- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yok canim git baklavalari göm dahaKaçamak yapmıcam bidaha dünkü sondu
Ay ben bilmiyordum kahvaltı da yaptım tartılsam doğru çıkar mıDert sende, derman sende...ne güzel yazmışsın sulişim " cumaya kadar eksiye geçerim" Ben de inşallah diyorum.
Günaydın kuzumGünaydınnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
Canım bende menü dışı kaçamak yapmadım seninle, cumaya son iki gün kala dinlenme yapalım belki kas olmuştur. Ödem yapacak birşey yoktu menum de benim deYani canım çok dikkat ettim e karşılığını görmek istiyo insan neyse bunada sukur. Geçen hafta buda yoktu
Tabiki dogru cikmaz canim pazartesi gunu kontrol tartisi cuma asıl tarti günü canim olsun önemli degilAy ben bilmiyordum kahvaltı da yaptım tartılsam doğru çıkar mı
Hepimizi harikayiz okadar hazme ve başarıya imza attıkHarikasınnn
Yok daha gömmemYok canim git baklavalari göm daha
Çok şükür artık daha iyiyim canım iyice normal hayata döndüm dikişlerim dökülmeye başladı her pansumanda farkediyorum odemlerim var oda normal :)Maşallah canım geçmiş olsun nasıl oldun
Neyse artık cumaya zaten ben dün başladım diyeteTabiki dogru cikmaz canim pazartesi gunu kontrol tartisi cuma asıl tarti günü canim olsun önemli degil
Pazartesi günleri eksi çıkan dilek artı çıktı farkindamisinYok daha gömmem
MaşallahGünaydınnn kızlarrrr,
Sonunda 8lere geldim
Cuma; 90.25
Pazartesi; 89.30
Fark; -950
sabah tartıldım geldimEki Görüntüle 2778640
Pazartesi kilo bildirimim.
Teeeee geçen geçen cuma 63.5
Bugün 64.8
Görsel her şeyi anlatıyorZipzip- canım kaptanim.
Üzülmekle vakit harcamayacağim tabi ki...
Unutmadan tartı görselimi de ekleyeyim.
Şaka falan zanneden belki olur
Allah başka dert vermesin bacımBen sabitim
denp gidince kendini sardiPazartesi günleri eksi çıkan dilek artı çıktı farkindamisin
Herkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
Oooooo bir efsane de burdaymışşşHerkes boydan atmış dur bende şuan güncel foto atım barievet değişim güzeldir kilo iyi değildir çamaşırlarıma bakmayın temizlik yapicam bugün yavaş yavaş anca toparlandım ameliyattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?