Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah canım benim benimkide7 kilo yakın ben sütüm gider diye korktum ondan yazdım 3 gündür bür sıkıntı çıkmadı şükür görcz zamanla

Maşallah canım benim benimkide7 kilo yakın ben sütüm gider diye korktum ondan yazdım 3 gündür bür sıkıntı çıkmadı şükür görcz zamanla
Diyetin sütle hicbir alakasi yok canim su su su bol yesillik ve yani ben yemegi kestim sütüm olmucak endisesinden herkes çıkmali

birbeste misafirlerin var ama hic gelmemissin canım iyi misin merak ettim
geldimmm kaptanımmm artık sizlerleyimmmmm teşekkür ederim merakına canım benim.
besten kilolar aldı aldı şimdide bu hafta su orucuna dayandı cuma günü utanmamak için canım haberin olsun

vallahi gerçek filizim ama güzel iniş yaşıyorum su orucuyla vücudum unutmuş oruç duraksamalarını güzel hatırlattım
Ama listede oldugumuzu unutmasak keske herkesi etkiliyor misafirin vardi yedin ictin belki ama keske dikkat etseydin

Ama listede oldugumuzu unutmasak keske herkesi etkiliyor misafirin vardi yedin ictin belki ama keske dikkat etseydin
yok yok yanlış anladın sen eksiyim cumaya allahın izniyle diğer türlü kendimde rahat edemem hep aklımdaydınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…