Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın
Cuma :84,9
Bugün 84,5
Dün:85.1 ydi
Gunaydın canım harika baslamıssın haftaya
Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bugun tartılmıyayim diyorum
Gunaydın canım tartıdan kacamazsın
Gunaydın canım
Günaydınnn kızlarrrr,

Sonunda 8lere geldim
Cuma; 90.25
Pazartesi; 89.30
Fark; -950
Gunaydın canım Masallah ne guzel bir eksı
Soylemişsindir ama ben unuttum...
Bilgisayar mıydı branşın canım...
Yok ablacım fen bilgisi bransım
Ooo muhteşem maşallah kuzum birşey kalmamış ki sende
Sagol canım yinede bir 8 kilo daha gıtse fena olmaz etım toparlansa cok sarkttı
Günaydın kızlar
Gunaydin canim
Cuma:59.2
Pzt:59.5
+300

Gene artiyla başladık...cumaya kadar - ye gecerim inş
Gecersın ınsallah canım ama yinede menunu ve hafta yaptıklarını gozden gecir belkı atladıgın bırsey vardır
Gunaydin kizlar ❤❤❤
Gunaydın kaptanim ❤
Su an donuyorum çözülürsem gelirim
Ankarada bizim kutahya gıbı ayazı cok oluyor valla ben burda bile kombiyi acıyorum sonuna kadar battanıye yorgan ısınamıyorum bir turlu kan degerlerım de normal niye bu kadsr usuyorum bilmem
Toparlarsın ablam sen cumaya eksiye bile gecmis olursun
Yanlız gorsele bayıldım

inşallah ortim. az yemem lazim bogazima hakim olamiyorum .
Tarçınlı Su iç
Ya da tarçınlı Türk kahvesi. Bol bol su iç. Çok duramazsan, yoğurt, ayran havuç, mandalina ye. Yemiyorum deyip başka birşeye odaklan. Fantastik bir filim izle. Seversin sen.

Tarçınlı Su iç
Ya da tarçınlı Türk kahvesi. Bol bol su iç. Çok duramazsan, yoğurt, ayran havuç, mandalina ye. Yemiyorum deyip başka birşeye odaklan. Fantastik bir filim izle. Seversin sen.
x men izliyorum son 3 seri kaldi. baştan sona izledim tam volverine hastasi oldum

Niye böyle oldu? Ödem mi oldu acaba? Sakın moralini bozup salma kendini.
Ödem değil canım...Anteplilerin istilasına uğradı geçen hafta evim....bir hafta tatil modunda yaşadım. Belliydi zaten tartilmaya korkuyordum...gerisi gelir inşallah. Üzülmem bebeğim tesellin için teşekkür ederim.

eşim serili filmleri çok seviyor beni de hasta yaptı
harry potteri 3 kere izledim
Bütün seriyi 3 er kez mi izledin? Maşallah sana. Benim eşim gerçekte olamayacak filmleri sevmiyor. Gerçekçi olmalıymis film. Ben de ona diyorum ki, gerçeği yaşıyoruz, filmde niye sınırlar olsun.

7 Şubat Pazar

Kahvaltı 11.30
Yarım tabak menemen
2 d tahıllı ekmek
5 zeytin

15.30
1 tabak lahana yemeği
3-4 yk patates salatası

19.00
1 kase pulbiberli yoğurt

30 dk leslie boosted

Afiyet olsun kizlar

Bütün seriyi 3 er kez mi izledin? Maşallah sana. Benim eşim gerçekte olamayacak filmleri sevmiyor. Gerçekçi olmalıymis film. Ben de ona diyorum ki, gerçeği yaşıyoruz, filmde niye sınırlar olsun.
evet yine izlesem sıkılmam harry potter faniyim çünkü
bi kedim olsa sirius koymak isterdim kedileri çok seviyorum eşim sevmiyor kızımı da sevdirdim ) hergün penceremin önündeler yemek veriyorum çünkü.

Fen Bilgisi çok zevkli bir ders öğrenciyken laboratuvar benim için çok eğlenceliydi.
Canım görseldeki gibi ters yöne girme cezası bayağı ağır...kaptanın insafına kaldım. kizlari kötü etkiliyorsun diye beni şutlarsa diye korkuyorum...cumaya kadar temizlesem ne güzel olurdu. birbeste dunurum beni bosayabilir ahhh ah ailemin kurbanı oldum...

Millet gider Mersin' e ben tersine işte...araba ters yönde ilerliyor. sankim kilo almaya çabalar gibi bir halim var...
Ablayaaaa normal degilmi misafirlerin vardi artik toparlarsin sende biliyosun zaten üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…