Durumlar nasıl gecmis yapamadimŞu 4gün içinde sporlar yapılsın ödem suları hazırlansın,eksi gelmek için ne geliyosa yapalım haydi kızlar menulerde bugunden itibaren kaçamak olmasın cumaya güzel sonuclar görelim
Eksiler var canim sabit 100gram arti guzel yani bak isine senDurumlar nasıl gecmis yapamadim
Kuzu toplam kaç dk yapcan sporu bir sürü 15 dk olduYaaa Canımsın insallah güzel eksiyle gelicem cumaya
senin içinde bugün 15 dk ekledim spor planıma
Manyak neyi düşünmüşKuzu toplam kaç dk yapcan sporu bir sürü 15 dk oldu
O cezali aksamdan yapicak mecburKuzu toplam kaç dk yapcan sporu bir sürü 15 dk oldu
Guzel eksi gelicek senden bu cuma canim inaniyorumGünaydın kızçelerr❤
86 kg ile +100'üm.
Cumaya eksiye düşeceğim inşallah❤
Maşallah canım. Gayet gitsin.Herkes boydan atmış dur bende şuan güncel foto atım barievet değişim güzeldir kilo iyi değildir çamaşırlarıma bakmayın temizlik yapicam bugün yavaş yavaş anca toparlandım ameliyattan
İnsan hissettiği yaştadır.Tanismamişiz demek ki...
Hoş geldin canım. Ben de Meryembir rivayete göre 51 ama bana göre 25.5 yaşında Edebiyat öğretmeniyim . TYT kursu yok mu sizin okulda ... sömestr boyunca devam ettik okula...
Seni acemi seni
Başka bir ifade de şöyle
Seni çakaaaal seni
Yarına kaldı bence senin tartı işin canım. Yönetim gelsin bakalım ne diyecek
ŞahidimCuma 93.3
Güncel 94.3
çok canım sıkıldı ama geri vazgeçtim sıkmaktan .
Beni geçmişten tanıyan bir madam var sanırım en iyi o bilir 2 yarışlık ömrümde bir kere pazartesi tartısında eksi gelmedim .
Cuma günü de mutlaka eksi veya sabit gelirim.
bu gelenek devam ediyor.napayım
Hepimiz iyiyiz Asayiş berkemal.Durumlar nasıl gecmis yapamadim
Köye gitti o isleri vardir anca giremezZipzip- kaptan da ayrı komik geçmiş yapamayınca olan bitenden panik olmuş merak etme kaptan asayiş berkemal
Gitsin odemler şekerim şeklim belli olsunMaşallah canım. Gayet gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?