Çok şükür canim baya büyük bir ameliyatmis vallaTabiki normal canım büyük bir ameliyat geçirdin bravo sana
Artık bir şekilde çözüm bulacağız.Sağol canım Allah razı olsun.Bunu çekmeyen bilemez.Aksam haberlerde bebek sahili doluydu sözde yasak var. Kimse dinlemiyor. Kayınvalidene bence uygun dille anlatın.
Bu işin şakası yok. Hastalanirsan atlatmak çok zor eşim bir ay evde kaldı beş gün hastanede yattı.Bir aydır hergun iğne oldu daha yeni bitti iğnesi. Ama İstanbul'da vakalar artti. Sorumsuz insanlar yüzünden.
Regl günü kilo lar iniyor muCuma regl günüm bakalım pazartesi ben seni kurtardım cuma sen beni kurtar
Harika incelmişsin. Tebrikler canımHerkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
Vallaaa canim regl olunca ekside gelen var artida herkesin farkli oluyo ben gecen sefer eksi 1kilo vermistimRegl günü kilo lar iniyor mu
Olsun canim cumaya bence eksi gelecektirBende bildirim tartımı sabitim kızlar 67.8 o gosterdi ama geri 68 de sabitlendı
Yaaa ben doğum yaptığımdan beri regl olmadımVallaaa canim regl olunca ekside gelen var artida herkesin farkli oluyo ben gecen sefer eksi 1kilo vermistim
Bu zorluğu yaşadıktan sonra tavsiye edermisinÇok şükür canim baya büyük bir ameliyatmis valla
İnşallah canım.Bedeli 400 gr
Rica ederim ne demek
Çok güzel eksiler göreceksin sende ben inanıyorum bizim isteyip te başaramayacağımız hiç birşey yok unutma
Çok güzel cumaya daha da gidicek
Günaydın Masallah canım sanada
Nekadar oldu dogum yapali canim benim kizim 1yasina girince regl olmaya basladimYaaa ben doğum yaptığımdan beri regl olmadım
Süper gözüküyorsun canım.Herkes boydan atmış dur bende şuan güncel foto atım barievet değişim güzeldir kilo iyi değildir çamaşırlarıma bakmayın temizlik yapicam bugün yavaş yavaş anca toparlandım ameliyattan
Bende 68 çıktım +500
3 ay bitecekNekadar oldu dogum yapali canim benim kizim 1yasina girince regl olmaya basladim
Eeee daha dur canim erken daha merak etme3 ay bitecek
3..5 saat falan işteKuzu toplam kaç dk yapcan sporu bir sürü 15 dk oldu
Regl zamanı ödem oluyor regl bitince ödemler gidiyor canımRegl günü kilo lar iniyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?