- 24 Haziran 2016
- 7.573
- 26.597
- 548
İnşallah ortim düşeceksinGünaydın kızçelerr❤
86 kg ile +100'üm.
Cumaya eksiye düşeceğim inşallah❤
Çok geçmiş olsun canım.Ay ablam benim ya yordular seni iki gündür.pandemide misafirlik mi olur kov gelmesinlerşaka tabi ..
Geçen benim kardesimde gelecem dedi uygun dille geri çevirdim napayım ablacım eşim hastanede yattı çok zor günler atlattık.insan korkuyo ben dört gün yataktan kalkamadım çocuklarıma yemek bile yapamadim .dışardan söylüyorduk akşamlarıda halası alıp onlara indiriyordu yemek için.
Sağol canım Allah razı olsun.Bunu çekmeyen bilemez.Aksam haberlerde bebek sahili doluydu sözde yasak var. Kimse dinlemiyor. Kayınvalidene bence uygun dille anlatın.Çok geçmiş olsun canım.
Ama işte herkes çok düşünceli olmuyor.
Ben de hiç misafirsiz kalmıyorum.
2 gündür kayınvalidem bende.
Bana gelmeden bir sürü kapı gezdi.
Bir şey denmiyor.
Bir de ben ileri derece alerjikim.
Hastalanırsam çok korkuyorum.
Canım çok teşekkür ederim.Gördünmügitsin insallah
Aa dogru dimi
kandırdılar beni oyuna getirdiler zorla yedirdiler
Emzirmiyorsan tamam ben yazıcam canım sana çok güzel sonuçlar alacaksın sende insallah bu arada kacamak yapmıyordum yeni yeni yapıyorum elif kaptanım bilir ❤
Bu arada Verirsin canım hiç sıkma canını valla öyle bi gidiyor ki sonrasında geriye mutluluk özgüven kalıyor
Afiyet olsun canım
Tüüu bana ya yazık bana ya
Kuzummm süpersinnnGeçen cuma 77
Bugün 76.800
-200 o kadarda dikkat ettim hafta sonu sözdeZipzip- T timesinfinity @Elif Eylul
İnşallah canimGünaydın canlar
Kilo bildirimine geleyim.
Cuma :104 kg
Bu gün : 103.4 kg
Fark : 600 gram
Hadi bakalım cumaya inşallah 2 kg
İnşallah canım bu hafta çok dikkat edicem.Kuzummm süpersinnn
Önemli olan pazartesi az da olsa eksi görmek. Cumaya dek fark çok artacaktır.Aynen devam canım❤
Süper canım. Kilo birden düşmez. Aynen devam.Geçen cuma 77
Bugün 76.800
Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelirÖdem değil canım...Anteplilerin istilasına uğradı geçen hafta evim....bir hafta tatil modunda yaşadım. Belliydi zaten tartilmaya korkuyordum...gerisi gelir inşallah. Üzülmem bebeğim tesellin için teşekkür ederim.
Gunaydın canımGunaydin guzel bir hafta olsun hepimize
Gunaydın canım artın bir wc lıkGünaydın kızçelerr❤
86 kg ile +100'üm.
Cumaya eksiye düşeceğim inşallah❤
Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucamFen Bilgisi çok zevkli bir ders öğrenciyken laboratuvar benim için çok eğlenceliydi.
Canım görseldeki gibi ters yöne girme cezası bayağı ağır...kaptanın insafına kaldım.kizlari kötü etkiliyorsun diye beni şutlarsa diye korkuyorum... cumaya kadar temizlesem ne güzel olurdu. @birbeste dunurum beni bosayabilir ahhh ah ailemin kurbanı oldum...
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2778660 Giden:-350
Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsunGeçen cuma 77
Bugün 76.800
Gunaydın canımGünaydınnnneksi gelenlere tebrikler artılarda hiç sorun değil cumaya hepsi çok güzel sonuçlara dönecek eminim bırakmayalım yeter güzel bir hafta olsun herkesee
Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolayBen sabitim
Gunaydın canım tebriklerGünaydın canlar
Gunaydın can ortim ❤Günaydınnn
Sende inanılmaz degısmıssın canim. MasallahHerkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
Anammmmm o neydi içinden 2 tane sen çıkmış kız maşallah valla helal olsun ayakta alkışlıyorum seniBen eksik kalmayayım oncesi sonrasında
Sagol canım benimAnammmmm o neydi içinden 2 tane sen çıkmış kız maşallah valla helal olsun ayakta alkışlıyorum seni
Bedeli 400 grSon pişmanlık neye yarar, yemenin bedeli var, buraya kadarrrrr...
Canım çok teşekkür ederim.
İnşallah izinden geleceğim.
Ne güzel bir takımdayım
Çok güzel cumaya daha da gidicekGünaydın canlar
Günaydın Masallah canım sanadaHerkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?