- 24 Haziran 2016
- 7.573
- 26.596
- 548
Canım ehliyet için derse girenler onlar sınav yeri var kısa bir bölüm yolun üstü orası aslında.. erkekte var arabalarda kadında yollar doluydu amaPark etmemiş ki gidiyor. Ya da bir ihtimal yeni park ediyor. Resimden gördüğüm kadarıyla erkek.
Aaaa evemi niyetleniyosunuz canimEve geldim duş aldım canim çıktı ama eşim erken gelecek su emin evim katılım evim projeleri Varya onlarla görüşmeye gidicez.hazirlandim bekliyorum.sen napiyosun canim
Soguktur simdi orasidaSobanin dibindeyim
Islerimiz yeni bitti telefonu elime aldim
Bugun sansimiza günes de yok kac gundur güneşli diye yola ciktilarSoguktur simdi orasida
Yok canim ev değil evimiz var şükür araba için .aslında arabada vardı eşim sattı şimdi biraz daha yüksek modelli bişey alacak.aslinda şirket altına araba verdi ama sonuçta elin, kendi malın gibi olmuyo. Yatırım amaçlı gibi bişey . Ne oynuyorsunuz benimkide şimdi uyandı sabah parka çıkardım 2saat kaldık eve geldik yedirdim uyuttum döndüm anca uyandı.Babannesinide yormamis oldu.Aaaa evemi niyetleniyosunuz canim
Bende yemek yaptim kız uyandi simdi oyun oynuyoruz
Evler soguk bizimde burasi 23 derece ama icerleri soğukBugun sansimiza günes de yok kac gundur güneşli diye yola ciktilar
Disarisi yine sicak ama evin ici isinmiyo bi türlü
Canım köyde kalanmi var bağ bahçe işimi varBugun sansimiza günes de yok kac gundur güneşli diye yola ciktilar
Disarisi yine sicak ama evin ici isinmiyo bi türlü
Hayirli olsun canim insallahYok canim ev değil evimiz var şükür araba için .aslında arabada vardı eşim sattı şimdi biraz daha yüksek modelli bişey alacak.aslinda şirket altına araba verdi ama sonuçta elin, kendi malın gibi olmuyo. Yatırım amaçlı gibi bişey . Ne oynuyorsunuz benimkide şimdi uyandı sabah parka çıkardım 2saat kaldık eve geldik yedirdim uyuttum döndüm anca uyandı.Babannesinide yormamis oldu.
Amin canım inşallah .neyse geldi gorusrzHayirli olsun canim insallah
Kule yapiyoruz simdi
Köyde kimse kalmiyor canım da bag bahce isleriCanım köyde kalanmi var bağ bahçe işimi var
Tencereden yemek koyduğumuz kaşık varya cnm ona servis kasigi diyoruzDiyet arkadaşından ne beklenir ki...
Canım üç beş tane ıspanak yaprağı , bir sorba kaşığı(sk) yulafMefkurem canımın literatürüme kazandırdığı ölçü birimidir...canımsın gerisi de canının sağlığı daha ne isterim ki.... Güneş batmadan yetişesin
Offff offf bu spor ne...buna yaglar napsin eritip gider....maşallah maşallah demekki sporun kiloyla ilgisi yok....kilosu cok olanlar zor oluyo zayıflayım öyle yaparim derler...ama sen bi efsanesin....Gulumse24
40 dakika eliptik
300 squat
plank 1 dakikadan 15 set
15 dk bölgesel yoruldum
akşam yemekten sonra devam ediciğim
Bende 45 dk tempolu yürüyüş yaptım geldimGulumse24
40 dakika eliptik
300 squat
plank 1 dakikadan 15 set
15 dk bölgesel yoruldum
akşam yemekten sonra devam ediciğim
Sorba kaşığı çok tatlı amaTencereden yemek koyduğumuz kaşık varya cnm ona servis kasigi diyoruz
Yemek yedigimiz kaşık... Normal yemek kasigi yada corba kaşığı olarak geçiyor
Abla yaa ben bile onu servis kasigi oldugunu anlamistimSorba kaşığı çok tatlı ama
Hadi ya...sk ölçü birimini ben nasıl bilmem...Abla yaa ben bile onu servis kasigi oldugunu anlamistim
Kuzucum gidiyor olsa sol sinyali yakmalı...park ediyorken de dortluleri açmalı...erkek işte anca havaları varPark etmemiş ki gidiyor. Ya da bir ihtimal yeni park ediyor. Resimden gördüğüm kadarıyla erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?