Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Wawww muhtesem olmuşsun

Adamın gozu gonlu acilsin diyorsun yani fıstık gibi olmussun canim masallah

M U H T E Ş E M

Hava yine çoook güzel İzmirde Mesai bitince annemi yürüyüşe mi çıkarsam dedim ama 5'de yağmur gözüküyor, kader utansın
Bizim Karabağlar tarafı yıkılıyor rüzgardan...
Ben de baktım hava durumuna ama şu saat oldu yağmur falan yağmadı

POWERHACK canım maşallah sana gelmiş geçmiş olsun hadi... harika görünüyorsun...
Biliyorsun en çok senin için ben endişelenmiştim sezeryan ameliyatınmdan dolayı ama şükür çok iyisin... yavaş yavaş toparlanıyor olmana da çok sevindim...
Dümdüz bir karin nasıl acaba????

Afiyet olsun canim,hem bal hem tahinpekmez,birini tercih etseydin keske,balik ve salata cok guzel aksama çay icceksen kayisi,ceviz incir tercih et enazindan biskuviden uzak durmus olursun
dogru söyluyorsun sagol canim..o an gözum döndu..sonra pisman oldum ..aksam cay icmeyecegim kesin cözum

Afet - i suzânim
O nasıl bir ince bel masallahtan başka ne diyebilirim ki
Çok hoşsun tatlım.

Canım kilolarımız da aynıymış pardon canım ya sen 73.2 bende 72.3 üm karıştırdım ya ama tebrik ederim ta 90 lardan düşmüşsün
yakinda ayni olur gecerim dee ....90 lardan dusus hizli oldu da 70leri kurutamadim bir turlu ..motiveyim bu sefer ..seni takibe aldim bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…