- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
TamamKolay biseyler olsun bari![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamKolay biseyler olsun bari![]()
![]()
Canım kilolarımız da aynıymışselam kizlar menum
sabah10.00 omlet 1tk bal ve 1 tk tahinpekimez karisimi wasa ekmgi 1 dilim
bitki cayi 7 zeytin
öglen 14.00 yogurt icne kuruyemis bir avuc ve yulaf 1 armut
aksam 18.00 balik yanina bolca salata ve 2 catal makarna ...cay yanina 3 yulaf biskuvisi ve 1 kare bitter (cay icmesem daha iyi )
spor 45 dk bölgesel calisma
2 lt su
Çok değil diyorsun ama çok fark etmiş canım.İkinci resim 93-94 kg. sanırım. İlk resim 82 kg.
Çok değil ama 11-12 kg.![]()
İnşallah adam bugün kokoreç yapacaktı ben istemedimEva da yaparmış. Cumaya 80 i görürsün sen. Afiyet olsun.![]()
Çok güzel incelmişsin .
1 tane yedim kaptanımAfiyet olsun canım simit olmamis ama toplamda cok yememissin
Suyu artir mutlaka 2-2.5 lt ye cikar toplamda
Afiyet olsun menun guzel ama krep kac tane yedin yazmamışsın
Sporun da guzel
Afiyet olsun canım bugun eksi gormenin sonucu galiba aksam pizza yemissin miktar cok degil neyseki sporda yapmissin
Guzel menu afiyet olsun canım
Emziriyorum demissin canim ama kahvalti yok bence kahvaltini ihmal etme
Sağol tatlım.Çok değil diyorsun ama çok fark etmiş canım.
Tebrikler aynen devam bence
Gordum yedikleriniBenim cat kapı misafirim geldi kızlar girip menümü paylaşamadım
Şeyy bide kahvaltı ile 1 saat önce yediklerimi yazmasam olurmu![]()
O senin güzelliğinCok guzelsin![]()
Canım seviyelerı yapıyorum 2. Sevıyeye gectım ilk ogun de kuruyemıs ve turk kahvesi var sadeceSabah nerde canim cok az menun
Maşallah canım sanada![]()
Sagolasın ablacımSüperrrrr bi değişim daha![]()
Gordum yedikleriniBenim cat kapı misafirim geldi kızlar girip menümü paylaşamadım
Şeyy bide kahvaltı ile 1 saat önce yediklerimi yazmasam olurmu![]()
O senin güzelliğinCok guzelsin![]()
Canım seviyelerı yapıyorum 2. Sevıyeye gectım ilk ogun de kuruyemıs ve turk kahvesi var sadeceSabah nerde canim cok az menun
Maşallah canım sanada![]()
Sagolasın ablacımSüperrrrr bi değişim daha![]()
Bende edemiyorum onu takip kadın ayakları yerden kaldırmıyor ama cok hızlı ben hareketi anlayana kadar Baska harekete gecıyorEva fitness i takip etmek zor çok hızlı yapıyorlar![]()
Merhaba Aylin ben.Aylincim biz tanıştık mi seninle
Geçen haftadan beri ne yaptım ettim hatırlamıyorum.![]()
O günleri biraz açsana![]()
2 hafta deneme sürem var akıllı yada 3 muydu unuttumSen simdik cumaya gircenmi listeye![]()
Aynen bende bi yapmaya çalışıyorum başka harekete geçince ayy ugraşamıycam diyip saçmasapan hareketler yapıyorumBende edemiyorum onu takip kadın ayakları yerden kaldırmıyor ama cok hızlı ben hareketi anlayana kadar Baska harekete gecıyor
Maşallah canım . Müthiş bir fark.Ben eksik kalmayayım oncesi sonrasında![]()
Deli yüzdemiz birlikte hesaplanacak nasıl yersin nasıl ben açken senin boğazından geçtiBen bugün biraz fazla kaçırdım kına yak![]()
En sevdigim derstir matematik ve en sevmediğim dersin ogretmenıyım bendeMerhaba Aylin ben.
40 yaşında matematik öğretmeniyim.
Bizim öğretmenler odasında da aynı dolaplar var. Bir anda gözümün önüne geldi