yoooooo ben seni üzer miyimmmm seni üzmemek için yemiyorum evdekilere yediriyorum içmiyorum onlara içiriyorum canımmmmmmmOzaman oyle desene yaaaaa beni nekadar üzdugunun farkindamisin
Acaba sen su orucu yapincami eksi gormuyosun canimyoooooo ben seni üzer miyimmmm seni üzmemek için yemiyorum evdekilere yediriyorum içmiyorum onlara içiriyorum canımmmmmmmaldım kendimi bakıma
ama varya 3 gün yedim karşılığı bir haftasına maloluyo insanın anasını sattığımın kilo sorunu
O anayı ben de gözünün yaşına bakmadan satıyorum.yoooooo ben seni üzer miyimmmm seni üzmemek için yemiyorum evdekilere yediriyorum içmiyorum onlara içiriyorum canımmmmmmmaldım kendimi bakıma
ama varya 3 gün yedim karşılığı bir haftasına maloluyo insanın anasını sattığımın kilo sorunu
Hoş geldin dünürüm.geldimmm kaptanımmm artık sizlerleyimmmmmteşekkür ederim merakına canım benim.
besten kilolar aldı aldı şimdide bu hafta su orucuna dayandı cuma günü utanmamak için canım haberin olsun
inşallah.Günaydın migivazgeçme
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Günaydın canım evet ben takıma gireli 1ay oldu, kilosu güzel dün kontrolümüz vardı doktor çok iyi dedi oğlum 6,600 gram şu an.
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın yavrum
Günaydın cNım
yok onunla güzel eksi görmeye başladım. su orucu olmasa sizi bu hafta yarışmada yerlere yatırırdım o derecelerden döndürdü oruç beni inanAcaba sen su orucu yapincami eksi gormuyosun canim
Simdi guzel giden bir kilo varken gene kendini kitleyebilir vucud
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldummmmmmmmmmmmmmm dünürümmm şükür kavuşturanaaaaaHoş geldin dünürüm.
Çok özledim seni.
Günaydın canım hoşgeldingünaydın güzeller inşallah çok şey kaçırmamışımdır...
kaptanım şaşkın ifadeni severim artı gelmeyecem cumaya gönlünü ferah tut
Günaydın canımGünaydın kızlar
hoşgeldiniz meslektaşımm:)yok onunla güzel eksi görmeye başladım. su orucu olmasa sizi bu hafta yarışmada yerlere yatırırdım o derecelerden döndürdü oruç beni inanhaftaya normal beslenmeye devam inşallah canım. şaşırtmış oldum vücudumu sanırım bir ye bir aç kal. iyi geldi banagaliba.
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldummmmmmmmmmmmmmm dünürümmm şükür kavuşturanaaaaabende özledim seni ve seninle gülmeyiii neler yaptın bu hafta eş miyiz ikimiz benim durum ortada sende durumlar ne çok artın var mı azalmaya başladı mı o artılargüzel eşimmm
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım hoşgeldin
Günaydın canım
hoşbuldum canlar çok teşekkür ederimhoşgeldiniz meslektaşımm:)
Daha bakamadım kaptanım oyle umıt edıyorumGunaydin canım ❤
Dun gecmis cok yok sanki sessizdi takim
Sen geldin ya daha bir güçlü ilerliyicim bebekyok onunla güzel eksi görmeye başladım. su orucu olmasa sizi bu hafta yarışmada yerlere yatırırdım o derecelerden döndürdü oruç beni inanhaftaya normal beslenmeye devam inşallah canım. şaşırtmış oldum vücudumu sanırım bir ye bir aç kal. iyi geldi banagaliba.
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldummmmmmmmmmmmmmm dünürümmm şükür kavuşturanaaaaabende özledim seni ve seninle gülmeyiii neler yaptın bu hafta eş miyiz ikimiz benim durum ortada sende durumlar ne çok artın var mı azalmaya başladı mı o artılargüzel eşimmm
Wc etkiler canımKızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi
Meryem ablacım lisedeyken çok yakın arkadaşım vardı Eda diye onunla aynı böyle mesajlasirdik. Hatta birbirimize okul bitince hatıra kalsın diye mektuplar yazdık . İkimizde hala saklariz. Bu konuşmalari görünce o yıllar geldi aklıma. Cok guzelsiniz dostluğunuz daim olsun ..Sen geldin ya daha bir güçlü ilerliyicim bebek
Benim arsız vicdansızı sormuşsun
Yağmasa da damlıyor eh işte...
Yağ tenekelerinin durumunu öğrendi daha bir havalara girdi haspam
Sinekten yağ çıkarmış bir dünürün var meraklanma her şey kontrol altında tatlım...
Bu haftayı saymayalim cumadan sonra eşleşelim, kaptan öbür hafta seni başkalarına verebilir iki gündür köyde...aldığı oksijenlerle üzerimize nasıl gelecek bilmiyorum valla...bu hafta freeyiz tamam mı şekerim...
Dirayetine de hayran kaldım misafirler seni etkilememiş...bizimkiler gibi gece yarısı çiğ köfte yogurmadiklarina eminim
Kızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi
Sağol ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?