• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir

Gunaydın canım 🌸

Gunaydın canım artın bir wc lık😀

Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam😀
Sana hıc kıyar mı kaptanınımız 😘bırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar 😀

Tebrik ederim canım

Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun

Gunaydın canım 🌸

Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay

Gunaydın canım tebrikler

Gunaydın can ortim ❤
Ağzın Anzer balı yesin aşkimeraşpozitifim. :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Memleket yemekleri diyet zamanı insanı çarmıha götürecek kadar baştan çıkarıcı :silah: beni anlamış olmana çok sevindim canım...
Biyoloji biraz sozele kaydığı için sıkılıyorsun tabi...kuzucuklarinin hatrina katlanacaksin mecbur :KK19:

O kadar da değil. D Dileksnr haftada 4 kilo 5 kilo verdi. Artık tabi ki daha az kilo verebilir. Devri ise asla bitmez. O Kadınlar kulübü efsanesi oldu.♥️
:KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: Yaaa Canımsın insallah güzel eksiyle gelicem cumaya🥰🥰
senin içinde bugün 15 dk ekledim spor planıma 🤭

Doğru diyorsun canım💕

Günaydın tatlım 🌺🌺🌺

Geçen pazartesi aynı senin durumundaydım :KK60: cumaya sabitte gelirsin eksi de yaparsın sen💕💕💕
Çok teşekkür ederim canım benim :KK68:
Belki seni güldürmemin hatrina kaptan çok kızmaz bana :KK22:
Moralin bozuk olmasın kuzum. Pazartesiler bizim muhasebe günümüz. Kendimizi bir check-up yapıyoruz. Pek havalı yazdım bu cumlemi de :KK48:
İnşallah :KK35:

Back
X