• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma; 90.25
Bugün; 88.55
Fark; 1.70
Yüzde; 1.883

IMG_20210212_085140.webp

Eksin cook guzel tebrik ederim canım 🤩🤩🤩
Asil listeye girmek istiyor musun
2 ay izin hakkin yok
Listede olmak sorumluluk istiyor nasil istersen ona gore hareket edelim 🥰
Sağlık sorunum olmadığı sürece ben diyetime devam edeceğim, listeye girmek isterim.

Chedarice Chedarice Hedefin icin 59.9 demisiz o şekilde kalsin mi yukseltelim mi hedefine yaklastikca asagiya cekeriz
Açıkcası ben hedefin yarışma için önemli olduğunu bile bilmiyordum🤣 o tabiki hayallerimdeki hedef ama bu bünyenin 59 olması imkansıza yakın, çok uzun ve sporlu olması lazım bunun farkındayım. Sadece 7li rakamlara düşünce yeter diyip bırakmamak için bu sefer aklıma 59 koydum, yoksa insani olabileceğim makul hedef 75tir kaptanım, böylr güncelleyebiliriz bence.

Açıkcası ben hedefin yarışma için önemli olduğunu bile bilmiyordum🤣 o tabiki hayallerimdeki hedef ama bu bünyenin 59 olması imkansıza yakın, çok uzun ve sporlu olması lazım bunun farkındayım. Sadece 7li rakamlara düşünce yeter diyip bırakmamak için bu sefer aklıma 59 koydum, yoksa insani olabileceğim makul hedef 75tir kaptanım, böylr güncelleyebiliriz bence.
Takimdan mezun olabilmek icin hedef kilosu önemli 🥰

Boyuna gore 75 guzel bir rakam ama 75 dusunce belki 6 li rakamlari düşünürsün 🥰

Back
X