• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kizlar

Aksam yorgunluktan ve belimin agrisindan teli elime alamadim
Ev hamurisi, cukulata, baklava, pasta kayniyor 😅😅😅
Ama bu 6.takim üyesi kardesiniz ne yemis, görün bakalim :))))

Gün icinde bisey yemeye vaktim olmadi canimda istemedi

18.30
2 sk et kavurma
Salata

Ara 1 avuc kuruyemis
2 minik kare cuko

Suyu olcemedim
Afiyet olsun ablacım . İradeni alkışlamakla birlikte menün çokkkk az olmuş abla demeyi kendime borç eylerim😬Acıkmasan da görev bilinciyle yemelisin.Böyle hem açlık atakları yaşarsın hem de vücudun ödem tutar.Ayrıca yetersiz beslendiğin için kilo da versen yağlarla birlikte kasların da erir Allah korusun.Bu hafta 1-2 kere daha böyle beslendiğinden haddimi aşarak şey ettim.Öpücükler😘😘

Bi öncesi snrası da benden gelsin mi🤔
20210207_145056.webp

Sol 125 ya da 130-sağ 86 (şimdiki halim)🧿😬😁😁

Teşekkür ederim canım evet baska yok bunlar vardı sadece göbeğim kocaman ama dikkatli bak🤭🤭
Fark edilmiyor tatlım Masallah
Hava iyiyken ve bu kısıtlamalar yokken haftasonu yürüyorduk biz de,çok iyi geliyordu.Hafta içi iş olunca çıkamıyorum,annem de yalnız çıkmaz zaten,bi de kış vs malum.Şimdi sanki kış değil de bildiğin bahar havası varrr😍😍 Pandemi biraz normale döner de haftasonh kısıtlamalarını kaldırırlarsa inşallah insanlar en azından yürüyüş yapar iyi olur,psikoloji de etkileniyor dediğin gibi😬
Aynen cnaım fazla eve durunca ben evdekilere sarıyorum annecıgıne de ne guzel ıyı gelmıs ❤
Eki Görüntüle 2778169

Beyaz gömlekli halim 83 kilo şimdi 3 kilo eksideyim :p:p:p:p:pEki Görüntüle 2778172
Buda 74 kilo halim şuan 6 kilo fazlayim ahhh ahhhh🥴🥴🥴
Masallah barekallah Allah canım acayip bir fark var valla kıskandım sızı ınsallah bir gun bende oncesi sonrası yaparım 😀

Fark edilmiyor tatlım Masallah

Aynen cnaım fazla eve durunca ben evdekilere sarıyorum annecıgıne de ne guzel ıyı gelmıs ❤

Masallah barekallah Allah canım acayip bir fark var valla kıskandım sızı ınsallah bir gun bende oncesi sonrası yaparım 😀
Yaparsın canım ben menülerimi hep resim olarak çektim kendimide her zaman çektim tartı resimlerim bile duruyor tartı mecburi olmadan bile ben hep resimli paylaşım yapardım onlarda hatıra olarak albüm yaptım 🤭🤭

D Dileksnr
Gulumse24 Gulumse24
Ikinizede masallah kizlar 😍😍😍
Oncesi - sonralariniz yarışıyor 😂😂😂
🤭Teşekkürler canım 🤗🤗🤗
Sende ben gibi kilonu nerende sakliyon gızzzz hiç gostermiyon etin sıkı galiba benim gibi
🤭🤭Aynen canım etim sıkı ona rağmen çok korkmuştum sarkma olacakmı diye çevremde bi kac insan sarkarsin vs diyorlardı şükür ama olmadı 🤲
Elbise değil ferace canım 101 falan vardirim yada 103 hatırlamıyorum ki
Anladım canım 😘😘
Dile bak dile😂😂
Kimse inanmıyor zatın 74 kiloyken 65 ancak varsın diyorlar 100 kiloyken 80 ancak varsın diyorlardi tartı öyle söylemiyor diyordum 🤭🤭🤭
Evet banada göstermiyorsun diyorlardı 🤭🤭
dün esim diyoki yapma artık yeter
zayıfladıkça cirkin oluyor muşum ben 😂

Yaparsın canım ben menülerimi hep resim olarak çektim kendimide her zaman çektim tartı resimlerim bile duruyor tartı mecburi olmadan bile ben hep resimli paylaşım yapardım onlarda hatıra olarak albüm yaptım 🤭🤭
Onu yapıyordum aslında canim hatta instgramda da paylasiyordum son zamanlar bosladım. Kendimi cekmeyı hıc sevmedim ben varsa esimin Hard dıskınde vardır gecmıs fotolar

Helal olsun değişimeee gelllll bin maşallah :nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Sağ ol kuzummm,sen de muhteşem zayıflamışsınnn🧿🥰🥰 74 kilo halin ise efsane,yine öyle olacağına eminimm🧿😍😍
Ben çocukluğumdan beri şişman olduğum için zayıf halimi bilmiyorum. Her kiloda yeni bir benle tanışıyorum. Bakalım nihayete erdiğimde kiminle tanışıcam🤣🤣

Back
X