Wawww muhtesem olmuşsunCanım istedi bugün suslendim makyaj yaptim elbisemi giydim topuklumu filan oturuyorum evde kocami bekliyorum hoş bir yere de gitmiycez ama evde pasaklı gördü bir süre zaten beni biraz bakımlı olayımhem regl hem ameliyattan birlikte olamıyoruz yemek
Adamın gozu gonlu acilsin diyorsun yaniCanım istedi bugün suslendim makyaj yaptim elbisemi giydim topuklumu filan oturuyorum evde kocami bekliyorum hoş bir yere de gitmiycez ama evde pasaklı gördü bir süre zaten beni biraz bakımlı olayımhem regl hem ameliyattan birlikte olamıyoruz yemek
Canım istedi bugün suslendim makyaj yaptim elbisemi giydim topuklumu filan oturuyorum evde kocami bekliyorum hoş bir yere de gitmiycez ama evde pasaklı gördü bir süre zaten beni biraz bakımlı olayımhem regl hem ameliyattan birlikte olamıyoruz yemek
Baklava ve helva da katkı yapmıştır. Unutma. 7. şampiyonluğu alacağız daha.Valla çok mutlu oldum inan bende olunca
Benim düzensiz olduğu için ne zaman olacağım belli olmuyor
Keşke bu gecenin sonunda da eşime kavusabilseydimM U H T E Ş E M
Açılsın tabi şekerim hep yatiom hep pijamalı taytlı yeter dedim bekliyorum vallahi gelsin diye istenAdamın gozu gonlu acilsin diyorsun yanifıstık gibi olmussun canim masallah
Teşekkürler kaptanım bir 10 kg izin aldım doktordan 10 kg daha vericem sonra yasak hem meme ve karın acisindanWawww muhtesem olmuşsun
Çok guzel olmussun canim
Gecmısı okurken kucuk Emrah gıbı hissediyorum ben kendimiGecmisi sonra okumak ne zor oluyormus yaa daha 20 sayfam var
Bizim Karabağlar tarafı yıkılıyor rüzgardan...Hava yine çoook güzel İzmirdeMesai bitince annemi yürüyüşe mi çıkarsam dedim ama 5'de yağmur gözüküyor, kader utansın
dogru söyluyorsun sagol canim..o an gözum dönduAfiyet olsun canim,hem bal hem tahinpekmez,birini tercih etseydin keske,balik ve salata cok guzel aksama çay icceksen kayisi,ceviz incir tercih et enazindan biskuviden uzak durmus olursun
Afet - i suzânimCanım istedi bugün suslendim makyaj yaptim elbisemi giydim topuklumu filan oturuyorum evde kocami bekliyorum hoş bir yere de gitmiycez ama evde pasaklı gördü bir süre zaten beni biraz bakımlı olayımhem regl hem ameliyattan birlikte olamıyoruz yemek
yakinda ayni olur gecerim deeCanım kilolarımız da aynıymışpardon canım ya sen 73.2 bende 72.3 üm karıştırdım ya ama tebrik ederim ta 90 lardan düşmüşsün
Daha iyi olmana sevindim cnmBu hafta yavaş yavaş kalkmaya başlıyorum minik minik yürüyüşler yapacağım iki haftaya toparlayabileceğimi söylediler
Onu bende bilmiyorumSorba kaşığı hangisi?
İnşallah cnmCumaya birden ıner abla merak etme
Niyet ettim eksi görmeyeAbla sen onu cumaya kadar halledersin
Çorba kaşığınin büyük büyük babası kuzum...Sorba kaşığı hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?