Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım.
Ama işte herkes çok düşünceli olmuyor.
Ben de hiç misafirsiz kalmıyorum.
2 gündür kayınvalidem bende.
Bana gelmeden bir sürü kapı gezdi.
Bir şey denmiyor.
Bir de ben ileri derece alerjikim.
Hastalanırsam çok korkuyorum.

Sağol canım Allah razı olsun.Bunu çekmeyen bilemez.Aksam haberlerde bebek sahili doluydu sözde yasak var. Kimse dinlemiyor. Kayınvalidene bence uygun dille anlatın.
Bu işin şakası yok. Hastalanirsan atlatmak çok zor eşim bir ay evde kaldı beş gün hastanede yattı.Bir aydır hergun iğne oldu daha yeni bitti iğnesi. Ama İstanbul'da vakalar artti. Sorumsuz insanlar yüzünden.

Canım çok teşekkür ederim.
İnşallah izinden geleceğim.
Ne güzel bir takımdayım

Herkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya

Eklentiler

• IMG_20210208_101625.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20210208_101700.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210208_100414.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir
Gunaydin guzel bir hafta olsun hepimize
Gunaydın canım
Günaydın kızçelerr
86 kg ile +100'üm.
Cumaya eksiye düşeceğim inşallah❤
Gunaydın canım artın bir wc lık
Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam
Sana hıc kıyar mı kaptanınımız bırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar
Tebrik ederim canım
Geçen cuma 77
Bugün 76.800
-200 o kadarda dikkat ettim hafta sonu sözde Zipzip- T timesinfinity @Elif Eylul
Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun
Günaydınnnn eksi gelenlere tebrikler artılarda hiç sorun değil cumaya hepsi çok güzel sonuçlara dönecek eminim bırakmayalım yeter güzel bir hafta olsun herkesee
Gunaydın canım
Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay
Günaydın canlar
Kilo bildirimine geleyim.
Cuma :104 kg
Bu gün : 103.4 kg
Fark : 600 gram
Hadi bakalım cumaya inşallah 2 kg
Gunaydın canım tebrikler
Gunaydın can ortim ❤

Son pişmanlık neye yarar, yemenin bedeli var, buraya kadarrrrr...
Bedeli 400 gr
Canım çok teşekkür ederim.
İnşallah izinden geleceğim.
Ne güzel bir takımdayım
Rica ederim ne demek
Çok güzel eksiler göreceksin sende ben inanıyorum bizim isteyip te başaramayacağımız hiç birşey yok unutma
Günaydın canlar
Kilo bildirimine geleyim.
Cuma :104 kg
Bu gün : 103.4 kg
Fark : 600 gram
Hadi bakalım cumaya inşallah 2 kg
Çok güzel cumaya daha da gidicek

Herkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
Günaydın Masallah canım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…