafta
Kilosu dusuk olunca yuzdesi yuksek oluyor
Karşıya karşıyım ben de...Takımı ikiye bölmeyin, onun sonu iyi olmuyorİkili takımlar olabilir belki gene amaaa ikiye bölünmeye katiyen karşıyım ben
![]()
Hadi bakalım insallahYani 4 yapmış maşallah o zamandarısı başıma
![]()
Kahvaltı yapılıp kahve içiliyor doğru sporaHadi bakalım insallah![]()
Ben hafta ortasi gelirsem börek yapmicanmi simdi banaKahvaltı yapılıp kahve içiliyor doğru spora![]()
Börek mi yicen birdeBen hafta ortasi gelirsem börek yapmicanmi simdi bana![]()
O böreğin kökünü ye sen....Ben hafta ortasi gelirsem börek yapmicanmi simdi bana![]()
Hayır akşamdan Öğlen yemeği hazırlıcam sanaBen hafta ortasi gelirsem börek yapmicanmi simdi bana![]()
Evet neolcakkiBörek mi yicen birde![]()
Tabiki kökü daha saglikliO böreğin kökünü ye sen....tabi ki yapmicak tabi ki yemeyeceksin
![]()
Gelmicem ozamanHayır akşamdan Öğlen yemeği hazırlıcam sana![]()
Borek kilo aldirirEvet neolcakki![]()
Yapar vallaBorek kilo aldirir
Annemde börek yapacak bugun![]()
![]()
![]()
Benimde eltim ve kayınvalidem aşağıda oturuyor ben yukarıdayım
İkili takım iyi bence
Vayy be geldi diyetlerin efendisi
Kaç kilo vermiş ben görmedim ondan yüksekti demek ki yüzde
Günaydın bebem
Canım ekmek tam buğday mı değilse acilen tam buğday yada çavdar ye
Maşallah kuzum çok güzel![]()
Güzel mühendisim operasyonun sağlıkla tamamlansin inşallah.Çarşambaya kadar bende devam ederim diyete sporaama o gün ve sonraki 1 2 gün tam uyamayabilirim. Kahvemi içtim bende kahvaltı hazırlayacam eşim evde olunca yapamadım yürüyüş
dalga geçiyor onun gitmesini bekleyecem yapmak için.
Yok zor değil ama benim tüp bebek sürecim oldu o zaman aldım istesem verirdim ama ona hazır değildim beyin olarak saldım tabi şimdi yine yine yeniden diyip yola çıktım canım sende istersen yapa bilirsinHadi ya koruma işi daha mı zor? Ben sanki ideal kiloma inince herşey bitecek gibi hissediyorum da daha hiç mezun olamadım malesef.Evlenirken 56 kgdum öncesinde de o kiloyu hiç çıkmamıştım sonra 76ları falan gördüm. 4 yılda hemde
![]()