- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Günaydın canımGünaydın kızlarson 2 gün
GeldikGunaydin canım ❤
Yine hafta ortasina mi geldik
Zaman çabuk geciyor
Maşallah canım benim benimkide7 kilo yakın ben sütüm gider diye korktum ondan yazdım 3 gündür bür sıkıntı çıkmadı şükür görcz zamanlaGünaydın migivazgeçme
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Günaydın canım evet ben takıma gireli 1ay oldu, kilosu güzel dün kontrolümüz vardı doktor çok iyi dedi oğlum 6,600 gram şu an.
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın yavrum
Günaydın cNım
Diyetin sütle hicbir alakasi yok canim su su su bol yesillik ve yani ben yemegi kestim sütüm olmucak endisesinden herkes çıkmaliMaşallah canım benim benimkide7 kilo yakın ben sütüm gider diye korktum ondan yazdım 3 gündür bür sıkıntı çıkmadı şükür görcz zamanla
geldimmm kaptanımmm artık sizlerleyimmmmmbirbeste misafirlerin var ama hic gelmemissin canım iyi misin merak ettim
Hosgeldin canım ❤geldimmm kaptanımmm artık sizlerleyimmmmmteşekkür ederim merakına canım benim.
besten kilolar aldı aldı şimdide bu hafta su orucuna dayandı cuma günü utanmamak için canım haberin olsun
valla ne sen sor ne ben söyleyim o kadar artı inankiHosgeldin canım ❤
Su orucu yapmadan veremez misin acaba ne kadar artidasin
Arti gelmenden dolayi sasirmadim da su orucu yapmana sasirdimgünaydın güzeller inşallah çok şey kaçırmamışımdır...
kaptanım şaşkın ifadeni severim artı gelmeyecem cumaya gönlünü ferah tut
ayyy hoşbuldum canımcım çok özürHosgeldin canım ❤
Su orucu yapmadan veremez misin acaba ne kadar artidasin
Tamam o zaman cuma gününü bekliyorum meraklavalla ne sen sor ne ben söyleyim o kadar artı inanki
sana sürpriz hazırlıom cumaya
Gercek deme sakinvalla ne sen sor ne ben söyleyim o kadar artı inanki
sana sürpriz hazırlıom cumaya
vallahi gerçek filizim ama güzel iniş yaşıyorum su orucuyla vücudum unutmuş oruç duraksamalarını güzel hatırlattımGercek deme sakin
Ama listede oldugumuzu unutmasak keske herkesi etkiliyor misafirin vardi yedin ictin belki ama keske dikkat etseydinvallahi gerçek filizim ama güzel iniş yaşıyorum su orucuyla vücudum unutmuş oruç duraksamalarını güzel hatırlattım
yok yok yanlış anladın sen eksiyim cumaya allahın izniyle diğer türlü kendimde rahat edemem hep aklımdaydınız canımAma listede oldugumuzu unutmasak keske herkesi etkiliyor misafirin vardi yedin ictin belki ama keske dikkat etseydin
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Ozaman oyle desene yaaaaa beni nekadar üzdugunun farkindamisinyok yok yanlış anladın sen eksiyim cumaya allahın izniyle diğer türlü kendimde rahat edemem hep aklımdaydınız canım
Gunaydin madamGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?