• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yunuselinin ilerisi demi öyle hatırlıyorum. ne güzel yaa mis gibi vallahi. trafikten çok sıkıldım bu ara malum bilion bu sene hepten berbat şehiriçi 1 saat sürer mi eve gidiş arkadaş :KK43::KK43::KK43:

elmalıyı ben o kadar severimki ve o kadar uzun zamandır yemiyorumki onun varlığını ve sevdiğimi bile unutmuşum inanır mısın. sen hatırlattın bana. yapıp yiyecem ama allah izin verirse
Evet canim yunuselinin gecince tepede orda bir köy var uzakta o koy bizim koyumuzdur🤣🤣

Günaydın kızlar bende hayretim 3 defa tartıldım heyecandan 😅

Pazartesi: 70.60 kg
Bu cuma: 68.10 kg
Fark : 2.5 kg
Yüzde %3,5
İlk defa hesaplıyorum birde 😁
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Eki Görüntüle 2781399

Geçen hafta: 93.3
Güncel:92.9
Yüzde 0.42

Zipzip- Zipzip- kaptanım iyi ki yarışmaya girmek isteyenler kısmındaki mesajıma siz cevap verdiniz de bu takıma geldim. Teşekkür ederim.

I ❤️ 6. Takım
😘😘😘😘😘
Maşallah kızlar 💕💕

Kilo bildirimim
Geçen hafta : 58.8
Bu hafta : 59,7 🙈
Fark : + 900
Bu hafta accık aldım veremedim, ama çokta mutsuzuz değilim en azından mezuniyeti in altındayım hala👍☺️

Eklentiler

• IMG_20210212_112029.webp
    IMG_20210212_112029.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 23
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 58.8
Bu hafta : 59,7 🙈
Fark : + 900
Bu hafta accık aldım veremedim, ama çokta mutsuzuz değilim en azından mezuniyeti in altındayım hala👍☺️
dediğin gibi mezuniyetin altındasın sıkma canını haftaya daha hızlı verirsin canım

Back
X