Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Park etmemiş ki gidiyor. Ya da bir ihtimal yeni park ediyor. Resimden gördüğüm kadarıyla erkek.
Canım ehliyet için derse girenler onlar sınav yeri var kısa bir bölüm yolun üstü orası aslında.. erkekte var arabalarda kadında yollar doluydu ama

Eve geldim duş aldım canim çıktı ama eşim erken gelecek su emin evim katılım evim projeleri Varya onlarla görüşmeye gidicez.hazirlandim bekliyorum.sen napiyosun canim
Aaaa evemi niyetleniyosunuz canim
Bende yemek yaptim kız uyandi simdi oyun oynuyoruz

Aaaa evemi niyetleniyosunuz canim
Bende yemek yaptim kız uyandi simdi oyun oynuyoruz
Yok canim ev değil evimiz var şükür araba için .aslında arabada vardı eşim sattı şimdi biraz daha yüksek modelli bişey alacak.aslinda şirket altına araba verdi ama sonuçta elin, kendi malın gibi olmuyo. Yatırım amaçlı gibi bişey . Ne oynuyorsunuz benimkide şimdi uyandı sabah parka çıkardım 2saat kaldık eve geldik yedirdim uyuttum döndüm anca uyandı.Babannesinide yormamis oldu.

Eki Görüntüle 2778752

Denp 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (703. Etap) : 74,70
Bitiş Kilosu (712. Etap) : 51,20
Verilen Toplam Kilo : 23,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 31,46%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 3,15%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 2.350

Sevgili Denp 26 Kasım 2020 (703. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 705. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 5 Şubat 2021 (712. etap) tarihinde toplamda 23,50 kilo vermiş olarak ve 50 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Denp karnen hazir canım tekrar tebrik ederim

seaBahAR kaptanımiza da teşekkür ederim

Hayirli olsun canim insallah
Kule yapiyoruz simdi

Tencereden yemek koyduğumuz kaşık varya cnm ona servis kasigi diyoruz
Yemek yedigimiz kaşık... Normal yemek kasigi yada corba kaşığı olarak geçiyor

Gulumse24
40 dakika eliptik
300 squat
plank 1 dakikadan 15 set
15 dk bölgesel yoruldum

akşam yemekten sonra devam ediciğim
Offff offf bu spor ne...buna yaglar napsin eritip gider....maşallah maşallah demekki sporun kiloyla ilgisi yok....kilosu cok olanlar zor oluyo zayıflayım öyle yaparim derler...ama sen bi efsanesin....

Gunumu kapattim cok.şükür

Sabah 7 sirkeli su bir incir

Kahvaltı 10.30
Bir dilim.ekmek
Beyaz peynir domates salatalik biber yeşillik
2 zeytin 2 yumurta

Ara 13.30
Yulaf chia sut armut bizzt 1 gunkurusu

Aksam 16.30
2 kepçe tarhana
3-4 kasik yoğurt
Salata
Pirasa yemegi pirincsiz

Su 2+1

Sporu aksam yazayim belki bir set daha yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…