- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
Kuzum panik yapma 2 hafta önce bende öyleydim cuma bir tartıldım kilo gitmiş.Kızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi
Kurban olurum samimi arkadaşliğinizaMeryem ablacım lisedeyken çok yakın arkadaşım vardı Eda diye onunla aynı böyle mesajlasirdik. Hatta birbirimize okul bitince hatıra kalsın diye mektuplar yazdık . İkimizde hala saklariz. Bu konuşmalari görünce o yıllar geldi aklıma. Cok guzelsiniz dostluğunuz daim olsun ..Hatta bana yazmistiki sen benim damarlarımda dolaşan kansin o kadar seviyorduk birbirimizi hala öyleyiz. Ama kader işte beni İstanbul'a düşürdü. O Samsun'da kaldı. Sizde kendimizi gördüm..
Teşekkür ederim geldim canım 2 - 2.30 gibi alacaklar bekliyorum bende o arada yürüyorum daha doğrusu hareket olsun diye
Tamam canım anlaştıkSen geldin ya daha bir güçlü ilerliyicim bebek
Benim arsız vicdansızı sormuşsun
Yağmasa da damlıyor eh işte...
Yağ tenekelerinin durumunu öğrendi daha bir havalara girdi haspam
Sinekten yağ çıkarmış bir dünürün var meraklanma her şey kontrol altında tatlım...
Bu haftayı saymayalim cumadan sonra eşleşelim, kaptan öbür hafta seni başkalarına verebilir iki gündür köyde...aldığı oksijenlerle üzerimize nasıl gelecek bilmiyorum valla...bu hafta freeyiz tamam mı şekerim...
Dirayetine de hayran kaldım misafirler seni etkilememiş...bizimkiler gibi gece yarısı çiğ köfte yogurmadiklarina eminim
şuraya gerçek bir kalp bırakayım sadeceKurban olurum samimi arkadaşliğiniza...dostluklar ne unutulur ne ölür...çok güzel hatıralar biriktirmişsiniz. Dünürümü hiç görmedim, adını bile bilmiyorum ama ruhum sev diyor sözcüklerindeki samimilik beni çok etkiledi.
O arkadaşınla bağın hiç kopmaz inşallah. Hayat normale dönsün birbirinizi görebilmek için fırsatlar yaratın...Samsun- İstanbul hattı hep işlesin canım...
hayırdır canım ben kaçırdım neyin varTeşekkür ederim geldim canım 2 - 2.30 gibi alacaklar bekliyorum bende o arada yürüyorum daha doğrusu hareket olsun diye
Kolay gelsin canım.dün kızımın elbisesi geldi elsa istedi ama tam oturdu :) birde 5-6 yaşanne elsa elbisemi doğum gününde giycem demi bende evet dedim defalarca sordu. en sonda cvp vermedim
doğum günü pastalar geliyor
ev ahalisina börek çörek yapacagim.
birde 2 hafta izine çıkıcam ev temizliğe girişecegim.
ben evdeyken ev canlaniyor akşam ölü gibi ev.
Metabolizman yavaşlamıştır sıvı miktarını artır kayısı çayı içKızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi
Hoşgeldin abla❤
Hosgeldinnnn bestemmm
hoşbuldum canım sağolasın sende hoşgeldinHoşgeldin abla❤
Kabak detoksu yapmıştım gecen çarşamba perşembe
1.800 eksi gördüm
Canım Spor da sürekli yapınca eksi bir gün ara verince daha güzel ortaya çıkıyor.Kızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi
Yok daha nelerhoşbuldum canım sağolasın sende hoşgeldin
oh ya sevindim güzel eksi. geçen hafta vücudunda şaşırmış oldu her şeyde bir hayır var bakarsın bu hafta baya atak yaparsın gerçi senin atağında 10 kilo mu olur bilmiomda daha ne yapsın vücudunda
iyi aman sabit bile değilsin harikasınnnnnn
ayy ablaa vallahi her satırında büyük bişi yazacaksın korkusuyla okudum bende bişi yedin sandım ha :)Gunaydin
Bu mesaji es gecebilirsiniz okumaniza gerek yok
Aksam gelmeye utandim ama el mahkumdün benim icin pek iyi gecmedi
Allahtan listede değilim
Belkide onun rahatlığı bilemiyorum
Bugünde karsiligini almişim
Sabah
Sirkeli su
Kahve
11.30
1 bar süt
3 ks yulaf
1 avuc kuruyemis
1 avuc yaban mersini
Ara 1 dil. Kek
18.30
4 tavuk kanat
1 sk. Sehriye p.
Küçük aci biber tursusu 5-6 tane
Aralarda küçük cukolardan attim agzima
hoşbuldum güzel ablammmmmHosgeldinnnn bestemmmgönderdinmi misafirleri
Yoruldunmu baya, nasil gecti
Loading loading . İngilizcesini sevdiğimHuzurum korkma başa sarmiyorsun ... vücut güncellemeye alıyor bazen kendini. Spor yapıyorsun, sağlıklı besleniyorsun bünye eski kodlarını siliyor ona zaman lazım ...loading baby
Tamam canimMetabolizman yavaşlamıştır sıvı miktarını artır kayısı çayı iç
Ablacım hosgeldinnayy ablaa vallahi her satırında büyük bişi yazacaksın korkusuyla okudum bende bişi yedin sandım ha :)
önünde kocaman 2 gün var. cuma günüde 12 den önce tartılmazsın halledersin sen allahın izniyle canım bozma morelini.
bugün dün için dikkat et . yarında cuma için.
hoşbuldum güzel ablammmmm
1 ay burdalar dahada şimdilik kardeşime geçtiler. valla beni yoran yediklerimin pişmanlığı oldu daha çok ama toparlıyorum kendimi allahın izniyle başka çare yok 6. grup ihmale gelmez
reglden önce 2 kg.a kadar normalmiş regl haftası inmeye başlıyormuş ödemler. muhakkak ondandır. bu hafta olmasa bile haftaya aynen devamsın sen allahın izniyle dilekcim.Yok daha neler
Teşekkür ederim ablacım
Pazartesi 400 gr artı gördüm abla ama regl oldum sonra ondan heralde
canım benim hoşbuldum teşekkür edeerimmmAblacım hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?