• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

🤭Teşekkürler canım 🤗🤗🤗

🤭🤭Aynen canım etim sıkı ona rağmen çok korkmuştum sarkma olacakmı diye çevremde bi kac insan sarkarsin vs diyorlardı şükür ama olmadı 🤲

Anladım canım 😘😘

Dile bak dile😂😂

Evet banada göstermiyorsun diyorlardı 🤭🤭
dün esim diyoki yapma artık yeter
zayıfladıkça cirkin oluyor muşum ben 😂
Benim mendeburda öyle diyordu yeter bırak ben seni öyle tanıdım gerek yok çok zayıfladın falan filan aldırma sen diyete baskarken hedefim 65 demiştim 75 ol kucağımda tasiycam yapamazsın dedi taşıttim şükür sonrada salı verdim gitti hayatımdan öküzü 😈😈

Ben devlette gıtmıstım listesi hala tolapta asılı ama hıc yapmadım. Kahvaltı sonrası acımadan ara ogun vakti geliyor :KK70: birde erken kalkamıyorum malesef :KK51:İf ve omad tam bana gore aslında 🙈suan seviyelere devam etmeye calısıyorum bakalım
Bi düşmedin seviyelerin yakasından :KK70:
Canım 96 dan 67.5 a mı geldin.
Neler yaptın. Ve şu anda ne yapıyorsun.
Benim seni dinlemem lazım.
Ve ne kadar sürede verdin.
Çok katı mı yaptın.
Sorgu memuru gibi hissettim kendimi 🙈
Canım ben pek iyi bir örnek olmayabilirim 🙈 2 seneden fazla oldu diyetteyim ben katı diyet yapamıyorum o yüzden de bu kadar uzun sürdü. Bikaç kez ara verdim kilo alıp geri döndüm. Totalde 28.5 kilo verdim gibi görünse de al ver yapa yapa 50-60 kilo falan verdim heralde.
Şuan hayatın akışına göre takılıyorum ne yaptığımı bende bilmiyorum :-)

Sağ ol kuzummm,sen de muhteşem zayıflamışsınnn🧿🥰🥰 74 kilo halin ise efsane,yine öyle olacağına eminimm🧿😍😍
Ben çocukluğumdan beri şişman olduğum için zayıf halimi bilmiyorum. Her kiloda yeni bir benle tanışıyorum. Bakalım nihayete erdiğimde kiminle tanışıcam🤣🤣
Bende hiç zayıf halimi görmedim ilk okul 5. Sınıfta en kilolu bendim 54 kiloydum 20 yaşında 83 kiloyla evlenmiştim bende ilk defa 74 hatta 73.3 gördüm

Benim mendeburda öyle diyordu yeter bırak ben seni öyle tanıdım gerek yok çok zayıfladın falan filan aldırma sen diyete baskarken hedefim 65 demiştim 75 ol kucağımda tasiycam yapamazsın dedi taşıttim şükür sonrada salı verdim gitti hayatımdan öküzü 😈😈
Allah seni napmasın ya 🤭😂😂😂😂😂

🤭Teşekkürler canım 🤗🤗🤗

🤭🤭Aynen canım etim sıkı ona rağmen çok korkmuştum sarkma olacakmı diye çevremde bi kac insan sarkarsin vs diyorlardı şükür ama olmadı 🤲

Anladım canım 😘😘

Dile bak dile😂😂

Evet banada göstermiyorsun diyorlardı 🤭🤭
dün esim diyoki yapma artık yeter
zayıfladıkça cirkin oluyor muşum ben 😂
Eşin saçmalıyor. Önce sağlık için zayıflamasın. Ben eminim her halin güzel. 🥰

Kocam bey evde olunca kaynanama geldik kızlar yemeğe kahvaltı yerine yemek yemiş oldum. Yemekte bamya pirinç pilavı turşu ve ayran vardı. Abartmadım ölçüyü 4 kaşık pilav 4 5 kaşık bamya toplamda yarım havuç ve 2 3 çiçek karnabahar turşusu yedim. 1 bardak da ayran.
Turşulara dikkat et. Ödem yapar moralin bozulur, kilo aldım diye.

Zipzip- Zipzip- kaptanım Elhan Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim🤭
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda🤗
Geçmişe bakınca bugunumuze şükrediyoruz. :dua: Macerani izlemek çok keyifli Dilek' im. Eminim sen de her baktığında daha da güçlü adımlarla hedefine ilerliyorsun. Allah azmini daim etsin canım :KK60:Bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.

IMAG1885.webp
IMAG0631~01.webp
Bu da benim kilo verme maceram
80' den 60' lara uzanan ....🤩

Back
X