Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ozaman oyle desene yaaaaa beni nekadar üzdugunun farkindamisin
yoooooo ben seni üzer miyimmmm seni üzmemek için yemiyorum evdekilere yediriyorum içmiyorum onlara içiriyorum canımmmmmmm aldım kendimi bakıma
ama varya 3 gün yedim karşılığı bir haftasına maloluyo insanın anasını sattığımın kilo sorunu

Acaba sen su orucu yapincami eksi gormuyosun canim
Simdi guzel giden bir kilo varken gene kendini kitleyebilir vucud

O anayı ben de gözünün yaşına bakmadan satıyorum.

inşallah.
:)

Acaba sen su orucu yapincami eksi gormuyosun canim
Simdi guzel giden bir kilo varken gene kendini kitleyebilir vucud
yok onunla güzel eksi görmeye başladım. su orucu olmasa sizi bu hafta yarışmada yerlere yatırırdım o derecelerden döndürdü oruç beni inan haftaya normal beslenmeye devam inşallah canım. şaşırtmış oldum vücudumu sanırım bir ye bir aç kal. iyi geldi banagaliba.
Hoş geldin dünürüm.
Çok özledim seni.
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldummmmmmmmmmmmmmm dünürümmm şükür kavuşturanaaaaa bende özledim seni ve seninle gülmeyiii neler yaptın bu hafta eş miyiz ikimiz benim durum ortada sende durumlar ne çok artın var mı azalmaya başladı mı o artılargüzel eşimmm

dün kızımın elbisesi geldi elsa istedi ama tam oturdu :) birde 5-6 yaş anne elsa elbisemi doğum gününde giycem demi bende evet dedim defalarca sordu. en sonda cvp vermedim
doğum günü pastalar geliyor
ev ahalisina börek çörek yapacagim.
birde 2 hafta izine çıkıcam ev temizliğe girişecegim.
ben evdeyken ev canlaniyor akşam ölü gibi ev.

hoşgeldiniz meslektaşımm:)

Sen geldin ya daha bir güçlü ilerliyicim bebek
Benim arsız vicdansızı sormuşsun
Yağmasa da damlıyor eh işte...
Yağ tenekelerinin durumunu öğrendi daha bir havalara girdi haspam
Sinekten yağ çıkarmış bir dünürün var meraklanma her şey kontrol altında tatlım...
Bu haftayı saymayalim cumadan sonra eşleşelim, kaptan öbür hafta seni başkalarına verebilir iki gündür köyde...aldığı oksijenlerle üzerimize nasıl gelecek bilmiyorum valla...bu hafta freeyiz tamam mı şekerim...
Dirayetine de hayran kaldım misafirler seni etkilememiş...bizimkiler gibi gece yarısı çiğ köfte yogurmadiklarina eminim

Meryem ablacım lisedeyken çok yakın arkadaşım vardı Eda diye onunla aynı böyle mesajlasirdik. Hatta birbirimize okul bitince hatıra kalsın diye mektuplar yazdık . İkimizde hala saklariz. Bu konuşmalari görünce o yıllar geldi aklıma. Cok guzelsiniz dostluğunuz daim olsun .. Hatta bana yazmistiki sen benim damarlarımda dolaşan kansin o kadar seviyorduk birbirimizi hala öyleyiz. Ama kader işte beni İstanbul'a düşürdü. O Samsun'da kaldı. Sizde kendimizi gördüm..

Huzurum korkma başa sarmiyorsun ... vücut güncellemeye alıyor bazen kendini. Spor yapıyorsun, sağlıklı besleniyorsun bünye eski kodlarını siliyor ona zaman lazım ...loading baby
Kızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…