Affettim gitti hadiiBizim bünyeyi de affet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affettim gitti hadiiBizim bünyeyi de affet![]()
Haydi migi göreyim seni aslanımbende bomba gibi gelecegim. inşallah çok sıkı çalışmam lazim![]()
Seni acemi seniAy ben bilmiyordum kahvaltı da yaptım tartılsam doğru çıkar mı![]()

Gülümse geldi dilek devri bittiPazartesi günleri eksi çıkan dilek artı çıktı farkindamisin![]()
Çok güzel canımGünaydınnnn
Cuma günü 82 kg.
P tedi 81,7 kg.
-300 gram.
Aman tanrım. Gülümse geldi. - 5 kilolar, 6. Takımda devam edecek gibi. Hadi inşallah.
Sağol canım.Çok güzel canım❤❤❤
Gene yaptin yapacagini![]()
![]()
![]()
![]()
Cuma regl günüm bakalım pazartesi ben seni kurtardım cuma sen beni kurtarÇok güzel eksi canım
Cumaya bekle beni![]()
Ağzın Anzer balı yesin aşkimeraşpozitifim.Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir
Gunaydın canım
Gunaydın canım artın bir wc lık
Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam
Sana hıc kıyar mı kaptanınımızbırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar
Tebrik ederim canım
Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun
Gunaydın canım
Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay
Gunaydın canım tebrikler
Gunaydın can ortim ❤
beni anlamış olmana çok sevindim canım...Dert sende, derman sende...ne güzel yazmışsın sulişim " cumaya kadar eksiye geçerim" Ben de inşallah diyorum.![]()
Allah seni napmasın ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diyorlarmış öldü bilmiyorlar efsane geri döndü
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimDoğru diyorsun canım
Günaydın tatlım
Geçen pazartesi aynı senin durumundaydımcumaya sabitte gelirsin eksi de yaparsın sen
![]()
İnşallahBelki seni güldürmemin hatrina kaptan çok kızmaz bana
Moralin bozuk olmasın kuzum. Pazartesiler bizim muhasebe günümüz. Kendimizi bir check-up yapıyoruz. Pek havalı yazdım bu cumlemi de![]()
Tamam seni kurtarcam aglama hemenCuma regl günüm bakalım pazartesi ben seni kurtardım cuma sen beni kurtar![]()