Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi
Kuzum panik yapma 2 hafta önce bende öyleydim cuma bir tartıldım kilo gitmiş.

Kurban olurum samimi arkadaşliğiniza ...dostluklar ne unutulur ne ölür...çok güzel hatıralar biriktirmişsiniz. Dünürümü hiç görmedim, adını bile bilmiyorum ama ruhum sev diyor sözcüklerindeki samimilik beni çok etkiledi.
O arkadaşınla bağın hiç kopmaz inşallah. Hayat normale dönsün birbirinizi görebilmek için fırsatlar yaratın...Samsun- İstanbul hattı hep işlesin canım...

Tamam canım anlaştık
bende 3 gün yedim 5 gün aç geziom hiç etkilemediler hıhı hiç
şuraya gerçek bir kalp bırakayım sadece
Teşekkür ederim geldim canım 2 - 2.30 gibi alacaklar bekliyorum bende o arada yürüyorum daha doğrusu hareket olsun diye
hayırdır canım ben kaçırdım neyin var

Kolay gelsin canım.
Doğum günü biraz yorucu oluyor.
Temizlik pasta çörek börek.
Benim gözümde çok büyüyor .

Gunaydin

Bu mesaji es gecebilirsiniz okumaniza gerek yok

Aksam gelmeye utandim ama el mahkum dün benim icin pek iyi gecmedi
Allahtan listede değilim
Belkide onun rahatlığı bilemiyorum
Bugünde karsiligini almişim

Sabah
Sirkeli su
Kahve

11.30
1 bar süt
3 ks yulaf
1 avuc kuruyemis
1 avuc yaban mersini

Ara 1 dil. Kek

18.30
4 tavuk kanat
1 sk. Sehriye p.
Küçük aci biber tursusu 5-6 tane

Aralarda küçük cukolardan attim agzima

Hoşgeldin abla❤
Kabak detoksu yapmıştım gecen çarşamba perşembe
1.800 eksi gördüm
hoşbuldum canım sağolasın sende hoşgeldin
oh ya sevindim güzel eksi. geçen hafta vücudunda şaşırmış oldu her şeyde bir hayır var bakarsın bu hafta baya atak yaparsın gerçi senin atağında 10 kilo mu olur bilmiomda daha ne yapsın vücudunda
iyi aman sabit bile değilsin harikasınnnnnn

Kızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi
Canım Spor da sürekli yapınca eksi bir gün ara verince daha güzel ortaya çıkıyor.
WC problemi ve perşembe ara verdiğinde çok güzel eksi gelir bence.
Çünkü bende dünkü eksim daha güzeldi.
Bu gün dünküne göre kötü.
Ama kaçamak yapmadım. Spor çok yaptım.
Perşembe spor yapmayacağım. Vücudumu dinlendireceğim. Bence o yüzden eksi geliyordur.

Yok daha neler
Teşekkür ederim ablacım
Pazartesi 400 gr artı gördüm abla ama regl oldum sonra ondan heralde

ayy ablaa vallahi her satırında büyük bişi yazacaksın korkusuyla okudum bende bişi yedin sandım ha :)
önünde kocaman 2 gün var. cuma günüde 12 den önce tartılmazsın halledersin sen allahın izniyle canım bozma morelini.
bugün dün için dikkat et . yarında cuma için.
Hosgeldinnnn bestemmm gönderdinmi misafirleri
Yoruldunmu baya, nasil gecti
hoşbuldum güzel ablammmmm
1 ay burdalar dahada şimdilik kardeşime geçtiler. valla beni yoran yediklerimin pişmanlığı oldu daha çok ama toparlıyorum kendimi allahın izniyle başka çare yok 6. grup ihmale gelmez

Ablacım hosgeldinn

Yok daha neler
Teşekkür ederim ablacım
Pazartesi 400 gr artı gördüm abla ama regl oldum sonra ondan heralde
reglden önce 2 kg.a kadar normalmiş regl haftası inmeye başlıyormuş ödemler. muhakkak ondandır. bu hafta olmasa bile haftaya aynen devamsın sen allahın izniyle dilekcim.
Ablacım hosgeldinn
canım benim hoşbuldum teşekkür edeerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…